Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bir de birşey sorucam, bugünkü doktorum kullandığım ilaçlara ek olarak Solgar Omega 3 e başlamamı istedi. Aranızda omega 3 kullanan var mı, varsa hangisini kullanıyorsunuz?
Netten okuduğum kadarıyla balığın karaciğerinden yapılmış olmaması, kendinden yapılmış olması gerekiyormuş.

ilk denemede hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. eşimle kan uyuşmazlığı sorunumuz var malesef ikinci denememiz dondurulmuş embrio ile olacaktı. tüm tedaviye başlandı fazla fazla doz aşımı şeklinde ilaçlara maruz kaldım ve sonunda embriomuzu kaybettiklerini öğrendim. sadece yok dediler o kadar. bu dememizde dr değiştirdik ve öğrendim ki ilk doktorumuz beni resmen kobay olarak kullanmış hemde hayatımı resmen tehlikeye atarak. hiç farkında olmadan hayati tehlike atlatmışım sevgili doktorum bana sadece bi antibiyotik verdi oysa. bu denememdeki doktorum onun nerdeyse yarısı dozda ilaçlar verdi bana ve hiç şişlik ağrı zorluk hissetmeden çok sorunsuz bir tedavi geçirdim çok şükür. benim sağlık olarak bir sorunum yok çok şükür eşimden dolayı yaptırmıştık tüp bebek. neden düşük yaptım inan bilmiorum sağolsun dr düşük yaptığımı bile söylemedi bana çünkü kaldı ki sebebini söylesin

balık sevmediğim ve yiyemediğim için doktorumdan ben kendim istedim omega 3 hapını
ama tavsiye etmediğini söyledi ve vermedi bana. bu aralar bacak ağrılarım eklem ağrılarım çok oluyor. kalçalarım daha çok ağrıyor aslında. ağrılarım yatarken oluyor. gündüz yok bunuda sorucam ben doktora.
herkes calsiyum eksikliğinden diyor bakalım doktor ne diyecek
ben şuan 3 hap kullanıyorum

Decavit Multivitamin
Feramat Kan hapı
Magvital Magnezyum

kızlar iyi vitamin kullanıyorsunuz valla. bende balık ve tavuk yemiyorum, kırmızı et de çok ama çok az yiyebiliyorum, dr um gyno ferro sanol u bile zor verdi (kan ilacı) . ben hergün 3 ceviz yiyorum omega 3 için, süt pek içemiyorum buaralar

ben tüp bebekle hamileyimm ama malatyalı değilim sadece doktorum malatyadaydı ama cok basarılı gebe yüzdesi çok yüksek 3 defa ist yaptırdım da ne oldu...çok mutluyummmmmmm

Hamileliğimin ilk 5-6 ayında ceviz yedim. Sonra bıktım sanırım 1-2 ay yiyeyemdim. Dünden itibaren tekrar başladım.
Cuma günü kontrolüm var bakalım Kızım Öykü nasılmış :)))))))))

sizler bebeklerinize isim düşündünüz mü?

Öykü olacak demek miniğinin adı...adıyla yaşasın insallah. daha cinsiyeti bile belli değil bebişimin, "ilkim" ismini çok seviyorum unisex bir isim ama malesef eşim kesinlikle olmaz diyor, bakalım cinsiyet belli olunca isim arama çalışmaları hız kazanacak

Önceki doktorum da gerek yok ceviz badem, haftada bir balık yeterli demişti. Yeni doktorum içtiklerimi sordu bunu ekledi.
Ben de Decavit, Ferro Sanol demir hapı, Osteocare calsiyum-magnezyum hapı kullanıyorum.

İsme karar vermişsiniz, kendi de huyu da ismi gibi güzel olsun inşallah :) Kontrolünüzde bakalım neler yapacak ufaklık...
Biz daha karar veremedik isme..

16 haftalık gebesin sanırım hangi ilde yaşıyorsun nasıl öğrenemedin anlamadım. ben antalya da yaşıyorum burada 13 haftalıkken öğrenebiliyoruz. hatta iple çekiyorum 13. haftayı :)

16 haftalık gebesin sanırım hangi ilde yaşıyorsun nasıl öğrenemedin anlamadım. ben antalya da yaşıyorum burada 13 haftalıkken öğrenebiliyoruz. hatta iple çekiyorum 13. haftayı :)
canım 15+2 deyim, ankaradayım, devlet hastanelerinde yasakmış cinsiyet söylemek, tedavi gördüğüm kendi doktorum 12. haftada erkeğe benziyor dedi ama ben yinede kesin demesini bekliyorum

Hanımlar merhaba, öncelikle herkesin bebişlerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum😄 bir konuda yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var, ilk btchg testim 424 çıktı, bahceci de yaptırmıştım. Ancak gerek Dr ların yoğunluğu gerekse de önceliğin tüp bebek olmadı nedeniyle takibimi başka Dr da yaptırmak istiyorum. Siz nasıl yaptınız, ne önerirsiniz? Çok teşekkürler

aynı sıkıntı bende de mevcut ben 15+2 deyim hala tüp bebek yaptırdığım dr a gidiyorum ama değiştirmek istiyorum çünkü dediğin gibi öncelik tüp bebek tedavisi bu tür merkezlerde haftaya 16. haftamda yani son kez daha gitmeyi düşünüyorum sonrasında başka bir özel hastaneden randevu aldım yine ara sıra gitmek gerekiyormuş tüp bebek yaptırdığımız dr a

Yanıtın için teşekkürler😄 tüp bebek sürecine hakim başka bir doktora gideceğim galiba sonuçta, çünkü Dr undan memnun olsam da, Merkezden memnun değilim. Bir yandan da dere geçerken at değişmez diyorum tam arada kaldım😔

arkadaşlar meraba
pazartesi pozitif sonucu aldım şükür 9.gün değerim 183
ancak iki akşamdır kanmalarm var iki gün sonra testi tekrarladığımzda ikii kat artmış
ama bildiğinz kanama ardından kahverengi lekelenme oluyo

aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu
ne düşünmeliyim

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Bence doktorunu ara sor, belki ek tedbir almak gereklidir, daha doğru bilgiyi ondan alırsın.

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Bence doktorunu ara sor, belki ek tedbir almak gereklidir, daha doğru bilgiyi ondan alırsın.

sağol canm
dr um düşük tehlikesi var ama değerin iyi
bu tutunma şansının yüksek olduğunu gösterebilir gibi yuvarlak bi cevap verdi

sevgili arkadaşım ben test günümde kanama oldum ve öyle kan vermeye gittim hiç umudum yoktu değerimi gördüğümde şaşkınlık geçirmiştim ve testten 5 gün sonra bende bir parça geldi ve kanamam oldu hemde kırmızı kan bende umudumu kestim ama doktorumu arayıp ayaklarımı yüksek tutacak şekilde yatmamı söyledi ve pembeye dönüşsede 10 gün devam etti kanamam doktora gittiğimde hatta ben hiç bişey göremeyiz diye düşünürken bebeğin kalp atışlarını duyduğumda yattığım yerde öylece ekrana baka kalmıştım sen moralini yüksek tut ilk haftalarda kanamalar genelde oluyo kiminde az kiminde çok ama muhakkak oluyo sen bebeğinle konuş annesi beslenmene dikkat et istirahatini yap wc harici kalkma rabbimin izniyle herşey yolunda devam edecek

canm yazdıkların moral oldu bana
yaşadığımz durumlar benzeşiyo evt
inşlh benimki de güzel bi şekilde devam eder
ben de yatıyorum evde bakalım 10 gün sonra kese için gidiceğiz Allah nasip ederse
umarım herşey yolunda gider

canım moral olabildimse ne mutlu bana ama korkma bu ilk haftalarda muhakkak kanama oluyo rabbim bebeğini sana bağışlasın inş dahada sıkı tutunmuştur annesine 10 gün sonrada keseyi görürsün inş ondan sonra kalp atışı derken sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inş

Slm cnm öncelikle hayırlı olsun meleğin. Bende aynı problemleri yaşadım. ÜÇ Buçuk ay iğne kullandım günde iki defa ayağa kalkmadım lavoba harici rabbim yardımcın olsun inş. korkma içini ferah tut arkadaşım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…