Tşk ederim şimdi de iyi değilim. Geçeceğine iyice artıyor öksürüğüm 2 gecedirde gıcık şeklinde öksürük nöbetleri ve terlemelerim başladı. nedense geceleri daha çok oluyor öksürüğüm gündüz bir şey yok. bugün doktora gittim. burun yıkama suyu verdi hamileler kullanabilirmiş. birde buğu verdi sabah akşam kaynar suya 1 kapak koyup burnuma ağzıma çekeceğim.Canım geçmiş olsun
şimdi nasılsın, hem hasta olmuşsun, hem aşı olmuşsun. Ilık suya bal ve limon iyi geliyor, geçmezse doktorunu arar sorarsın. Aşıyı iki doz diye duymuştum, ikinci çocuk için 5 dozu da şimdi mi olacakmışız. Birinciyi alalım da kucağımıza inşallah.
Ayakların şişmesiyle ilgili ödem oluşuyor demek ki, tuza dikkat ve de bol su. Ben de geçen gün küçük bir paket çekirdeği tek başıma yedim hem korktum hem yedim.
Kızın nasıl, sen de benim gibi sürekli onunla konuşuyor musun? Hatta bazen hissetmeynce hareketini elimi koyup napıyosun oğluş diyince sanki anlıyorda cevap veriyor hemen.
Doktorunu değiştirecekmişsin, düşündüğün biri var mı?
Ne çok konu birikmiş :)
Kakao yağı kullananları okumuştum, bir zararı olsa kullanmazlar herhalde, netten baktın mı? Sen sağlık sektöründe değil miydin :)
Ben badem yağı kullanıyorum canım memnunum şimdilik.
asis coook gecmiş olsun. tez zamanda iyi ol insallah canım.
yaa bu arada sızler 20 li haftalara gelmişsiniz ne guzel şeylerden bahsedıyorsunuz, kıprasmalar,tekmeler... ben de cok sabırsızlanıyorum o gunlere ulasmak ıcın. ben şimdilik anca usgde gordugum hareketlerıyle mutlu olup onla yetinıyorumrabbım bızlerede nasip etsin inş.
ben duymustum ayrıntılı usgye gırenler cıkolata yıyıp gırıomus hareketlı olsunda her yerıne bakılsın dıye. bende nolur nolmaz dıye dra gırmeden once cıkolata yedım. hamıle kaldıgımdan berı yemıyordum belkıde degısık geldı cocuguma gercekten de cıkolata sayesınde o kadar hareketlıydı bılemıyorum
ense ölcumunu kolayca yaptı dr da boyunu olcemedı ayakları hep yukardaydı kıpır kıpır, bas-popo arasını olcebıldı o yuzden .
sende dene bakalım cıkolatayı belkı de o yaramıstır bende işe
Kakao yağı kullananları okumuştum, bir zararı olsa kullanmazlar herhalde, netten baktın mı? Sen sağlık sektöründe değil miydin :)
Ben badem yağı kullanıyorum canım memnunum şimdilik.
Allah acil şifa versin .. bende hamileliğin başında atlatırr gibi oldum Allahtan ilerlemedi.. Bol bol c vitamini portakal suyu yada meyvaları karıştırarak sularını içtim..bol su limonluda olabilir ..birde tavuksuyuna çorba bol limonlu oda vücut direncini arttırıyor..Birde anne eli değicek..:) umarım çabucak atlatırsınız..geçmiş olsun
Asis.. Annem bize yapardı belki faydasını görürsün ..sütü ısıt sonra bir tutam hatmi çiçeğini koy bir taşım kaynasın sonra süzdür içine biraz bal koyup iç akşamları yap rahatlatır...
merhaba kızlar ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim yarın 11. haftam bbitecek, ama salı günü kahverengi akıntım geldidün bi doktora gittim Allaha şükür bebeklerim çok iyi kıpır kpırlardı. Ama salıdan beri normalde gelen akıntılarım açok kahverengi renginde geliyor. Kendi doktorum da 3 4günde bir progestan iğne ol dedi. Kızlar çok korkuyorum, doktorum 9.haftamda herşey çok yolunda artık risk yok demişti. hiç yaşamamıştım bu olayı. başına gelen var mı bu haftalarda ? bir de evde raporluyum şimdi işe gitmiyorum. ama sürekli yatmammı gerekiyor bilemedim ??
Bende tüp bebek yöntemi ile ikizlerime 17+4 hafta hamileyim...Sakın korkma Don t panic:)) 3.5 ayımı sürekli kahve ve kırmızı lekenme ile geçiridim hatta en sonuncusunda tamam herşey bitti dedim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah iki gün hastanede yattım. Şuan çok şükür ELHAMDÜLİLLAH iyiyiz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Bende çalışan birisiyim ama bu süreçlerde rapor almaktan çekinme ikiz gebelik riskli hamilelik grubunda ve emin ol dinlendikçe lekenmede gidiyor. Sürekli yatmak şeklinde değilde vücudunu yoracak uzun süre ayakta kalacak stresli ortamlardan kaçınmak ve bol protoin et beyaz et balık süt ananas kuru fasülye ve pilav dada et in vitamin değeri var bol su .... gibi şeyleri tüketmek gerekiyor ama ıstırahat şart. Progestron yada doktorunun tavsiyesine göre haftalık iğnede yapabilirler..Endişeni çok iyi anlıyorum ben hala lavaboya gittiğimde arkama bakıyorum....Üzülme inşallah güzel olucak..
okyanusxxx çok sağol desteğin için inşallah sağlkla kucağımıza aldığımızı görürüz. Allah hepimize yardım etsin bu korkularımızdan da kurtulucaz inşallah hayırlısıyla :))
kızlar dün doktora gitmiştim mecburen antibiyotik ilaca başladım korka korka(((
sesim hala kısık, hala gıcık öksürük var. gelince gitmiyor boğazım parçalanıyor sanki
merhaba kızlar ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim yarın 11. haftam bbitecek, ama salı günü kahverengi akıntım geldidün bi doktora gittim Allaha şükür bebeklerim çok iyi kıpır kpırlardı. Ama salıdan beri normalde gelen akıntılarım açok kahverengi renginde geliyor. Kendi doktorum da 3 4günde bir progestan iğne ol dedi. Kızlar çok korkuyorum, doktorum 9.haftamda herşey çok yolunda artık risk yok demişti. hiç yaşamamıştım bu olayı. başına gelen var mı bu haftalarda ? bir de evde raporluyum şimdi işe gitmiyorum. ama sürekli yatmammı gerekiyor bilemedim ??
Selam hanimlar dun bende hamile oldugumu ogrendim mubarek cuma gununun hediyesi oldu bana allahim ins tamamini erdirsin cumlenin bu arada sat 21 nisan ne haftalik hamileyim doktor demedi 2 bucuk sene ugrastik hala inanamiyorum tahlil kagidina bakiyorum ikide bir bu arada tup bebekle hamile kaldim allahim hayirlarla kucagimiza almayi nasip etsin
cnm bende aynı durumdayım ben çok yeni öğrendim hamile olduğumu 2. denememiizdi tüp bebekte, dünde kesemizi gördük şükür ama bugün normalde su gibi olan şeffaf akıntım aniden kahverengi oldudoktorum olağan durum korkacak birşey yok crinone jele devam et dedi iğne başla demedi.. sadece bir defa oldu akıntı sonra yine su gibi oldu anlayamadm ama hala korku içindeyim rabbim bu kadarını gösterdi inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasib eder
Selam hanimlar dun bende hamile oldugumu ogrendim mubarek cuma gununun hediyesi oldu bana allahim ins tamamini erdirsin cumlenin bu arada sat 21 nisan ne haftalik hamileyim doktor demedi 2 bucuk sene ugrastik hala inanamiyorum tahlil kagidina bakiyorum ikide bir bu arada tup bebekle hamile kaldim allahim hayirlarla kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?