Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah tamamına erdirsin canım. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Doktora göre sınır değer farklıymış demek ki. Parmaktan yapılan test çok basit, inşallah güzel çıkar bundan sonra değerlerin, en azından sürekli konttrol altında olacak.
Troidin önemli olduğunu duymuştum. T3 ben de hiç bakılmadı, sadece tsh bakılmıştı, tb ile hamile kalan bir arkadaşımızın da karaciğerle ilgili değerleri yüksek çıkmış, tabi o kadar ilaç kullandık ki etkilemiş olabilir, bazı ilaçları kesmiş doktoru.
Ben de pazartesi günü ilk iş olarak aile hekimime gibi tüm kan tahlillerimi isteyeceğim.

Sen de haber verirsin sonuçlarını..

günaydın anne adayı arkadaşlarım. cumartesi günü dayanamayıp tekrar gebelik testi yaptım 8. günümdü ve pozitif çıktı. şimdi dr dan geliyorum. kan verdim öğleden sonra alıcam sonuçları dua edin bana olur mu :) kendimi çok şaşkın hissediyorum. Allah'ım bu sefer çabalarımızı boşa çıkarma yarabbim :)

canım e yaptın merak ettim, kaç çıktı değerin?

bende doktorumu 2 hafta önce değiştirmiştim. 2 haftada bir gelmeni istiyorum dedi. eski doktorum 40 günde bir çağırıyordu :)))
şimdi sık sık kızımı göreceğim :))))

canım çok sevindim bu güzel habere. Allah tamamına erdirsin. sağlıcakla güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah

Hayırlı olsun canım cok sevindim inş degerinde cok güzel cıkar tek transfermiydi 8. Gün pozıtıf gördüysen belki ikiz geliyodur haber ver bizede merak ederiz

Merhaba deneyimli anne adayları:) sanırım aranıza katılıyorum bende:)
31 mayısta transferim yapıldı, 7. gün idrarda pozitifi gördüm, 8. gün de kan değerim 65,6 çıktı. Bir sonraki test günüm çarşamba, aranızda olmayı çok istiyorum:)

hayırlı olsun canım

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hemşire aradı dün akşam üstü c.tesi 7 gün idrar pozitif çıktı dedim kullandığınız ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir dedi. Zaten sistemde hata vardı sonucuda göremedim içime kurt düşürdü. Akşam işten çıktıktan sonraa gittim ilk hastanede :) test yaptırdım ve 9. Günde 290.1 çıktı:)) bende aranıza katıldım allahın izniyle :)) sabah verdiğim kan testide bugün açıklanmış oda 233 çıktı yani 2 farklı laboratuvar destekli gebeyim. Ama daha önceki geceliğimde 9. Gün 7.321 gibi bişi çıkmıştı. şimdi 290 çıktı çok mutlu oldum bu sefer olucak galiba hala çok şaşkınım ve çook mutluyum iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür edrim. Allah isteyen herkezin gönlüne göre versin.

tebrik ederim arkadaşım:) sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Benim de bugün karnım çok ağrıyor, telaş yaptım iyice

maşaallah canım, hayırlı olsun. çok sevindim:) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. beşlenmene, dinlenmene dikkat et.

aramıza hoşgeldin canım. hayırlı olsun. değerin gayet iyi. sonuçlar inş katlanarak artar ve Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş:)

tebrik ederim arkadaşım:) sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Benim de bugün karnım çok ağrıyor, telaş yaptım iyice
teşekkür ederim :) hemşireyi arayıp danış istersen ben aradım sordum normal dedi benimde karnım çok ağrıyo belimde öyle. ama bunlar doğal diye bildiğim için hiç önemsemiyorum. telaşta yapmıyorum. orda olduklarını hatırlatıyor bana mutlu oluyorum, sende dene bence :)

aminnn canım . çok dikkat et kendine. ev işlerinde özel yaşamında dikkatli olmalısın artık ilk 3 aylık dönemi atlatana kadar.

Merhaba arkadaşlar, bizim bebiş tekmiş keseyi çok şükür gördük derken benim kanamam oldu çok şükür ki bebeğime bişey olmamış.. Hatta kalp atışını bile duydum:) yalnız 5+5 de duyduk kalbini çok erken değil mi gerçi alttan ultrason yaptı ama sizinkiler ne zaman duyulmuştu, Rabbim bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin..

merhaba kızlar bir sorum olacaktı. en son doktorumuza 13. haftada gittik ikili testimiz yapıldı ve temiz çıktı çok şükür. doktorum birdahaki kontrole 17. haftada çağırdı yani tam 1 ay sonra. bu zamana kadar (3 aylık dönemi atlatana kadar) haftada bir yada 10 günde bir çağırdı beni ve bebeği gördük o zaman günler daha çabuk geçiyordu her hafta bebeği görmek de beni çok rahatlatıyordu. ancak artık her gebe gibi rutin aylık kontrollere döndü. daha 17 gün var kontrolüme ve eşim de ben de bebeği özledik :)
çok zor ama sabırla kontrolümü bekleyeceğim. sizleri ne sıklıkla çağırıyor doktorunuz? tüp bebek olması daha sık doktora gitmeyi gerektiriyormu?
bir de ikili testten sonra üçlü (yeni adıyla dörtlü) test yaptıranınız var mı? ikili test temiz çıktıysa bazı doktorlar gerek duymayabiliyormuş. gerek yok dese bile doktorum yaptırmalımıyım sizce?

canim benim bende senin gibiydim ilk baslarda hep gormek istiyordum hatta evde olsa 10 dak.bir bakardim canim bundan sonra kipirtisini duyacaksin ve oyle icin rahatlayacak hissetmek harika bir his hepiniz yasayacaksiniz insallah o gunleri
kizlar tedavisi yeni sonuclananlar lutfen sakin olun solunuza yatin bol bol bebek iyice tutunsun size benim 3 hfta devam eden kanamam oldu ama cok sukur iyiyz stres yapmayin ayetel kursi okuyun bol bol Rabbim ikincilerinizde ugrastirmasin insallah

canım benim doktorum hep çok rahattı ve benide rahatlatıyordu. transfer öncesi ve sonrası çok strese girip üzülmedim ağlamadım.
gereksiz kuruntular yapmadım ve Allah'a şükür her şey yolunda gitti. doktorum Transferin 10. günü test yap demişti. Sabırla 10. günü beklemiştim ve testimi yapmıştım. Telefonla bildirmemi istemişlerdi pozitif sonucuda mail atmamı istemişlerdi. Hamile olduğunuzu öğrendikten tam 15 gün sonra gelin demişlerdi hemen çağırmamışlardı beni. Ve bence böylesi en güzeli olmuştu. Gittiğimde hem keseyi görmüş olduk hemde kalp atışlarını duymuş olduk.
Diğer doktorlar çok oyalıyor insanları. gel bakalım hamilemisin, yine gel keseye bakalım, yine gel kalp atışına bakalım yine gel yine gel. insan her seferinde strese giriyor ve kafasında bir sürü şey kuruyor.
Sende hep rahat ol canım bir şeye üzülme sıkılma kafana takma.

2 li test temiz çıkınca doktorlar artık 3 lü teste gerek duymuyorlar. Ama doktoruna görede değişebiliyormuş. Benim 2 li testim iyi çıkınca doktorum benden ayrıntılı ultrason istemişti. Her testi yapman için belirli haftaları doldurman gerekiyor ve doktorun zamanı geldiğinde hepsini sana tek tek söyleyecektir. Gerek yok derse bence yaptırma. her test , her muayene hepsi insanda stres yaratıyor. Doktorun gerçekten her şey yolunda gidiyor diyorsa ona güven ve sende normal bir hamilelik geçiriyorum bir şeyim yok diyerek ve düşünerek günlerii geçir.
Düşünceler bedenine yansır unutma. Her şeye kuruntu yaparsak psikolojik olarak yaşayabiliriz, başımıza gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…