Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilacın adınıda yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız

ilacın adınıda yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız

cyclo-progynova diye bir ilaç.iki fazlı bir hormon ilacı bu sadece estradiol içerikli olanlarından kullandım.günde 2 kez.sizlerin kullandığı ilaç hangisiydi acaba.bircok yerde estrofemi görüyorum benim kullandıüımında içeriği aynı olsa gerek.

allah tamamına erdirsin cnm inş.. bahsettiğin ilacı bende kullanıyorum aynı telaşla bende sordum doktoruma bana verdiği cevap şu oldu gebelikte östrojen-progestoron seviyelerimiz çok önemliymiş tüp bebekte takviyeyle desteklemek gerekirmiş tutunmayı sağlayıp düşüğü engellediğini söyledi bana.inanmaktan başka çare yok en son bir arkadaşımdan da aynısını duyumca demekki bize faydalı diye düşündüm.içini ferah tut allahım esirgesin

bu ilacı kullanmayan yoktur aramızda bende kullandım aynısını 10. haftaya kadar sanırım ama bu ilacı kullanarak doğum yapan yüzbinlerce anne var sağlıklı bebekleri olan bunlar aynı zamanda vucudun üretiği hormonlar bu ilaçlar sadece bunları takviye ediyor ayrıca kahve hapları içmedik sonuçta beyazları içmiştik diye hatırlıyorum

Son düzenleme:

estrofem kullandım. ilk gün prospektüsünü okumuştum. bende çok tedirgin olmuştum. eşimede okutmuştum.
ama diğer arkadaşların yazdığı gibi. doktorlar yıllardır bu ilaçları kullanıyorlar. zararını görenine rastlamadım. zaten amacı bizdeki eksik öströjen hormonlarını tamamlamak iyileştirmek. bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak.

Teşekkür ederim hayırlısı olsun ama merak da ediyor insan inş kese ardından kalp atışını duyarım da rahatlarım.. Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah..

canım inşallah herşey çok güzel olur, yolunda gider yakında pıtpıtları da duyarsın inşallah tatlım
ben de iyiyim diyeyim iyi olayım canım, kötü günler geçirdim 15 gündür raporluyum.. öncesinde de sorunlar yaşamıştım, felaketler peşimi bırakmıyor.. neyse sağlık olsun... güzel haberlerini bekliyorum canım

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar bizim rengimiz belli oldu oğluşum geliyormuş:)

Prens geliyo desene:)rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin kucagınada aldırsın inş.bugğn cuma kızlar dua edelim birbirimize isimlerimizle.müslümanın müslümana ettiği dua günahsız ağızdan edilen dua gibiymiş.

amin canım inşallah hepimizin bebişleri anneleri üzmeden vakitlice kucaklarımıza gelirler:)

İnşallah canım çok sağol. Tatlım umarım ciddi bi durum yoktur ve şuanda iyisindir?

Maşallah canım Sağlıkla gelsin anneciğine İnşallah. Bu yıl oğlan senesi heralde, 1 kişi hariç tanıdıklarımın hepsi oğlana hamile :))

Selam hanim cok mutluyum cok sukur keseyi gorduk
Sali gunu bugun doktora gittim vitamin verdi pazartesi ultrason
Bakilcak insallah hersey yolundadir allah bu yolda ugrasan
Emeklerini bosa cikarmasin herseyin hayirlisi dualarini
Eksik etmeyin bu arada beni listeye eklediniz mi ?

geçmiş olsun canım. inşallah geçirdiğin kötü günler bebekle ilgili değildir.
bizede anlatmak paylaşmak istermisin?

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. benimde kızım olacak. hep erkek gibi hissetmiştim yanılmışım :)))

seni ekleyeceğim canım. ama yaşını, kaçıncı denemen, sebep, gibi bilgileri bana verirsen daha iyi olur. liste eksiksiz olur.
cevabını bekliyorum

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. benimde kızım olacak. hep erkek gibi hissetmiştim yanılmışım :)))

bende kız hissetmiştim ama erkek çıktı demekki bu bebişler bizim hislerimizin tam tersini yapıyorlar:)seninde kızın hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…