Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba, bebeğinizi kucağınıza alacağınız günleri de görün inşallah. tebrikler... hangi memorial, doktorunuz kimdi merak ettim:) ben de memorialda başlayacağım da kısmetse.

merhaba, bebeğinizi kucağınıza alacağınız günleri de görün inşallah. tebrikler... hangi memorial, doktorunuz kimdi merak ettim:) ben de memorialda başlayacağım da kısmetse.

antalya memorial batu bey. çok araştırdık antalyadaki bu alanda en iyi hekim o. benim transferimin olduğu gün bir bayanla tanıştım 5. denemeleriymiş ve tüm merkezleri denemişler. ilk defa bu kadar başarılı olundu ilk defa grate a embriyomuz oldu dedi. ben dr a güveniyoruM.

anladım cnm, ben istanbulda deneyeceğim kısmetse. inşallah ben de senin gibi düşünürüm.

kızlar nasılsınız. bu sıcakta nasıl geçiyor hamileliğiniz.
ayaklarda şişmeler ödemler başladımı.

ben dün 2. tetanoz aşımıda oldum sizlerde durum nedir?

arkadaşlar siz takiplerinizi tedavi olduğunuz merkezlerde/ dr.larla mi yaptırıyorsunuz yoksa normal dr.lara mı döndünüz, Adana'da bildiğiniz iyi bir kadın doğumlu var mıdır, çok teşekkürler..

arkadaşlar siz takiplerinizi tedavi olduğunuz merkezlerde/ dr.larla mi yaptırıyorsunuz yoksa normal dr.lara mı döndünüz, Adana'da bildiğiniz iyi bir kadın doğumlu var mıdır, çok teşekkürler..

ben 28 haftalık hamileyim. son 1 aydır doktorumu değiştirdim.
ayrıntılı ultrason çekilip içim rahatlayana kadar ilk doktorumla devam ettim.
yeni doktorumdan da şuan çok memnunum

merhaba kızlar. bugun benım transferimden sonrakı 9. gunum .günde 2 kez crınone jel kullanıyorum. bu sabah koyu renk halınde gerı geldı . acaba adetımmı baslıcak ? bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı bana?

Merhaba,

Kendi tecrubelerimden bahsedeyim. 1 taze 2 dondurulmuş transferim oldu. Üçündede 9-10. günler kahverengi kanama yaşadım. ilk ikisinde adete dondu üçüncüsünde gebeydim bir süre devam edip geçti.

Yani bana gore birşeyin işareti değil, sonuçta transferdi, yumurta toplamaydı, gebelik için alınan hormon ilaçlarıydı bizi bayağı bir kurcalıyorlar. o gelen kahverengilik herhangi birşeye yorulabilir.

Bence moralini yüksek tutup test gününü beklemelisin. Çünkü kanama olup pozitif olan, kanama olmayıp negatif alan değişik değişik sonuçlar okuyoruz burada. Zaten çoğu gitmiş azı kalmış, inşallah pozitif haberlerini alırız burdan :)

kızlar nasılsınız. bu sıcakta nasıl geçiyor hamileliğiniz.
ayaklarda şişmeler ödemler başladımı.

ben dün 2. tetanoz aşımıda oldum sizlerde durum nedir?

kimseler gelmez olmuş buralara....

bende 29 . haftadayım ve ayaklarım artık 1 numara daha büyük ve sandalyede oturunca acayip şişiyor akşam bazen kıpırdamıtoyr gerginlikten kalıp gibi :)son haftalar nolucaz bakalım...

moralim biraz bozuldu 6 ay 6 ay doğum izni diye bizi kandirdılar şimdi herkes 6 aya çıktı sanıyor ama belki 1 belki 2 hafta uzatılacak o da daha meclisten geçmedi. 8 haftalık bebekle kalakalıcam iznim bitmiş olucak... ücretsiz izin alcak durum da yok iş yerinde sütümü sağacak oda da yok 2 aylıkken süt biterse napacak benim kızım şimdiden içim yanyor... 6 ay bari emseydi. bu çarpık düzenin çarklarından çok sıkıldım ben. ne işim var üniverste falan okudum o kadar emek ve para sonuca bakınca yazık bize gerçekten yazık

ben evde olduğum için ayaklarım fazla şişmiyor .
ama çalışıp hamile olan arkadaşlarım var senin gibi düşünüyorlar. ve inan bana çok haklısınız. kuzenimde çalışmak zorunda kaldığı için.
3. ayında sütü kesilmişti. sana iyi örnek olmadı tabiki bu ama bir yolunu bulursun inşallah

eşimin maaşıyla idare edelim desem zaten bebek masraf demek kira da olmasak yine idare edebiliriz zaten tüp bebek ve doğum için dünyanın parasını harcadık hem özel dr a para verdik hem doğumu sigortadan karşılayamıoyruz dr um özelde yaptığı için artık kolumuz budumuz kalmadı bir de neymiş 3-5 çocuk yapcakmışız

çok haklısın canım, umarım her şey gönlünce olur.
işyerin evine uzakmı ?

merhala kızlarr. 5 haftamın içindeyim yarın dolduruyoruz kısmetse, benim mide bulantılarım başladı sanırım. ama sabha uyandığım gibi değil gün içinde bişiler yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor açken zaten bulanıyor. ama midemimi üşüttüm acaba gerçi dikkat ediyorum ama olur mu olur. sizin mide bulantılarıız nasıl başladı nasıl başa çıkıyorsunuz birde iş yerindeyim kımıldıcak halim yok uyku da yapıyor bir yandan hamilelik kafamı masaya koyup uyumak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum hepiniz öpüldünüz.

evet ya doğru söylüyosun canım.valla bende dört gözle bekliyorum 6 ay çıkmasını ama bu gidişle çıkmıcak gibi doğumdan sonra ne kadar yanlarında olursak o kadar iyi.bende doğum öncesi herhangi bi sağlık sıkıntısı olmazsa iznimi kullanmayı düşünmüyorum doğum dan sonra düşünüyorum.tabi bi problem olmazsa.ama umarım doğum izinlerini artırırlar

canım,benimde mide bulantılarım 6.haftada başladı ve gerçekten çok fenaydı.kokulara karşı dayanamıyordum özellikle deterjan,sabun kokusunu duyduğum anda hemen istifra ediyordum.gün içindede sürekli midem bulanıyordu.kötüydü yani 1 kg vermiştim ilk 3 ay.neyseki atlattım o dönemi şuan mide bulantım geçti ama halen deterjan kokularına hassasiyetim devam ediyor,o sanırım uzun bir süre geçmiyormuşneyse herşey miniklerimiz için yeterki onlar sağlıklı olsunlar.bunların hepsi geçici.benim mide bulantımı azda olsa tuzlu şeyler bastırıyordu,3 ay hiç tatlı görmek bile istemedim.tarhana çorbası,peynir,domatesle ve çubuk kraker haricinde bişey yemedim desem yeridir.imkanın oldukça dinlen ve uyumaya çalış.kolay gelsin sağlıcakla kal...

kızlar kayboldunuz tatilemi gittiniz nerelerdesiniz :)))))))

ben bugün rutin kontrollerimden birini daha yaptırdım her şey yolunda Allah'a şükür. bebiş 1300 gram olmuş.

ben bugün rutin kontrollerimden birini daha yaptırdım her şey yolunda Allah'a şükür. bebiş 1300 gram olmuş.

senin adına çok sevindim. allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah hepimizinde öyle:) bizde bugün kontroldeydik ilk defa kalp atışlarımızı izledik :) herşey çok iyi dedi dr teyze bize :)

canım bende de mide bulantıları çok kötü. ilk başlarda açken bulanıyordu. kaç gündür ise yemek yedikten sonra bulanıyor ve çok uzun sürüyor. yorgunluk, uyku hali anlatamam. ben de işte çok sıkıntı çekiyorum. resmen uyukluyor gibiyim elimde değil. bunların hepsi normalmiş canım.bugün doktordan geldim. tuzlu şeyler az az sık sık ye dedi. istemediğin şeyleri yemeye kendini zorlama dedi. ilk 3 ay böyle olyor sonra geçecek. ayrıca bulantılar bebeğin varlığını gösteriyor dedi. tabi herkeste olmuyor. ama inş çabuk geçer de normale döneriz ya. cidden çok zor oluyormuş:)

Maşallah bebişin kocaman olmuş, bakalım bizimkini kaç bulucaz 2 hafta sonra gidince :)
Sen kaç kilo aldın, çok almamış olman lazım hatırladığım kadarıyla.
Ben bugün tartıldım 57 kg olmuşum, 10 kilo almışım

Uyku hali, yorgunluk hissi 3 ay bittiği gibi geçiyor, ben de öyle olmuştu.
Bulantıları bilemicem ben de olmadı, biter inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…