Maşallah bebişin kocaman olmuş, bakalım bizimkini kaç bulucaz 2 hafta sonra gidince :)
Sen kaç kilo aldın, çok almamış olman lazım hatırladığım kadarıyla.
Ben bugün tartıldım 57 kg olmuşum, 10 kilo almışım
kızlar merhabalar
epeydir giremiyordum. izmirin sıcagında yanmaktansa attım kendımı annemın yazlıgına, efıl efıl orda rahat edıyorum.
bizim cinsiyetimiz belli oldu, bir kızım olacak allahın izniyle.. ne yalan soyleyeyim tam da gönlüme göre:)
halbukı cevremde %90 ı oglan diyordu, o yüzden bılınc altım doktorun agzından oglan cıkacagına cok inandırmıştı beni.
yarın 4lü taramamızın sonucunu almak icin döndüm eve. hem sonuc alıcam hemde tekrar görecegım kızımı inşallah.
muthiş bir sabırsızlıkla hareketlenmesini bekliyorum bebegımın. ama malesef henuz bagırsak hareketlerını acaba mı dıye dınlemekle yetınıyorum.
herşey ıyı guzelde, benım mıde bulantılarımın bıtmesıyle ıstahımın tavan yapması bır oldudaha şimdiden aldıgım kılolar, beni fena halde endısselendırıyor.şimdiden boyleyse benım sonum ne olacak yaa...17. hafta da 5 kılo!!!yalan olacak heralde benım ıcın hamılelıkte 12 kılo alımı normal soylemleri. bu gidişle 12yi cokça aşıcam.
bari kızçeme de yarasa kılolar:18:
bu arada, aramıza yenı katılan arkadasları canı gönulden tebrık edıyorum. ınsallah cok kolay hamılelık gecırırız hepımız.
hepinizee saglıklar dılıyorum hanımlar.
[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]AD[/td]
[td]YAŞI[/td]
[td]KİLO[/td]
[td]NEDENİ[/td]
[td]DENENME SAYISI[/td]
[td]MERKEZ[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]DURUM[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asis[/td]
[td]31[/td]
[td]53[/td]
[td]yumurta rezervi az[/td]
[td]1. Deneme[/td]
[td]Medical Park [/td]
[td]13.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] KIZ BEBEK :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rana_82[/td]
[td]30[/td]
[td]52[/td]
[td]tüplerde enfeksiyon[/td]
[td]3. deneme[/td]
[td]Gürgan Klinik[/td]
[td]21.09.2013[/td]
[td]İKİZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEKLER :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavielle[/td]
[td]34[/td]
[td]63[/td]
[td]bağışıklık sorunu[/td]
[td]8. deneme[/td]
[td]Bursa PembeMavi[/td]
[td]20.09.2013[/td]
[td]Tek Bebek[/td]
[td][/td]
[td] KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlemsce[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. tüp[/td]
[td][/td]
[td]15.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ikizler5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ninya[/td]
[td]31[/td]
[td]52[/td]
[td][/td]
[td]3. tüp[/td]
[td][/td]
[td]11.09.2013[/td]
[td]ÜÇÜZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]redhairgirl[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2.tüp[/td]
[td][/td]
[td]09.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozbican7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]08.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]ERKEK BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun34[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]17.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yavrum34[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]05.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ynz06[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]28.08.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sincap08[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]01.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zekk[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]16.08.2013[/td]
[td]üçüzlere hamile[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]telebek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]02.09.2013[/td]
[td]İKİZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tatlicocuk[/td]
[td]20[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. deneme[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]PCB[/td]
[td]37[/td]
[td]58[/td]
[td]Sebepsiz interfilite[/td]
[td]3, tüp denemesi[/td]
[td]Brüksel Tüp Merkezi[/td]
[td]12.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozim84[/td]
[td]28[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Ankara Centrum[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]incirim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]ERKEK BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
arkadaşlar bir çoğumuz hamile kaldığımızı yeni öğrendik. bundan sonraki aşamaları burdan konuşalım istedim.
aralık tüp bebek yaptıracaklar burayada henüz sonuçlarını öğrenemeyenler yada negatif sonuçları alanlar biizm konuşmalarımızdan etkilenmesin diye burda buluşmak istiyorum sizlerle.
belirtilerimiz varmı. doktorlarımız neler diyor. ilk kesesini gören varmı her şeyi burda paylaşalım istiyorum
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptım 10 haziranda ama düşükle sonuçlandı
eşimin maaşıyla idare edelim desem zaten bebek masraf demek kira da olmasak yine idare edebiliriz zaten tüp bebek ve doğum için dünyanın parasını harcadık hem özel dr a para verdik hem doğumu sigortadan karşılayamıoyruz dr um özelde yaptığı için artık kolumuz budumuz kalmadı bir de neymiş 3-5 çocuk yapcakmışız
kızlar merhabalar
epeydir giremiyordum. izmirin sıcagında yanmaktansa attım kendımı annemın yazlıgına, efıl efıl orda rahat edıyorum.
bizim cinsiyetimiz belli oldu, bir kızım olacak allahın izniyle.. ne yalan soyleyeyim tam da gönlüme göre:)
halbukı cevremde %90 ı oglan diyordu, o yüzden bılınc altım doktorun agzından oglan cıkacagına cok inandırmıştı beni.
yarın 4lü taramamızın sonucunu almak icin döndüm eve. hem sonuc alıcam hemde tekrar görecegım kızımı inşallah.
muthiş bir sabırsızlıkla hareketlenmesini bekliyorum bebegımın. ama malesef henuz bagırsak hareketlerını acaba mı dıye dınlemekle yetınıyorum.
herşey ıyı guzelde, benım mıde bulantılarımın bıtmesıyle ıstahımın tavan yapması bır oldudaha şimdiden aldıgım kılolar, beni fena halde endısselendırıyor.şimdiden boyleyse benım sonum ne olacak yaa...17. hafta da 5 kılo!!!yalan olacak heralde benım ıcın hamılelıkte 12 kılo alımı normal soylemleri. bu gidişle 12yi cokça aşıcam.
bari kızçeme de yarasa kılolar:18:
bu arada, aramıza yenı katılan arkadasları canı gönulden tebrık edıyorum. ınsallah cok kolay hamılelık gecırırız hepımız.
hepinizee saglıklar dılıyorum hanımlar.
Merhaba arkadaşlar buz bebişimle yola devam ediyoruz Allahın izni ile. hala inanamıyorum bugünleri gördüğüme. Rabbime çok şükürler olsun. Bebeğimiz kızmış. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. Henüz alışverişe başlamadım artık ramazandan sonra inşallah. Rahim uzunluğum da ölçülüyor devamlı şimdilik o da normal durumda çok şükür.
Kızlar gebeliği daha ileri olanlara da sorayım. ben kaşınmaya başladım doktorum bikaçtane çatlak kremi önerdi. ama fiyatları da oldukça pahalı. üstelik işe yarayacak mı belli değil. herkes çatlayacağın varsa illaki çatlarsın kremler hiçbir işe yaramaz diyor.
vazelin öneren oldu. ıslak nemli cilde uygula dediler. acıbadem sütü öneren oldu. bio oil diye bir yağ kullananları duydum hem varolan çatlakların iyileşmesine de yardımcı oluyormuş. ne alıp kullanacağıma karar veremedim. sizler ne tavsiye edersiniz?
asis merhaba, nasıl gidiyor?
canım allaha şükürler olsun her şey güzel gidiyor
bebek dahada büyüdü karnımda çok net hissediyorum. eskiden tekmeleri vardı. şimdi balık gibi yer değiştiriyor.
genelde sağ tarafıma dayanıyor. çok sert hissediyorum.
senin nasıl geçiyor çok iyisindir inşallah
Herkese merhaba, sadece son sayfayı okuyabildim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Kızlar bizim odamız geldi, temizliğimiz yapıldı şimdi mobilya kokusunun çıkmasını bekliyoruz. Sadece yatak odasında kullanacağımız beşik ile banyo malzemeleri kaldı.
Eğer bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz? Şampuan konusunda kararsız kaldım, başka bir marka alacakken çok kişi sebamed ürünlerinin daha saf olduğunu söyledi. Siz ne aldınız veya alacaksınız?
Ercelf, göbüşün için servet harcama. Basit ve işe yarayan bir tarif vereyim. Eşit miktarda zeytinyağı, kayısı yağı ve çörekotu yağını karıştır. Her akşam hem göbüşüne hem de bacaklarının üst kısmına sür. bence çok işe yarıyor hem de doğal
Hızlısınız maşallah, mobilya işini bitirmişsiniz, güle güle kullanın inşallah. Mahzuru yoksa nereden aldığını ve ne kadara aldığınızı da yazabilir misin. Ben de araştırma yapıyorum netten, belis te beğendim bir tane ama çok pahalı geldi bana.
Yeğenim doğduğunda hep dalin şampuan ve sabununu kullandı diye hatırlıyorum, alerjik bir durum da olmadı.
Eltim 2 ay önce doğum yaptı, banyosunda sebamed in bebek ürünleri duruyordu, bebe şampuanı, bebe sıvı sabunu vs.
Birşey daha bebeğin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz. Birkaç ürün var piyasada, kimisi sıvılar iyi diyor kimisi leke çıkarmıyor diyor, kimisi erimiyor diyor falan... Zor işler zor :))
İşlerimi çok sıcak havalara bırakmak istemedim açıkçası bir de kısa tatil planlarımız var. O yüzden erken davrandım biraz :) Mobilyalarımı modesadan aldım 2.800tl. maskoda aynı ürüne 4.000 fiyat verdiler. ist.da yaşıyorsan maskoya yaklaşma derim. kiraları yüksek olduğu için fiyat farkı koymuşlar.
MObilyaları ve yerleri baby-me ile temizledim. deterjan kokusu kalmadı hiç bu iyi bir şeymiş. hastane çıkışı eşyalarını da baby-me deterjan ile yıkadım, şimdilik memnunum ama leke çıkarır mı hiç fikrim yok.
İyi yapmışsın o zaman :) sıcak tatil vs :) Şimdiden iyi tatiller..
Biz anadolu yakasındayız, modokoya bakmak istiyorum ben de, yada açıktaki mobilya mağazalarına.
Beşik almadım ben, hem beşik hem ana kucağı olabilen birşeyi annem almış, kullanışlı gibi duruyor. Aslında yeğenimin park yatağı da duruyor, yatak odasında onu da kullanabilirim diyorum ama bakıcaz artık.
Baby-me yi ben de araştırayım. Biz de dalanın roxy diye %100 bitkisel yağlardan üretilen deterjanı-sabunu ile yıkadık ütüledik cicileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?