Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tşk ederim şimdi de iyi değilim. Geçeceğine iyice artıyor öksürüğüm 2 gecedirde gıcık şeklinde öksürük nöbetleri ve terlemelerim başladı. nedense geceleri daha çok oluyor öksürüğüm gündüz bir şey yok. bugün doktora gittim. burun yıkama suyu verdi hamileler kullanabilirmiş. birde buğu verdi sabah akşam kaynar suya 1 kapak koyup burnuma ağzıma çekeceğim.
sonra sağlık ocağına geldim kan testlerini almak için. sağlık ocağındaki doktorumda ben bu buğu ve burun yıkama suyunu önermiyorum alma dedi. Largopen mg antibiyotik verdi günde 3 kere kullan artık dedi. başka türlü geçmez dedi. hepsini aldım eve geldim.

Kendi Kadın Doğum Tüp Bebek doktoruma bu ilaçların hepsini yazdım mail attım cevap bekliyorum. ona göre kullanacağım artık

Kakao yağı kullananları okumuştum, bir zararı olsa kullanmazlar herhalde, netten baktın mı? Sen sağlık sektöründe değil miydin :)
Ben badem yağı kullanıyorum canım memnunum şimdilik.

badem yağı özellikle esmer bayanlarda aşırı tüylenme yapıyormuş. ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik. daha sonra başka kremlere . başlayacağım. zaten bacaklarımda var karnımı düşünemiyorum artık ve herkes 7. aydan itibaren çatlakların başladığını karnın daha büyüdüğünü söylüyor :)

tşk cnm. inşallah dediğin gibi tez zamanda iyi olurum. 20 li haftalara geldik sende gelirsin umarım. sen yeterki rahat ol çok evhamlı olma. bebeğin hareketlerini daha erken hissedenlerde var ama genelde 4. ayın başında hissetmeye başlıyorsun minik minik. 5. aydada artmaya başlıyor. bende biran önce doğumu bekliyorum önümüz yaz sanırım çok zor geçecek son aylarımız

kızlar bende badem yağının tüylenme yaptığını duydum arkadaşımdan ve işe yaramamış

biraz paraya kıyarsanız bella b nin kremi var ballı bol yağlı ABD de çok tutulan bişey belli başlı eczanelerde oluyor tavsiye ederim

Kakao yağı kullananları okumuştum, bir zararı olsa kullanmazlar herhalde, netten baktın mı? Sen sağlık sektöründe değil miydin :)
Ben badem yağı kullanıyorum canım memnunum şimdilik.

evet canım hastanede çalışıyorum.ben şuana kadar lireac kullandım 65 lira civarında ama iki sıkımlık var içinde sanki hemen bitiyo.sürekli almakta epey külfetli gelmeye başladı.bide en son göbeğimde ince ince çatlamalar görünce almaktan vazgeçtim.kakao yağını netten araştırdım kullanan çok bende gittim aldım fakat üzerinde hamileler doktora danışılmadan kullanılması önerilmez yazınca kullanmaktan vazgeçtim ve doktoruma sordum kullanma dedi bana hem büyük boy hem fiyat olarak uygun hemde bol yağlı bi losyon önerdi bepanthol losyon şimdi onu deniyorum bakalım nolucak.

kızlar dün doktora gitmiştim mecburen antibiyotik ilaca başladım korka korka (((
sesim hala kısık, hala gıcık öksürük var. gelince gitmiyor boğazım parçalanıyor sanki

Allah acil şifa versin .. bende hamileliğin başında atlatırr gibi oldum Allahtan ilerlemedi.. Bol bol c vitamini portakal suyu yada meyvaları karıştırarak sularını içtim..bol su limonluda olabilir ..birde tavuksuyuna çorba bol limonlu oda vücut direncini arttırıyor..Birde anne eli değicek..:) umarım çabucak atlatırsınız..geçmiş olsun

Asis.. Annem bize yapardı belki faydasını görürsün ..sütü ısıt sonra bir tutam hatmi çiçeğini koy bir taşım kaynasın sonra süzdür içine biraz bal koyup iç akşamları yap rahatlatır...

teşekkür ederim canım. 3 aylık hamileyken bende atlatmıştım. meyve suları, ıhlamurlar falan iyi gelmişti ama bu başka anlamadım gitti.
alerjik bir şey mi acaba. özellikle her gece farklı bir saatte öksürük nöbeti başlıyor 1 saate yakın sürüyor sonra ancak uyuyorum. ilaca başladım geçecek inşallah

merhaba kızlar ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim yarın 11. haftam bbitecek, ama salı günü kahverengi akıntım geldi dün bi doktora gittim Allaha şükür bebeklerim çok iyi kıpır kpırlardı. Ama salıdan beri normalde gelen akıntılarım açok kahverengi renginde geliyor. Kendi doktorum da 3 4günde bir progestan iğne ol dedi. Kızlar çok korkuyorum, doktorum 9.haftamda herşey çok yolunda artık risk yok demişti. hiç yaşamamıştım bu olayı. başına gelen var mı bu haftalarda ? bir de evde raporluyum şimdi işe gitmiyorum. ama sürekli yatmammı gerekiyor bilemedim ??

Bende tüp bebek yöntemi ile ikizlerime 17+4 hafta hamileyim...Sakın korkma Don t panic:)) 3.5 ayımı sürekli kahve ve kırmızı lekenme ile geçiridim hatta en sonuncusunda tamam herşey bitti dedim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah iki gün hastanede yattım. Şuan çok şükür ELHAMDÜLİLLAH iyiyiz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Bende çalışan birisiyim ama bu süreçlerde rapor almaktan çekinme ikiz gebelik riskli hamilelik grubunda ve emin ol dinlendikçe lekenmede gidiyor. Sürekli yatmak şeklinde değilde vücudunu yoracak uzun süre ayakta kalacak stresli ortamlardan kaçınmak ve bol protoin et beyaz et balık süt ananas kuru fasülye ve pilav dada et in vitamin değeri var bol su .... gibi şeyleri tüketmek gerekiyor ama ıstırahat şart. Progestron yada doktorunun tavsiyesine göre haftalık iğnede yapabilirler..Endişeni çok iyi anlıyorum ben hala lavaboya gittiğimde arkama bakıyorum ....Üzülme inşallah güzel olucak..

okyanusxxx çok sağol desteğin için inşallah sağlkla kucağımıza aldığımızı görürüz. Allah hepimize yardım etsin bu korkularımızdan da kurtulucaz inşallah hayırlısıyla :))

okyanusxxx çok sağol desteğin için inşallah sağlkla kucağımıza aldığımızı görürüz. Allah hepimize yardım etsin bu korkularımızdan da kurtulucaz inşallah hayırlısıyla :))

Amin canım ...Tüp bebekte ikiz süreçlerini bazen aynı yaşayabiliyoruz.. Sıkıldığında yada paylaşmak istediğinde yazabilirsin. Bende paylaştıkça rahatlıyorum yada yaşadığımız durumlar için yanlız olmadığımı anlıyorum. Lekelenmelerin olucaktır. Sakın korkma benim 14 haftaya kadar devam etti. Ama doktorunla irtibat halinde ol ve dinlen canm..... Sevgiler

Arkadaslar merhaba..

Ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim, bir ay sonra kismetse kizimi kucagima alacagim.rabbim hayirlisiyla saglikli dogmasini nasip etsin insallah.amin.

Elimde tedavimden kalan ignelerim var. Purogen 300 - 1 tane hic acilmamis ve bi kactane de yarim kullanilmus igneler.
Bu igneleri bebegimin hayrina, hatrina baska bir arkadasa vermek istiyorum. Bana şifa oldu cok şükür, baskasina da olsun. 2014 tarihli igneler.
Lutfen gercekten ihtiyaci olan zor durumda olanlar benimle irtibata gecebilir mi??? Buraya fazla ugrayabilcegimi sanmiyorum, ama mail adresime yazabilirsiniz. aybek05@mynet.com

Herkesin; tedavisinde allah yardimcisi olsun, saglikli hayirli bebekleriniz olur insallah. Amin.

kızlar dün doktora gitmiştim mecburen antibiyotik ilaca başladım korka korka (((
sesim hala kısık, hala gıcık öksürük var. gelince gitmiyor boğazım parçalanıyor sanki

İlaçların faydasını görmeye başladın mı, nasıl oldun?
İnşallah en kısa sürede geçer, sen yine de ılık ballı süt falan iç boğazını yumuşatır.

cnm bende aynı durumdayım ben çok yeni öğrendim hamile olduğumu 2. denememiizdi tüp bebekte, dünde kesemizi gördük şükür ama bugün normalde su gibi olan şeffaf akıntım aniden kahverengi oldu doktorum olağan durum korkacak birşey yok crinone jele devam et dedi iğne başla demedi.. sadece bir defa oldu akıntı sonra yine su gibi oldu anlayamadm ama hala korku içindeyim rabbim bu kadarını gösterdi inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasib eder

Selam hanimlar dun bende hamile oldugumu ogrendim mubarek cuma gununun hediyesi oldu bana allahim ins tamamini erdirsin cumlenin bu arada sat 21 nisan ne haftalik hamileyim doktor demedi 2 bucuk sene ugrastik hala inanamiyorum tahlil kagidina bakiyorum ikide bir bu arada tup bebekle hamile kaldim allahim hayirlarla kucagimiza almayi nasip etsin

Öncelikle hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Gebelik hafta yazdığın zaman google a çıkan sitelerde SAT ı girince ne kadarlık hamile olduğunu görebilirsin.

Hayırlı olsun bebişin, korkma annesi. Bebek tutunma aşamasındayken rahimdeki damarlar genişliyormuş ve bazen çatlayıp bu tür kanamalar olabiliyormuş. Kahverengi olması eskiden olmuş olduğunu gösteriyor. Kırmızı olduğunda endişelenmek gerekli. Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar, bugün beta hcg yaptırdım 192 çıktı şimdilik hamileyim çok şükür
Benim transferimin 10. Günü bugün, 5.gün blastosist 2 adet embriyo transfer edilmişti.. Sizce bu değerle ikiz olabilir mi.. Dr 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı, tekrar kan testi istemedi ama ikiz mi merak ediyorum, birkaç gün sonra tekrar test yapsam mı ne dersiniz,

Teşekkür ederim, Rabbim hepimizin sağlıkla bebeklerine kavuşmasını nasip etsin inşallah..

canım benim Allah hayırlı eylesin.. Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…