Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhabalar
epeydir giremiyordum. izmirin sıcagında yanmaktansa attım kendımı annemın yazlıgına, efıl efıl orda rahat edıyorum.
bizim cinsiyetimiz belli oldu, bir kızım olacak allahın izniyle.. ne yalan soyleyeyim tam da gönlüme göre:)
halbukı cevremde %90 ı oglan diyordu, o yüzden bılınc altım doktorun agzından oglan cıkacagına cok inandırmıştı beni.
yarın 4lü taramamızın sonucunu almak icin döndüm eve. hem sonuc alıcam hemde tekrar görecegım kızımı inşallah.
muthiş bir sabırsızlıkla hareketlenmesini bekliyorum bebegımın. ama malesef henuz bagırsak hareketlerını acaba mı dıye dınlemekle yetınıyorum.
herşey ıyı guzelde, benım mıde bulantılarımın bıtmesıyle ıstahımın tavan yapması bır oldu daha şimdiden aldıgım kılolar, beni fena halde endısselendırıyor.şimdiden boyleyse benım sonum ne olacak yaa...17. hafta da 5 kılo!!!yalan olacak heralde benım ıcın hamılelıkte 12 kılo alımı normal soylemleri. bu gidişle 12yi cokça aşıcam.
bari kızçeme de yarasa kılolar:18:
bu arada, aramıza yenı katılan arkadasları canı gönulden tebrık edıyorum. ınsallah cok kolay hamılelık gecırırız hepımız.
hepinizee saglıklar dılıyorum hanımlar.

50 kiloydum 57 olmuşum bende 7 kg almışım. doktor benim ve bebeğin kilosunu iyi buldu.
umarım senin bebişin kilosuda iyi çıkar canım. ama şunu söyleyeyim bebek büyüdükçe daha zor oluyor. dönmesi hareket etmesi seni rahatsız etmeye başlıyor

4 lü taramanın sonucu umarım iyi çıkar canım. benimde bir kızım olacak. bende hep erkek hissediyordum. çevremden de erkek diyenler vardı hala top gibi karnımı görenler erkek bebek beklediğimi sanıyorlar. ama kız bebek çıktı. sağlıklı olsunlar başka dileğimiz yok.,,kilo olayına gelince bencede 12 kiloyu geçecekmişsin gibi geldi bana :)))

Selam hanimlar benide eklermisiniz listeye bende
Tup bebekle hamile kaldim benim yasim 26 ilk
Denemem transfer 11 mayis suan iki aylik hamileyim
Konya da tedavi gordum tahmini dogum tarihi
26 ocak 2014 allahim herkezin kucagina almayi nasip etsin olmiyanlarada hayirlisindan nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptım 10 haziranda ama düşükle sonuçlandı

üzülme arkadaşım buradaki birçok anne adayı bende dahil seninle aynı acıları yaşadık. derdini veren allah sabrınıda veriyor. şimdi 7 haftalık hamileyim inşallah. denemekten yılma güçlü ol sadece. inşallah allah bir daha aynı acıları göstermez.

bu bölümde paylaşımda bulunanlardan allah razı olsun bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım en sıkıntılı anlarımda forumdaki paylaşımlar rahatlatmıştı beni ben muş tayım eşim hatay iskenderunda(eş durumundan dönmeyi bekliyorum) istanbulda yaptırdık zor bi süreçti ilk denemede oldu şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin...

ahhh ahh biz insanoğlu böyleyiz demek
3-5 çocuk da ha diyince oluyor mu sanki((

merhaba canım seninle günümüz bile aynı. biz de kız bebek bekliyoruz Allahın izni ile. bize doktor 4 lü tarama değil de ikili testimiz temiz çıktığı için AFP testi yaptı. bu testlerin hepsi zaten kesin sonuç vermiyor sadece risk değerlerini hesaplıyor. ikili test de bunlardan en kesin sonuç vereni diye biliyorum. işte o temiz çıkınca sadece AFP incelemesi yaptı. cumartesi günü sonucunu alıcaz ve bebeğimizi tekrar görücez. hem cinsiyetini de birkez daha kesinleştirmiş olucaz. ben 61 kilo ile hamile kaldım. 4. ayın sonunda 62 kilo çıktım. onu da son 1 ayda aldım. ilk 3 ayda hep 61 kilo idim. sen dikkat etmelisin canım. çatlak kremi verdimi sana doktorun bişey kullanacakmısın?

Merhaba arkadaşlar buz bebişimle yola devam ediyoruz Allahın izni ile. hala inanamıyorum bugünleri gördüğüme. Rabbime çok şükürler olsun. Bebeğimiz kızmış. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. Henüz alışverişe başlamadım artık ramazandan sonra inşallah. Rahim uzunluğum da ölçülüyor devamlı şimdilik o da normal durumda çok şükür.
Kızlar gebeliği daha ileri olanlara da sorayım. ben kaşınmaya başladım doktorum bikaçtane çatlak kremi önerdi. ama fiyatları da oldukça pahalı. üstelik işe yarayacak mı belli değil. herkes çatlayacağın varsa illaki çatlarsın kremler hiçbir işe yaramaz diyor.
vazelin öneren oldu. ıslak nemli cilde uygula dediler. acıbadem sütü öneren oldu. bio oil diye bir yağ kullananları duydum hem varolan çatlakların iyileşmesine de yardımcı oluyormuş. ne alıp kullanacağıma karar veremedim. sizler ne tavsiye edersiniz?

Merhaba ercelf,
İğne ilacı konuşurken haftalar geçmiş maşallah. Allah kızını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, tabiki tüm hamilelere de..

Ben yaklaşık 2,5 aydır badem yağı kullanıyorum hergün düzenli olarak, şimdilik çatlağım yok, inşallah ileriki aylarda da olmaz :) Zor biraz karnım şimdiden kocaman oldu sanki :) Tüylenme yaptığını söylüyorlar ama ben ekstra bişey farketmedim henüz, ilk 3 ayda bir miktar artış olmuştu sadece. Hamilelikte zaten karın bölgesinde tüylenmede artış oluyormuş hormon değişikliğinden dolayı (hatta bir arkadaşımda dekolte kısmında da olmuştu, sonra gitmişti) ama doğumdan sonra gidiyormuş. Ayrıca doktoruma da sormuştum, diğerleri kozmetik, en doğalı badem yağı demişti. Biran önce başlarsan iyi edersin, derin esneklik kazansın şimdiden.

asis merhaba, nasıl gidiyor?

canım allaha şükürler olsun her şey güzel gidiyor
bebek dahada büyüdü karnımda çok net hissediyorum. eskiden tekmeleri vardı. şimdi balık gibi yer değiştiriyor.
genelde sağ tarafıma dayanıyor. çok sert hissediyorum.
senin nasıl geçiyor çok iyisindir inşallah

Benim de iyi gidiyor çok şükür, evet artık yer değiştirmeleri daha fazla hissetmeye başladım ben de. Bir de arada kendini karnıma bir yaslıyor böyle semsert oluyor karnım bir anda. Tekmelerde ise bazen karnımı dalgalandırıyor. Ben de ekseriyetle solda hissediyorum.
Pazartesi medical park mehtap hanıma randevu aldım bakalım 5 hafta olacak görmeyeli merak ediyorum :)

Bebek odası bakmaya başladın mı yada ciddi anlamda bişeyler aldın mı kıyafet dışında.

Herkese merhaba, sadece son sayfayı okuyabildim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Kızlar bizim odamız geldi, temizliğimiz yapıldı şimdi mobilya kokusunun çıkmasını bekliyoruz. Sadece yatak odasında kullanacağımız beşik ile banyo malzemeleri kaldı.
Eğer bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz? Şampuan konusunda kararsız kaldım, başka bir marka alacakken çok kişi sebamed ürünlerinin daha saf olduğunu söyledi. Siz ne aldınız veya alacaksınız?

Ercelf, göbüşün için servet harcama. Basit ve işe yarayan bir tarif vereyim. Eşit miktarda zeytinyağı, kayısı yağı ve çörekotu yağını karıştır. Her akşam hem göbüşüne hem de bacaklarının üst kısmına sür. bence çok işe yarıyor hem de doğal

Hızlısınız maşallah, mobilya işini bitirmişsiniz, güle güle kullanın inşallah. Mahzuru yoksa nereden aldığını ve ne kadara aldığınızı da yazabilir misin. Ben de araştırma yapıyorum netten, belis te beğendim bir tane ama çok pahalı geldi bana.

Yeğenim doğduğunda hep dalin şampuan ve sabununu kullandı diye hatırlıyorum, alerjik bir durum da olmadı.
Eltim 2 ay önce doğum yaptı, banyosunda sebamed in bebek ürünleri duruyordu, bebe şampuanı, bebe sıvı sabunu vs.

Birşey daha bebeğin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz. Birkaç ürün var piyasada, kimisi sıvılar iyi diyor kimisi leke çıkarmıyor diyor, kimisi erimiyor diyor falan... Zor işler zor :))

İşlerimi çok sıcak havalara bırakmak istemedim açıkçası bir de kısa tatil planlarımız var. O yüzden erken davrandım biraz :) Mobilyalarımı modesadan aldım 2.800tl. maskoda aynı ürüne 4.000 fiyat verdiler. ist.da yaşıyorsan maskoya yaklaşma derim. kiraları yüksek olduğu için fiyat farkı koymuşlar.

MObilyaları ve yerleri baby-me ile temizledim. deterjan kokusu kalmadı hiç bu iyi bir şeymiş. hastane çıkışı eşyalarını da baby-me deterjan ile yıkadım, şimdilik memnunum ama leke çıkarır mı hiç fikrim yok.

İyi yapmışsın o zaman :) sıcak tatil vs :) Şimdiden iyi tatiller..
Biz anadolu yakasındayız, modokoya bakmak istiyorum ben de, yada açıktaki mobilya mağazalarına.
Beşik almadım ben, hem beşik hem ana kucağı olabilen birşeyi annem almış, kullanışlı gibi duruyor. Aslında yeğenimin park yatağı da duruyor, yatak odasında onu da kullanabilirim diyorum ama bakıcaz artık.

Baby-me yi ben de araştırayım. Biz de dalanın roxy diye %100 bitkisel yağlardan üretilen deterjanı-sabunu ile yıkadık ütüledik cicileri.

modokoda da fiyatlar iyi diye duymuştum, inş gönlüne göre bulabilirsin. artık siparişini verme zamanı da geldi fazla oyalanma bence. yaz sezonu olduğu için imalatçılar biraz yoğun, yaklaşık 1 ay sonraya teslim tarihi veriyorlar. bir de kokunun çıkmasını bekleyeceksin yaklaşık 1 ay. temizliği falan derken zaman hızla geçiyor işte.
park yatağınız varsa yenisini alma bence. o parayla bebişine başka bir şeyler alırsın. benim de annem kendi evine parkyatak aldı, ben pleksi camlı alıcam kısmet olursa.
dalanın ürünlerini çok gördüm ama araştırmmadım açıkçası. ben de ona bir bakayım.
kordon bankası düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…