merhaba kızlar! ben de 24 mayısta hamile olduğumu öğrendim. şu an 5+6 günlük. 2. denememde oldu çok şükür. bende de mide bulantıları epey var. bu hafta keseyi gördük. gelecek hafta kalp atımı için gideceğiz. inş sizlerinki gibi benim de hamileliğim sağlıkla ilerler.
kızlar şeker testime doktorum normal dedi. 150'yi geçerse yüksek diyoruz dedi benimki 135,40 çıkmıştı
ama parmaktan yapılan test var ondan al. her 10 günde bir ölç değerini dedi.
bu seferde Tiroidim sınırda çıktı T3 değerim yani
tekrar test istedi. bu sefer başka yerde yaptır dedi. gerekirse ilaç tedavisi uygulayacağız dedi. bu çok ama çok önemli dedi.
günaydın anne adayı arkadaşlarım. cumartesi günü dayanamayıp tekrar gebelik testi yaptım 8. günümdü ve pozitif çıktı. şimdi dr dan geliyorum. kan verdim öğleden sonra alıcam sonuçları dua edin bana olur mu :) kendimi çok şaşkın hissediyorum. Allah'ım bu sefer çabalarımızı boşa çıkarma yarabbim :)
Demekki önlem amaçlı ben hala 13. Haftamda progestan kullanıyorum. 1 ay sonra çağırdı dayanamayıp 2 hafta sonra başka bir doktora daha görünücem sanırım. Başka bir doktorun fikrini de alalım ama biryandan da aklımı da katıştırmak istemiyorum 2. Bir doktorla. Ne zormuş hamilelik tedaviden daha zor
Sık idrara çıkma rahim idrar torbasının üzerine çıkıp baskı yaptığı için oluyor bende de var ölçüm de yapıldı normal çok sıkılık durmamak sürekli idrarı boşaltmak lazım. Bakalım Allaha dua ediyorum hep doktor sorun yok dedikçe neden stres oluyosam? Bir sorun görse 1 ay hatta 5 hafta sonra çağırmazdı ben dayanamam dedim 3 haftada anlaştık
günaydın anne adayı arkadaşlarım. cumartesi günü dayanamayıp tekrar gebelik testi yaptım 8. günümdü ve pozitif çıktı. şimdi dr dan geliyorum. kan verdim öğleden sonra alıcam sonuçları dua edin bana olur mu :) kendimi çok şaşkın hissediyorum. Allah'ım bu sefer çabalarımızı boşa çıkarma yarabbim :)
canım e yaptın merak ettim, kaç çıktı değerin?
valla bende çok merake diyorum. sistem hata verdiği için bir türlü siteye girip bakamıyoruz sonuca. dokuz doğurduk resmen :)
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hemşire aradı dün akşam üstü c.tesi 7 gün idrar pozitif çıktı dedim kullandığınız ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir dedi. Zaten sistemde hata vardı sonucuda göremedim içime kurt düşürdü. Akşam işten çıktıktan sonraa gittim ilk hastanede :) test yaptırdım ve 9. Günde 290.1 çıktı:)) bende aranıza katıldım allahın izniyle :)) sabah verdiğim kan testide bugün açıklanmış oda 233 çıktı yani 2 farklı laboratuvar destekli gebeyim. Ama daha önceki geceliğimde 9. Gün 7.321 gibi bişi çıkmıştı. şimdi 290 çıktı çok mutlu oldum bu sefer olucak galiba hala çok şaşkınım ve çook mutluyum iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür edrim. Allah isteyen herkezin gönlüne göre versin.
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hemşire aradı dün akşam üstü c.tesi 7 gün idrar pozitif çıktı dedim kullandığınız ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir dedi. Zaten sistemde hata vardı sonucuda göremedim içime kurt düşürdü. Akşam işten çıktıktan sonraa gittim ilk hastanede :) test yaptırdım ve 9. Günde 290.1 çıktı:)) bende aranıza katıldım allahın izniyle :)) sabah verdiğim kan testide bugün açıklanmış oda 233 çıktı yani 2 farklı laboratuvar destekli gebeyim. Ama daha önceki geceliğimde 9. Gün 7.321 gibi bişi çıkmıştı. şimdi 290 çıktı çok mutlu oldum bu sefer olucak galiba hala çok şaşkınım ve çook mutluyum iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür edrim. Allah isteyen herkezin gönlüne göre versin.
Merhaba deneyimli anne adayları:) sanırım aranıza katılıyorum bende:)
31 mayısta transferim yapıldı, 7. gün idrarda pozitifi gördüm, 8. gün de kan değerim 65,6 çıktı. Bir sonraki test günüm çarşamba, aranızda olmayı çok istiyorum:)
teşekkür ederim :) hemşireyi arayıp danış istersen ben aradım sordum normal dedi benimde karnım çok ağrıyo belimde öyle. ama bunlar doğal diye bildiğim için hiç önemsemiyorum. telaşta yapmıyorum. orda olduklarını hatırlatıyor bana mutlu oluyorum, sende dene bence :)tebrik ederim arkadaşım:) sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Benim de bugün karnım çok ağrıyor, telaş yaptım iyice
merhaba kızlar bir sorum olacaktı. en son doktorumuza 13. haftada gittik ikili testimiz yapıldı ve temiz çıktı çok şükür. doktorum birdahaki kontrole 17. haftada çağırdı yani tam 1 ay sonra. bu zamana kadar (3 aylık dönemi atlatana kadar) haftada bir yada 10 günde bir çağırdı beni ve bebeği gördük o zaman günler daha çabuk geçiyordu her hafta bebeği görmek de beni çok rahatlatıyordu. ancak artık her gebe gibi rutin aylık kontrollere döndü. daha 17 gün var kontrolüme ve eşim de ben de bebeği özledik :)
çok zor ama sabırla kontrolümü bekleyeceğim. sizleri ne sıklıkla çağırıyor doktorunuz? tüp bebek olması daha sık doktora gitmeyi gerektiriyormu?
bir de ikili testten sonra üçlü (yeni adıyla dörtlü) test yaptıranınız var mı? ikili test temiz çıktıysa bazı doktorlar gerek duymayabiliyormuş. gerek yok dese bile doktorum yaptırmalımıyım sizce?
Merhaba arkadaşlar, bizim bebiş tekmişkeseyi çok şükür gördük derken benim kanamam oldu çok şükür ki bebeğime bişey olmamış.. Hatta kalp atışını bile duydum:) yalnız 5+5 de duyduk kalbini çok erken değil mi gerçi alttan ultrason yaptı ama sizinkiler ne zaman duyulmuştu, Rabbim bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin..
merhaba kızlar bir sorum olacaktı. en son doktorumuza 13. haftada gittik ikili testimiz yapıldı ve temiz çıktı çok şükür. doktorum birdahaki kontrole 17. haftada çağırdı yani tam 1 ay sonra. bu zamana kadar (3 aylık dönemi atlatana kadar) haftada bir yada 10 günde bir çağırdı beni ve bebeği gördük o zaman günler daha çabuk geçiyordu her hafta bebeği görmek de beni çok rahatlatıyordu. ancak artık her gebe gibi rutin aylık kontrollere döndü. daha 17 gün var kontrolüme ve eşim de ben de bebeği özledik :)
çok zor ama sabırla kontrolümü bekleyeceğim. sizleri ne sıklıkla çağırıyor doktorunuz? tüp bebek olması daha sık doktora gitmeyi gerektiriyormu?
bir de ikili testten sonra üçlü (yeni adıyla dörtlü) test yaptıranınız var mı? ikili test temiz çıktıysa bazı doktorlar gerek duymayabiliyormuş. gerek yok dese bile doktorum yaptırmalımıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?