ben memorial da yaptırdım tedavimi. 1 esrtafem kullanıyorum 1 tane belimde österajen bantı var, 1 progesteron iğne kullanıyorım gün aşırı, 1 crinone jel her akşam 1 de karnımdan iğnem var. dr.uma güveniyorum ama kafamda çok karışık doğrusu österajenın gebelik katagorisi x çünkü. dr.a sordum tüm tedavilerimde kullanıyorum çok güvenli dedi.
merhaba, bebeğinizi kucağınıza alacağınız günleri de görün inşallah. tebrikler... hangi memorial, doktorunuz kimdi merak ettim:) ben de memorialda başlayacağım da kısmetse.
antalya memorial batu bey. çok araştırdık antalyadaki bu alanda en iyi hekim o. benim transferimin olduğu gün bir bayanla tanıştım 5. denemeleriymiş ve tüm merkezleri denemişler. ilk defa bu kadar başarılı olundu ilk defa grate a embriyomuz oldu dedi. ben dr a güveniyoruM.
arkadaşlar siz takiplerinizi tedavi olduğunuz merkezlerde/ dr.larla mi yaptırıyorsunuz yoksa normal dr.lara mı döndünüz, Adana'da bildiğiniz iyi bir kadın doğumlu var mıdır, çok teşekkürler..
merhaba kızlar. bugun benım transferimden sonrakı 9. gunum .günde 2 kez crınone jel kullanıyorum. bu sabah koyu renk halınde gerı geldı . acaba adetımmı baslıcak ? bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı bana?
kızlar nasılsınız. bu sıcakta nasıl geçiyor hamileliğiniz.
ayaklarda şişmeler ödemler başladımı.
ben dün 2. tetanoz aşımıda oldum sizlerde durum nedir?
kimseler gelmez olmuş buralara....
bende 29 . haftadayım ve ayaklarım artık 1 numara daha büyük ve sandalyede oturunca acayip şişiyor akşam bazen kıpırdamıtoyr gerginlikten kalıp gibi :)son haftalar nolucaz bakalım...
moralim biraz bozuldu 6 ay 6 ay doğum izni diye bizi kandirdılar şimdi herkes 6 aya çıktı sanıyor ama belki 1 belki 2 hafta uzatılacak o da daha meclisten geçmedi. 8 haftalık bebekle kalakalıcam iznim bitmiş olucak... ücretsiz izin alcak durum da yok iş yerinde sütümü sağacak oda da yok 2 aylıkken süt biterse napacak benim kızım şimdiden içim yanyor... 6 ay bari emseydi. bu çarpık düzenin çarklarından çok sıkıldım ben. ne işim var üniverste falan okudum o kadar emek ve para sonuca bakınca yazık bize gerçekten yazık
ben evde olduğum için ayaklarım fazla şişmiyor .
ama çalışıp hamile olan arkadaşlarım var senin gibi düşünüyorlar. ve inan bana çok haklısınız. kuzenimde çalışmak zorunda kaldığı için.
3. ayında sütü kesilmişti. sana iyi örnek olmadı tabiki bu ama bir yolunu bulursun inşallah
kimseler gelmez olmuş buralara....
bende 29 . haftadayım ve ayaklarım artık 1 numara daha büyük ve sandalyede oturunca acayip şişiyor akşam bazen kıpırdamıtoyr gerginlikten kalıp gibi :)son haftalar nolucaz bakalım...
moralim biraz bozuldu 6 ay 6 ay doğum izni diye bizi kandirdılar şimdi herkes 6 aya çıktı sanıyor ama belki 1 belki 2 hafta uzatılacak o da daha meclisten geçmedi. 8 haftalık bebekle kalakalıcam iznim bitmiş olucak... ücretsiz izin alcak durum da yok iş yerinde sütümü sağacak oda da yok 2 aylıkken süt biterse napacak benim kızım şimdiden içim yanyor... 6 ay bari emseydi. bu çarpık düzenin çarklarından çok sıkıldım ben. ne işim var üniverste falan okudum o kadar emek ve para sonuca bakınca yazık bize gerçekten yazık
merhala kızlarr. 5 haftamın içindeyim yarın dolduruyoruz kısmetse, benim mide bulantılarım başladı sanırım. ama sabha uyandığım gibi değil gün içinde bişiler yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor açken zaten bulanıyor. ama midemimi üşüttüm acaba gerçi dikkat ediyorum ama olur mu olur. sizin mide bulantılarıız nasıl başladı nasıl başa çıkıyorsunuz birde iş yerindeyim kımıldıcak halim yok uyku da yapıyor bir yandan hamilelik kafamı masaya koyup uyumak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum hepiniz öpüldünüz.
kızlar kayboldunuz tatilemi gittiniz nerelerdesiniz :)))))))
ben bugün rutin kontrollerimden birini daha yaptırdım her şey yolunda Allah'a şükür. bebiş 1300 gram olmuş.
merhala kızlarr. 5 haftamın içindeyim yarın dolduruyoruz kısmetse, benim mide bulantılarım başladı sanırım. ama sabha uyandığım gibi değil gün içinde bişiler yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor açken zaten bulanıyor. ama midemimi üşüttüm acaba gerçi dikkat ediyorum ama olur mu olur. sizin mide bulantılarıız nasıl başladı nasıl başa çıkıyorsunuz birde iş yerindeyim kımıldıcak halim yok uyku da yapıyor bir yandan hamilelik kafamı masaya koyup uyumak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum hepiniz öpüldünüz.
kızlar kayboldunuz tatilemi gittiniz nerelerdesiniz :)))))))
ben bugün rutin kontrollerimden birini daha yaptırdım her şey yolunda Allah'a şükür. bebiş 1300 gram olmuş.
canım bende de mide bulantıları çok kötü. ilk başlarda açken bulanıyordu. kaç gündür ise yemek yedikten sonra bulanıyor ve çok uzun sürüyor. yorgunluk, uyku hali anlatamam. ben de işte çok sıkıntı çekiyorum. resmen uyukluyor gibiyim elimde değil. bunların hepsi normalmiş canım.bugün doktordan geldim. tuzlu şeyler az az sık sık ye dedi. istemediğin şeyleri yemeye kendini zorlama dedi. ilk 3 ay böyle olyor sonra geçecek. ayrıca bulantılar bebeğin varlığını gösteriyor dedi. tabi herkeste olmuyor. ama inş çabuk geçer de normale döneriz ya. cidden çok zor oluyormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?