arkadaşlar çok şükür ilk tüp denememde hamile kaldım.ilk haftalarda kullandığım ilaçları çokda araştırmamiştım.ama bugünlerde çok fazla kafama takmaya başladım.embriyo transferinden sonra 10.haftaya kadar kullandığım bir ilaç varki gebelikte x kategorisindeymiş.yani kesinlikle alınmaması gereken.bu hormon ilacını birçoğunuz kullanmışsınızdır.tüp bebek tedavisi görenlere veriliyor sadece etkisi rahimi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlamakmıs ama diğer yan etkilerini okuyunca gerçekten cok korktum.2 tane dr a sordum bana kesin net cvp vermediler ,kendi dr unuz doğrusunu bilir dediler.kendi dr umada endişelerimi sorduğumda bu hormon takviyesini herkeze uyguladıklarını söylediler ama benim içim hic rahat değil.sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz ,drunuza danıstınız mı lütfen bildiklerinizi yazın.rahatlamaya ihtiyacım var.allah tüm bebekleri korusun....
ilacın adınıda yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız
arkadaşlar çok şükür ilk tüp denememde hamile kaldım.ilk haftalarda kullandığım ilaçları çokda araştırmamiştım.ama bugünlerde çok fazla kafama takmaya başladım.embriyo transferinden sonra 10.haftaya kadar kullandığım bir ilaç varki gebelikte x kategorisindeymiş.yani kesinlikle alınmaması gereken.bu hormon ilacını birçoğunuz kullanmışsınızdır.tüp bebek tedavisi görenlere veriliyor sadece etkisi rahimi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlamakmıs ama diğer yan etkilerini okuyunca gerçekten cok korktum.2 tane dr a sordum bana kesin net cvp vermediler ,kendi dr unuz doğrusunu bilir dediler.kendi dr umada endişelerimi sorduğumda bu hormon takviyesini herkeze uyguladıklarını söylediler ama benim içim hic rahat değil.sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz ,drunuza danıstınız mı lütfen bildiklerinizi yazın.rahatlamaya ihtiyacım var.allah tüm bebekleri korusun....
cyclo-progynova diye bir ilaç.iki fazlı bir hormon ilacı bu sadece estradiol içerikli olanlarından kullandım.günde 2 kez.sizlerin kullandığı ilaç hangisiydi acaba.bircok yerde estrofemi görüyorum benim kullandıüımında içeriği aynı olsa gerek.
Merhaba arkadaşlar, 10. Gün değerim 192 idi 15. Gün 2840 olmuş,sizce ikiz olabilir mii
cyclo-progynova diye bir ilaç.iki fazlı bir hormon ilacı bu sadece estradiol içerikli olanlarından kullandım.günde 2 kez.sizlerin kullandığı ilaç hangisiydi acaba.bircok yerde estrofemi görüyorum benim kullandıüımında içeriği aynı olsa gerek.
Merhaba arkadaşlar, 10. Gün değerim 192 idi 15. Gün 2840 olmuş,sizce ikiz olabilir mii
Peracım evet hamileyim sanırım :) yani hiç bişey hissedemiyorum. Kalp atışlarını görüp emin olunca sana haber verecektim bendeebu kez de bi aksilik olursa üzülme diye.. Canım senin nasıl gidiyor? Az kaldı artık çok şükür
herkese günaydın kızlar bizim rengimiz belli oldu oğluşum geliyormuş:)
Prens geliyo desene:)rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin kucagınada aldırsın inş.bugğn cuma kızlar dua edelim birbirimize isimlerimizle.müslümanın müslümana ettiği dua günahsız ağızdan edilen dua gibiymiş.
canım inşallah herşey çok güzel olur, yolunda gider yakında pıtpıtları da duyarsın inşallah tatlım
ben de iyiyim diyeyim iyi olayım canım, kötü günler geçirdim 15 gündür raporluyum.. öncesinde de sorunlar yaşamıştım, felaketler peşimi bırakmıyor..neyse sağlık olsun... güzel haberlerini bekliyorum canım
herkese günaydın kızlar bizim rengimiz belli oldu oğluşum geliyormuş:)
geçmiş olsun canım. inşallah geçirdiğin kötü günler bebekle ilgili değildir.canım inşallah herşey çok güzel olur, yolunda gider yakında pıtpıtları da duyarsın inşallah tatlım
ben de iyiyim diyeyim iyi olayım canım, kötü günler geçirdim 15 gündür raporluyum.. öncesinde de sorunlar yaşamıştım, felaketler peşimi bırakmıyor..neyse sağlık olsun... güzel haberlerini bekliyorum canım
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. benimde kızım olacak. hep erkek gibi hissetmiştim yanılmışım :)))herkese günaydın kızlar bizim rengimiz belli oldu oğluşum geliyormuş:)
Selam hanim cok mutluyum cok sukur keseyi gorduk
Sali gunu bugun doktora gittim vitamin verdi pazartesi ultrason
Bakilcak insallah hersey yolundadir allah bu yolda ugrasan
Emeklerini bosa cikarmasin herseyin hayirlisi dualarini
Eksik etmeyin bu arada beni listeye eklediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?