Anladım canım merkez 12. Haftaya kadar devam dedi benim dondurulmuş olduğu için hapım da var onu artık bırakıcam ama progestana devam etmek istediğimi söylicem.
12.haftaya kadar hem progestan 50ml iğne hem 200mg fitil kullandım 12.haftada kestı haftada 1 proluton depot buda progestan içerikli bi iğne oluyorum hala 24.haftada onuda kesicez yani benim doktor baya bi tedbir smaçlı kullandırdı herkez farklı kullanıyo doktoruna baglı
Canım ben 12. Haftamdayım hala kullanmaya devam ediyorum tüp bebek de normal yani devam et ilaçlarına.arkadaşlar ben de 31 yaşındayım.2,5 senedir sebebsiz infertilite teşhisiyle bebeğimiz olmadı.çok şükür ilk denememde hamile kaldım.darısı isteyen herkeze inşallah.9.haftadayım.kalp atışlarınıda duyduk çok şükür.dr um hala kullandığım iğne ve ilaçlara devam et dedi.hadi iğne ve vajinal krem neysede o hormon hapları ve coraspini bu haftada hala kullananınız var mı?
Tecrübeli tüp bebek anneleri yorumlarınıza ihtiyacım var.
Canlarım bugün transferin 6. Günündeyim. Ama nerdeyse 3. Günden başlayan sağ çok nadiren sol kasık ağrım var . Ama bu öyle bi ağrı ki, iğne batması gibi değil, ağrı künt bi ağrı. Girdimi bazen 1-2 saat sürüyor.arada da adet ssncısı gibi karın ağrısı oluyo ama bu hemen geçiyor. Böyle olunca da ümitlerim tükeniyor
Böyle ağrı yaşayanlardan yardım bekliyorum
Canlarım bugün transferin 6. Günündeyim. Ama nerdeyse 3. Günden başlayan sağ çok nadiren sol kasık ağrım var . Ama bu öyle bi ağrı ki, iğne batması gibi değil, ağrı künt bi ağrı. Girdimi bazen 1-2 saat sürüyor.arada da adet ssncısı gibi karın ağrısı oluyo ama bu hemen geçiyor. Böyle olunca da ümitlerim tükeniyor
canım benım doktorum şahsen tup bebek oldugu ıcın daha temkınlı yaklastı bana, onerılerını kıymetlı bebek olusunu hatırlatarak yaptı hep. o yuzden tavsıyem senın drunda bunu bılmelı.tüp bebekle hamile kaldıktan sonra başka bir kadın doğum doktoruna gebelik takibi için gidilebilir mi ve o doktor illa tüp bebekle hamile kalındığını bilmek zorundamı? muayene kaydını spontan gebelik diye almışlar sorun olur mu merak ettim?
bende okumustum netten kakao yagı cok ıı nemlendırıyor dıye. o yuzden sımdıden dusunuodum alırım dıye. ama bunu duyunca sasırdım sımdı. dra sormakta fayda var o zaman.kızlar çatlaklar için kakao yağı kullanan varmı? ben bugün aktardan kakao yağı aldım ama kutunun üstünde hamileler dotora danışarak kullanmalıdır diye yazıyo
canım bende bugun yaptırdım ıkılı testımı. 1 hafta sonra alıcam test sonucunu. drum 1 hafta daha kullan folık asıtı corasprını ve 200 mg progestanı test sonucunu alınca onları bırakır yerıne demır vsvs ılaclarına baslarız dedı bugun.. kanaman vs yoksa helekı bu haftaya kadar hıc olmadıysa 12. hafta ılk tehlıkelı donemın sonu oldugu ıcın bırakmakta bı sakınca yok zaten. druna guven. hepımız aynı zamanlarda bırakıyoruz ılacları.Merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 12 haftalık olduk yarın ikili test için doktoruma gidicem bu sırada cinsiyetini öğrenen varmı aranızda?
Bu arada benim donmuş embriyo idi 8. Haftaya kadar kalçadan iğne sonra da vajinal fitil kullanmaya başladım sabah akşam 200 mg uyguluyorum progestanı. Şimdi 3 aylık olduk diye doktorumun kesmesinden korkuyorum sizler progestanı kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Tüp bebek diye önlem amaçlı daha uzun süre kullanan var mı doktorlarınız ne diyor?
canım hayırlı ugurlu olsun. ne mutlu sanaselam annelerrgeçmiş mesajlerı okuyarak sona geldim sanrım benim gibi taze anne adayı kalmamış aranızda çok şükür 12. haftaları geçmişsiniz. ben daha çok yeniyim keseyi bile görmedim düşünün artık şimdiden çooook heyecanlıyım inş perşembe günü görebileceğim benim 2. denememdi eşime azospermi teşhisi konuldu. ilk denememizde olumluydu fakat kanamam hiç durmadı... 6 mayısta 2 tane blastokist transfer edildi çok şükürrr pozitif.. bhcg katlanarak devam ediyor. allah herkese nasip etsin sizlerden öğreneceğim çok şey var kızlaaarrrrr
Kızlar iyi akşamlar,
Birşey sorucam, istem dışı idrar kaçırma oldu mu sizde hiç?
Ben bu sabah yaşadım da, çok sıkışmışım, wc ye gidene kadar çok kısa bir an için tutmaya çalıştım fakat anlamadım nasıl oldu çamaşırım ıslanmış, bacağımdan hafif süzülürken yakaladım, kesildi. Anlayamadığım kaçırdığımı hissetmedim.
Su değildir di mi, çok canım sıkıldı
19+2 olduk bugün. Bir fikri olan var mı?
Bu arada asis ayrıntılı ultrasonun nasıl geçti?
Merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 12 haftalık olduk yarın ikili test için doktoruma gidicem bu sırada cinsiyetini öğrenen varmı aranızda?
Bu arada benim donmuş embriyo idi 8. Haftaya kadar kalçadan iğne sonra da vajinal fitil kullanmaya başladım sabah akşam 200 mg uyguluyorum progestanı. Şimdi 3 aylık olduk diye doktorumun kesmesinden korkuyorum sizler progestanı kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Tüp bebek diye önlem amaçlı daha uzun süre kullanan var mı doktorlarınız ne diyor?
kızlar bu sabah ilk tetanoz aşımı oldum.
1 ay sonra 2. aşımı olacağım
eğer 2. bir çocuk daha düşünüyorsam 5 doz olmam lazımmış. sizede bahsettiler mi?
bu arada 3 gündür çok hastayım dondurma yüzünden boğazım faranjit oldu. sürekli geniz akıntısı ve öksürük var((
sağlık ocağında bana antibiyotik yazdılar yinede doktoruna danışmadan içme dediler.
geçmiş olsun asis bende grip oldum 1 haftadır gecmedi hala... yalnız benım 2doz tetanozumda yapıldı biri nisanda biri mayısta. diğerleri doğumdan sonra... ayrıntılı ultrasonda cektırdım çok şükür hersey yolunda... senın kızın hareketleri nasıl?
şişlik bende de var özellikle topuk bölgesi ve ordan biraz yukarı doğru ayakta kalmak direk etkiliyor oturunca hemen uzat bacaklarını fırsatın varsa. benim el parmaklarımda şişiyor bazen . zaten gerçekten de içi ödemli yani su var .bol su içmek buna da yarıyor tuzlu gıdaları biraz azaltmak da fayda var. ben bir gün oturup tuzlu çekirdek yedim koca kase 2 gün davul gibi şiştim inanırmısın şimdi ağzıma almıyorum...
şeker yüklemesi 24-28 haftalar arasında bir gün yapılabilirmiş ben 24+ 2 de yaptırıcam bu hafta sonra da kontrol var.boğazın için de ılık ballı süt falan içsen belki iyi gelir
bir de tetanoz aşısını benim dr 1 doz yaptırsan yeter dedi ben hiç olmayacaktım hatta...
canım benım doktorum şahsen tup bebek oldugu ıcın daha temkınlı yaklastı bana, onerılerını kıymetlı bebek olusunu hatırlatarak yaptı hep. o yuzden tavsıyem senın drunda bunu bılmelı.
bende okumustum netten kakao yagı cok ıı nemlendırıyor dıye. o yuzden sımdıden dusunuodum alırım dıye. ama bunu duyunca sasırdım sımdı. dra sormakta fayda var o zaman.
canım bende bugun yaptırdım ıkılı testımı. 1 hafta sonra alıcam test sonucunu. drum 1 hafta daha kullan folık asıtı corasprını ve 200 mg progestanı test sonucunu alınca onları bırakır yerıne demır vsvs ılaclarına baslarız dedı bugun.. kanaman vs yoksa helekı bu haftaya kadar hıc olmadıysa 12. hafta ılk tehlıkelı donemın sonu oldugu ıcın bırakmakta bı sakınca yok zaten. druna guven. hepımız aynı zamanlarda bırakıyoruz ılacları.
canım hayırlı ugurlu olsun. ne mutlu sana
ınsallah saglıkla devam etsın tatlım. neyı merak edıyorsan sorarsın herkes yardımcı burda bırbırıne
hiiiç endişelenme canım. ben hem o agrıları cektım hem de ustune ohss oldum onu ve onun agrılarını cektım. ve herseyden fenası belım cok fecı agrıyordu. cok sukur rabbım bugunlere getırdı. druna bı kerecık sor o zaman daha da rahatlıcaksın
çok sayfa atlamış tam okuyamadım bir iki şeyi belirteyim istedim...İdrar kaçırmak normal fakat idrar değil de bacaklarınızdan akan bir sıvı gelirse suyunuz geldi anlamına geliyormuş yani çamaşırı ıslatacak kadar az olmazmış. ayrıca idrarı kaçırdığımızı hissederiz sanırım..klaram hissetmedim demiş de şaşırdım bi sorun yok değil mi klaram???
kızlar çatlaklar için kakao yağı kullanan varmı? ben bugün aktardan kakao yağı aldım ama kutunun üstünde hamileler dotora danışarak kullanmalıdır diye yazıyo
asis coook gecmiş olsun. tez zamanda iyi ol insallah canım.bebeğim ilk defa komple sağ tarafıma toplandı az önce. sağ tarafım bayağı şiş durdu tekmeledi tekmeledi düzeldi karnım şimdi normal duruyor :))))))))) çok hoşuma gitti ama bazende tekmelemesi dışarıdan farkediliyor.
dün akşam korka korka koca kupa Adaçayı içtim. hamilelerin fazla içmemesi gerekiyormuş. geçen haftada 5 gün boyunca günde 2 bardık ıhlamur içtim. ballı ıhlamur iyileşeceğime dün iyice sesim gitti.
bugünde bitki içeceklerini bıraktım ılık ballı su içiyorum içine bir kaç damla limon damlatıyorum.
sütümü zaten sabah akşam içiyorum.
ben duymustum ayrıntılı usgye gırenler cıkolata yıyıp gırıomus hareketlı olsunda her yerıne bakılsın dıye. bende nolur nolmaz dıye dra gırmeden once cıkolata yedım. hamıle kaldıgımdan berı yemıyordum belkıde degısık geldı cocuguma gercekten de cıkolata sayesınde o kadar hareketlıydı bılemıyorumBen de bugün gittim 11+5 iz çok hareketli değildi dönmedi ölçemedi doktorum. Cumartesi çağırdı ben gördüm ya bebişi rahatladım. İlaçları da artık bir atlatalım ikiliyi o zaman konulurız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?