İnşallah canım çok sağol. Tatlım umarım ciddi bi durum yoktur ve şuanda iyisindir?
Allah sağlık sıhhat versin canım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ayakta fazla durmak iyi değil canım. Oturmaya çalış sık sıkiyiyim çok şükür canım ama pzt okula başlıyorum artık.. çok ayakta kalmak yaramıyo bakalım herşeyi zaman gösterecek...
Günaydın herkese...
Sol kasığımda oluşan ağrı ve iç kısımda kanama alanı olduğu için rahim açılmasına tedbir amacıyla 2 gün hastanede yattım( Ama dün renkli ultrason kontrolümüz vardı.. Allahıma şükürler olsun herşey yolundaydı veeeeeee biri kız biri erkekti. Allah nasip ederse önce oğlum doğacak sonra kızım... Umarım Rabbim bu mucizeleri isteyen her kuluna hayırla nasip etsin...Sevgiler
Selam hanim cok mutluyum cok sukur keseyi gorduk
Sali gunu bugun doktora gittim vitamin verdi pazartesi ultrason
Bakilcak insallah hersey yolundadir allah bu yolda ugrasan
Emeklerini bosa cikarmasin herseyin hayirlisi dualarini
Eksik etmeyin bu arada beni listeye eklediniz mi ?
Allah sağlık sıhhat versin canım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ayakta fazla durmak iyi değil canım. Oturmaya çalış sık sık
Çok geçmiş olsun canım. Cinsiyetleri de öğrenmişsin ne güzel. Sağlıkla gelsinler annelerine
merhaba kızlaar. beni de alın aranızaaagüzel annişler. ben de 7 haftalık şimdilik ikizlere hamileyim çok şükür.
cnm sen alınmazmısın kocaman ikiz annesiiii :)))) harika uzun zamandır giremedim diğer topiğe seni merak ediyorum nasıl geçiyor günlerin bende bulantı çok fazla birde geçen hafta ciddi bir kanama geçirdim bir hafta hiç kalkmadım çok şükür atlattım iyiyim.. minnoşumda iyi kalp atışını duydum rahatladım :)))
Kızlar merhaba,
Bugün doktor kontrolümüz vardı, oğluşum 25,5 cm ve 526 gram olmuş maşallah.
Benim sizlere sormak istediğim şey şu, hafif akıntım vardı gün içinde çok yoğun olmayan, sulu krem kıvamında sarımsı limon sarısı gibi hafif kokulu gibi. detaylı yazdım çünkü sizlerde de oluyor mu akıntı, oluyorsa nasıl. Bugün doktora bunu söylediğimde tedbir amaçlı augmentin 1000 mg antibiyotik sabah akşam 5 gün kullanmamı söyledi, gebelikte kullanılabilen bir ilaç olduğunu belirtti, enfeksiyon zarın incelmesine neden olarak erken doğuma sebep olabilirmiş, ancak akıntı örneği almadı, bakmadı. Açıkçası hemen kullanmak da benim içime sinmedi, eczacı da kullanabilirsin dedi.
Canım aynı akıntıdan bendede var bılmıyorumkı neden bende yrn gıdıcem inş doktora bı soruyım aslında mantar falan bişi olsa kaşıntı yspar bide idrar tahlili istıycem idrar yolu enfeksiyonumu acaba bakalım tarın yazarım ama doktorun verdıyse iç bence
Merhaba kızlar,
Bir süredir giremedim, yeni hamişlerimiz gelmiş, hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.
Şeker için araştırma yapıyordum br süredir, birşey çıkarsa stresi ayrı, neyse atlattık, perşembe günü şeker yüklemesi yapıldı, açlıkta da yüklemede de sorun çıkmadı çok şükür.
Kızlar merhaba,
Bugün doktor kontrolümüz vardı, oğluşum 25,5 cm ve 526 gram olmuş maşallah.
Benim sizlere sormak istediğim şey şu, hafif akıntım vardı gün içinde çok yoğun olmayan, sulu krem kıvamında sarımsı limon sarısı gibi hafif kokulu gibi. detaylı yazdım çünkü sizlerde de oluyor mu akıntı, oluyorsa nasıl. Bugün doktora bunu söylediğimde tedbir amaçlı augmentin 1000 mg antibiyotik sabah akşam 5 gün kullanmamı söyledi, gebelikte kullanılabilen bir ilaç olduğunu belirtti, enfeksiyon zarın incelmesine neden olarak erken doğuma sebep olabilirmiş, ancak akıntı örneği almadı, bakmadı. Açıkçası hemen kullanmak da benim içime sinmedi, eczacı da kullanabilirsin dedi.
canım bende bugün şeker yükleme testimi yaptırdım. sonuç için beklemedim. cuma günü sonucu alıp doktora göstermeyi düşünüyorum.
akıntın olduğundan bahsetmişsin. uzun zamandır benimde akıntım var ama hiç doktoruma bahsetmedim.
ince koruyucu pedler var ya dışarı çıktığım zamanlar ondan kullanıyorum. cuma günü bunuda sorayım doktoruma
geçen hafta idrar testimde 8-9 adet lökosit çıkmıştı. bu önemsiz haftaya yine yaptıralım dmeişlerdi. bugün şeker yüklemesi, hemogram ve idrar testi tekrar yapıldı. sonucu alınca yazarım sizlere.
bebeğin kilosu ve senin kilon iyi ama bebeğin biraz daha kilolu olması lazım. bol bol et sulu yemekler ye dedi bana. kırmızı etede ağırlık vermem gerekiyor.
Güzel çıkar inşallah şeker ve diğer sonuçların. Sen doktorunu da değiştirmek istiyordun, değiştirdin mi?
Ben de dışarı çıkarken günlük pedlerden kullanıyorum. Hamilelikten önceki bir dönemde enfeksiyon tedavisi gördüm, o zaman ki akıntı daha farklıydı, anlıyorsun zaten, bu öyle değil.
Hemogram ve idrar testini 3 aylıkken yaptırmıştım, bir daha istemedi benden. Senin idrarla bir şikayetin var mıydı?
Hangi haftanda bebeğin kilosu kaçtı ki böyle dedi doktorun? Kız çocukları biraz daha narin olur :)
Bana da bol bol su iç dedi. Tetanoz aşısını sordum, ben yaptırtmıyorum dedi, boşuna vucuda mikrop almayalım dedi, zaten bu aşı bebek için, steril olmayan bir ortamda yapılan doğumlar için diye bir açıklama yaptı. Yarın bu iki konuyu da sorucam.
Bu arada ben de yeni doktor ve hastane arayışına girdim, yarın Medipol Hakan Apaydın' a detaylı ultrason randevusu aldım. Hem hastaneyi, ortamı bir görmüş olurum, memnun kalırsam da devam ederim. Senin gittiğin Oluş hanım için aradım 2 haftalık randevuları doluymuş.
Merhaba arkadaşlar, bugün ilk kontrolüm vardı,kesemizi gördük çok şükür:) ben beta hcg 14. Gün 3000 civarı çıkınca ikiz mi acaba demiştim ama tek kesemiz var..dr bazen sonradan diğer kese görülebiliyor dedi, böyle bir durum yaşayan var mı, tek olsun sağlıklı olsun diyorum ama yine de merak ediyor insan:) bir de bana 2 embriyo transfer ettiklerini söylediler biri tuttuysa diğeri noldu, o kadar heyecanlandımki transferden bile daha çok, unuttum dr.a sormayı.. Kalp atışlarına 3 hafta var bakalım nasıl geçecek zaman.. Tüm bekleyen arkadaşlara tez zamanda nasip etsin Rabbim..tutunca da bitmiyormuş endişe..
Merhaba arkadaşlar, bugün ilk kontrolüm vardı,kesemizi gördük çok şükür:) ben beta hcg 14. Gün 3000 civarı çıkınca ikiz mi acaba demiştim ama tek kesemiz var..dr bazen sonradan diğer kese görülebiliyor dedi, böyle bir durum yaşayan var mı, tek olsun sağlıklı olsun diyorum ama yine de merak ediyor insan:) bir de bana 2 embriyo transfer ettiklerini söylediler biri tuttuysa diğeri noldu, o kadar heyecanlandımki transferden bile daha çok, unuttum dr.a sormayı.. Kalp atışlarına 3 hafta var bakalım nasıl geçecek zaman.. Tüm bekleyen arkadaşlara tez zamanda nasip etsin Rabbim..tutunca da bitmiyormuş endişe..
gözünaydın cnm transfer kese kalp atışı ooo daha bakalım neler bekleyceğiz :)) aynı senin gibi kan değerlerim yüksek çıktı 2 embiryo transfer edilmişti bana da fakat dr tek kese gördü. ikiz durumlarıda birbirini yeme gibi bir durum varmış sanırım bizimkiler birbirini yedi besin olarak kullandı :))) tek olsun bnm olsun dedim hep hakkımızda hayırlısı
mail ile test sonuçlarımı aldım. Doktorum tekrardan kan testlerimi istedi çünkü bu yeni doktorum :)
Pendik Bölge Hastanesinde Mustafa Beye devam etmeye karar verdim. Eşimde bende doktordan çok memnun kaldık.
Çok ilgili çok şey anlatıyor sen sormadan. Ve soru sormana gerek kalmıyor. Bana sen her şeyi biliyorsun zaten diyor :)))
Sorucak soru bulamıyorsun.
Test sonuçlarına gelirsek 50 gr glikoz yüklediler sınır 140 mış benimki 135,40 çıktı. sınıra çok yakın. test sonuçlarını doktora mail attım. Doktordan cevap bekliyorum. İnşallah 100 gr glikoz ile tekrar istemez. ARaştırdım biraz 100 gr ile deneyenlerin hali çok kötü oluyormuş. Bir çoğu kusuyormuş ve baygınlık geliyormuş tansiyonları hep düşmüş yaptıranların.
Tetenoz aşısını olmuştum 17 haziranda 2. aşımı olacağım. Bebeğin gelişimi kemikleri çok iyi ama karnı yok dedi. Biraz etlenmesi lazım daha iyi beslen bol bol etli yemekler ye dedi. Et sulu özellikle dedi. Bende hafta sonu hemen kemik kaynatıp çorbasını yaptım.
Oluş hanıma gelirsek bende 3 hafta önceden randevu almıştım. Hatta eski doktorum 10 Mayısa al demişti 13 Mayısa zor almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?