sağol canm
dr um düşük tehlikesi var ama değerin iyi
bu tutunma şansının yüksek olduğunu gösterebilir gibi yuvarlak bi cevap verdi
canm yazdıkların moral oldu bana
yaşadığımz durumlar benzeşiyo evt
inşlh benimki de güzel bi şekilde devam eder
ben de yatıyorum evde bakalım 10 gün sonra kese için gidiceğiz Allah nasip ederse
umarım herşey yolunda gider
Slm cnm öncelikle hayırlı olsun meleğin. Bende aynı problemleri yaşadım. ÜÇ Buçuk ay iğne kullandım günde iki defa ayağa kalkmadım lavoba harici rabbim yardımcın olsun inş. korkma içini ferah tut arkadaşım:)))
Slm cnm öncelikle hayırlı olsun meleğin. Bende aynı problemleri yaşadım. ÜÇ Buçuk ay iğne kullandım günde iki defa ayağa kalkmadım lavoba harici rabbim yardımcın olsun inş. korkma içini ferah tut arkadaşım:)))
Hamileliğimin ilk 5-6 ayında ceviz yedim. Sonra bıktım sanırım 1-2 ay yiyeyemdim. Dünden itibaren tekrar başladım.
Cuma günü kontrolüm var bakalım Kızım Öykü nasılmış :)))))))))
sizler bebeklerinize isim düşündünüz mü?
Hanımlar merhaba, öncelikle herkesin bebişlerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum bir konuda yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var, ilk btchg testim 424 çıktı, bahceci de yaptırmıştım. Ancak gerek Dr ların yoğunluğu gerekse de önceliğin tüp bebek olmadı nedeniyle takibimi başka Dr da yaptırmak istiyorum. Siz nasıl yaptınız, ne önerirsiniz? Çok teşekkürler
hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla kucağına al bebişini. MAAŞALLAH çok iyi kilon muhtemelen 2-3 kg daha alırsın insallah kilolar bebeğe yarasın:)kızlar bugün doktora kontrole gittim. dün tam 32. haftam doldu.
bebeğimin kilosu 1950 gram olmuş, bende 50 kg ile başlamıştım 57 kg olmuşum.
Doktor her şeyi normal gördü, yolunda dedi. Eylülün ilk haftası doğumu bekliyoruz bakalım :))))
ooooo isimler gelmeye başlamış, maşallah minik prensesin bahtı da ismi gibi güzel olsun inşallahbizim paşamızın adı da Tuna olacak teyzeleri
dünden beri karnımın sol alt kısmında bir ağrı var, dayanılmaz bir ağrı değil de ara sıra yokluyor. fikri olan var mı :18:
kızlar bugün doktora kontrole gittim. dün tam 32. haftam doldu.
Doktor her şeyi normal gördü, yolunda dedi. Eylülün ilk haftası doğumu bekliyoruz bakalım :))))
Hanımlar selam, ilk tüp bebek denememde bahceci den güvenç bey ile pozitif sonuç aldım, 12. Gün btchg 424 çıktı. Bir daha test yaptırmana gerek yok, ilaçlara devam dendi ve 27 Temmuz a ( transfer+ 20 gün) ultrason randevusu verdi. Normal süreç bu mudur? Herkes 2 hatta 3 kere test yaptırmış. Ultrasonda görene kadar emin olamayacağım ben gerildim de gerildim, salak gibi kesenin görülmediği hikayeleri de okudum, daha beter oldum bir akıl fikir verir misiniz bu hatuna?
kızlar bugün doktora kontrole gittim. dün tam 32. haftam doldu.
Çok teşekkürler yanıtların için😄 moralim düzeldi kimse de bilmiyor henüz durumu, düşünüp düşünüp kendimi geriyordum😃Sen de isim konusunu halletmişsin, ne güzel, biz daha bulamadık yaaaa, ne zormuş kendi çocuğuna isim seçmek..
Bebeğin duruşuyla alakalı olabilir mi acaba, rahim büyümesi de olabilir, bazen bende de oluyordu bir iki gün devam edip geçiyor, sürekli bir ağrı değil de ara ara anlık gelip gidiyordu. Bu aralar yok. Uzun süre devam ederse doktoruna sorarsın.
Maşallah bebeğine asis, koca kız olmuş artık Öykü :)
Senin aldığın kilolar bebeğe gitmiş, sen hiç kilo almamışsın ki, nasıl becerdin çok merak ediyorum, ne yer ne içersin :))
Doğum şekli olarak ne düşünüyorsun?
Hayırlı olsun bebişin, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Ben de bahçeci umut tb merkezi sayesinde hamile kaldım çok şükür, sadece test günü test yaptım, sonrasında benden de istemediler test tekrarı ve 15 gün sonrasına kese için çağırdılar, gittiğimizde hem keseyi gördük hem kalp atışını duymuştuk. Telaşlanma canım, o daha çok küçük görünmeyebilir o yüzden daha sonrasına çağırıyorlar. Netten de öyle olumsuz şeyleri okuma, değerin gayet güzel.
Başka bir msjında da doktor konusunu sormuşsun, 5.ay sonuna kadar tb doktoruma devam ettim, 6.ayda doktorumu değiştirdim.
Hanımlar selam, ilk tüp bebek denememde bahceci den güvenç bey ile pozitif sonuç aldım, 12. Gün btchg 424 çıktı. Bir daha test yaptırmana gerek yok, ilaçlara devam dendi ve 27 Temmuz a ( transfer+ 20 gün) ultrason randevusu verdi. Normal süreç bu mudur? Herkes 2 hatta 3 kere test yaptırmış. Ultrasonda görene kadar emin olamayacağım ben gerildim de gerildim, salak gibi kesenin görülmediği hikayeleri de okudum, daha beter oldum bir akıl fikir verir misiniz bu hatuna?
hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla kucağına al bebişini. MAAŞALLAH çok iyi kilon muhtemelen 2-3 kg daha alırsın insallah kilolar bebeğe yarasın:)
Maşallah bebeğine asis, koca kız olmuş artık Öykü :)
Senin aldığın kilolar bebeğe gitmiş, sen hiç kilo almamışsın ki, nasıl becerdin çok merak ediyorum, ne yer ne içersin :))
Doğum şekli olarak ne düşünüyorsun?
evet teyzesi kocaman oldu Öykücüm. Evet kilolarım bebeğime gitmiş. görsen kollarımda, bacaklarımda omuzlarımda, yüzümde hiç bir farklılık yok top gibi karnım var. her gören erkek bebekmi diye soruyor 7,5 aydır bana :)))))
3 öğün yemek yiyorum arada meyve yiyorum. sabah akşam süt içiyorum. cam şişede günlük süt içiyorum ısıtınca bolca kaymağı çıkıyor bebeğede yarıyor galiba bulabilirsen sende bul iç. biz mahalledeki bütün bakkal marketleri dolaştık eşimle günlük süt bulabilmek için.
Doğum şekli olarakta normal doğum düşünüyorum. 5 Eylüle kadar normal olmazsa sezeryan olabilir demişti doktorum.
Bu arada sağ böbreğimi iyi görmedi bu sana sıkıntı yapabilir ileride ağrıların olabilir dedi. İnşallah olmaz. Böbreklerede bakıyor her gitmemde her şeyden anlıyor valla :)))))))))
seninle aynı dönem doğum yapıcaz inşallah :)
maşallah senin minnoş da kocaman olmuş...
sağlığın nasıl şakayetlerin var mı?
karnım üste doğru dolmaya başladı eğilemiyorum artık ben 36. haftada rahim kaburgaya dayanıcakmış ondan sonra biraz zorlanacakmışız dr öyle söyledi.
bende salı günü dr a gittim 2020 gr olmuştu bende toplam 9-10 kg aldım ama son bir aydır hiç kilo alamıyorum hataa son hafta biraz vermişim biraz tedirgin olmuştum kilo almam gerileyinde amann bebiş büyüsünde...... gelişimi normal dedi dr amcası da
hatta biraz aceleciymiş şimdiden dönüvermiş doğum pozizyonuna bekliyor kuzum yaaa günler geçtikçe iyice duygusallaşıyorum koynuma alacağım günleri özlemle bekliyorum
herkese kolay gelsin bu sıcaklarda hamilelik zorluyor biraz
aynı duyguları paylaşıyorum canım seninle.
Bugün doktorumda banada aynısını söyledi. başı ağıya dönüktü doğum şeklini almış her şey yolunda dedi. 1700 gram bekliyordum ama bebeğin 1950 gram olmuş çok güzel dedi. Kendinede bebeğinede çok iyi bakıyorsun aferin dedi.
Her gün 1 saat yürüyüş yap. Gidebilirsen tatile git yüz dedi. Havuza gir dedi. Havuzdan çıkışta 1 litre suya 1 çay bardağı sirke koyup vajina bölgeni yıkayabilirsin dedi. Akıntısı olan bayanlarada en iyi çözüm budur dedi.
2 hafta önce 57 kg idim bugünde 57,700 çıktım. Ama çok şükür bebek kilo almış. Her şey normal giderse senden 3-3,5 kg ağırlığında bebek bekliyorum ddi.
Maşallah sona yaklaşmışsın, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Şimdi heyecan son haddindedir sende, bizim haftamızdaki arkadaşlarda bile heyecan başladı zaman kısaldıkça, hazırlık telaşı sardı :)
sağol canm,üçbuçuk ay progestan kullandın heralde ama inşlh yavrunu kucağına almana az kalmış
ne güzel umarım biz de sağlıklı bi şekilde ilerlemeye devam ederiz
teşekkür ederim canım. artık gün saymaya başladık. 2 ay kaldı hatta bir kaç gün daha azı kaldı. doktorumda en fazla 10 kg almış olursun dedi. senin dediğin gibi 2-3 kg daha alırsın dedi.
evet teyzesi kocaman oldu Öykücüm. Evet kilolarım bebeğime gitmiş. görsen kollarımda, bacaklarımda omuzlarımda, yüzümde hiç bir farklılık yok top gibi karnım var. her gören erkek bebekmi diye soruyor 7,5 aydır bana :)))))
3 öğün yemek yiyorum arada meyve yiyorum. sabah akşam süt içiyorum. cam şişede günlük süt içiyorum ısıtınca bolca kaymağı çıkıyor bebeğede yarıyor galiba bulabilirsen sende bul iç. biz mahalledeki bütün bakkal marketleri dolaştık eşimle günlük süt bulabilmek için.
Doğum şekli olarakta normal doğum düşünüyorum. 5 Eylüle kadar normal olmazsa sezeryan olabilir demişti doktorum.
Bu arada sağ böbreğimi iyi görmedi bu sana sıkıntı yapabilir ileride ağrıların olabilir dedi. İnşallah olmaz. Böbreklerede bakıyor her gitmemde her şeyden anlıyor valla :)))))))))
aynı duyguları paylaşıyorum canım seninle.
Bugün doktorumda banada aynısını söyledi. başı ağıya dönüktü doğum şeklini almış her şey yolunda dedi. 1700 gram bekliyordum ama bebeğin 1950 gram olmuş çok güzel dedi. Kendinede bebeğinede çok iyi bakıyorsun aferin dedi.
Her gün 1 saat yürüyüş yap. Gidebilirsen tatile git yüz dedi. Havuza gir dedi. Havuzdan çıkışta 1 litre suya 1 çay bardağı sirke koyup vajina bölgeni yıkayabilirsin dedi. Akıntısı olan bayanlarada en iyi çözüm budur dedi.
2 hafta önce 57 kg idim bugünde 57,700 çıktım. Ama çok şükür bebek kilo almış. Her şey normal giderse senden 3-3,5 kg ağırlığında bebek bekliyorum ddi.
canım bence doktorun en doğrusunu söylemiş. sen öncelikle içini çok rahat tut.
öncelikle test sonucun harika çıkmış 424 güzel bir rakam ve sonuç. ben hep rahat olmaya özen gösterdim.
20 gün sonra gitmek daha iyi. eğer şimdi gitsen doktor keseyi görecek bebeği göremeyecek. sonra 10-15 gün sonra yine gel bakalım kalbi atıyormu diyecek yine bir sıkıntı stres yaşayacaksın. en güzeli 20 gün sonra gidip hem keseyi hem kalp atışını görmek.
sen içini rahat tut sonucun çok güzel. sabırla 20 günüde bekle derim :)))
kötü hikayeleride okuma kafanı bulandırma. eğer bu bebeği istiyorsan olumsuz her şeyi bir kenara atman lazım. hayatına bebekte dahil bütün güzelliklerin gelmesi için olumsuz düşünmemen lazım. sonucun güzel çıkkmış bolbol şükür duaları et
Günaydın,
Ah canım normal süt çok gaz yapıyor aynı şekilde yoğurt ayran(çok fazla tüketemiyorum maalesef). Laktozsuz süt alıyorum bu yüzden ama kutulu süt mecburen. Günlük sütlerin gaz yapma durumu ne acaba denemedim. Bir de sıcak süt hiç içemem, zaten şu anda bile faydası için içiyorum.
Senin aldığın cam şişe sütü markası üç haftli olan S ile başlayan mı 5 harfli olan S ile başlayan mı, marka yazmayayım dedim :)
Ben de normal doğum istiyorum ama bebek kilolu olursa bebek için doğumdaki risklerden korkuyorum açıkçası. Herhalde son haftalara doğru buna karar verilecek.
Yeni gittiğim doktorum böbrek ve karaciğerime bakmıştı iyi demişti ben de bişey anlamamıştım, demek ki bakılması gerekiyormuş :)
İnşallah senin böbrek de sorun yaratmaz, ağrısız geçirirsin bu süreci.
Yürüyüşlere başlamıştım ne güzel bıraktım şimdi tekrar başlamam lazım havaların serinlediği saatlerde..
Ben senden 3,5 kg ın üstü bekliyorum :))
Özbican slm,
Uğramıyorsun artık, beğeni yapıp kaçmışsın :)
Nasıl gidiyor, kaçıncı haftadasın, rapor soruyordun bir ara ne yaptın?
Arada haberdar et bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?