Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende şuanda 16+4 teyim, ben test yaptırmadan önce okadar şiddetli regl belirtileri yaşadımki umudum kalmamıştı, sonra pozitifi aldım şükür, ama hala adet zamanlarında karın ağrısı oluyor regl olacak gibi, endişelenme ama çok dikkat et koru kolla kendini canım

aminnn cnm inşallah

sancıyı hissetmiyorsun kasılmaları hissediyorsun zaten o anlardada doktorun ıkın diyor o kasılmalarda çok afedersin tuvaletin gelmiş gibi oluyor sen sadece ağrı ve acı hissetmiyorsun

bıraz uzun bı tatıl yaptım artık evımdeyım.. cok sukur hersey yolunda kızımında keyfi yerınde cicilerini aldım. beklıyoruz hayırlısı ile.. sen nasılsın asis
iyi yapmışsın. bende kızımın bazı cicilerini aldım. Ama daha çok eksiğimiz var. Bebek odası takımıda 27 Temmuz - 30 Temmuz arası gelecek heyecanla oda takımının gelmesini bekliyoruz.
Duvar kağıdı yapacaktık vazgeçtik. Marshall'ın Bebek Pembesi rengine boyamaya karar verdik. Önümüzdeki hafta içi boya işini halledicez. Takım gelince bebeğin kıyafetlerini yıkıyayıp ütüleyeceğiz. Bebeğin gelişimi çok iyi Allah'a şükür. Bu zamana kadar sorun çıkmadı umarım sonrasında da çıkmaz canım.
Senin içinde her şeyin iyi olmasına çok sevindim.
ARa ara gel bizi habersiz bırakma. Doktor kontrollerini anlat, bebek kaç kilo boyu posu kime benziyor :)))

Canım öncelikle hakkında hayırlı ne ise o olsun. Sen doktora muayeneye gittiğinde doktorun sana hangi gün gelmen gerektiğini söyleyecektir. Çoğunlukla adetin 2. günü çağırıyorlar ama bazı doktorlar 3. günüde çağırıyormuş. Mesela bana adetin 2. günü gel demişti. Ama 2. günü dolup gidene kadarda 1-2 ilaç vermişti bunları kullan öyle gel demişti.
Bu yüzden sen kafana göre 2. günü gitme 2-3 hafta önceden git doktorun seni muayene etsin ona göre tedaviye başlasın canım

BEN 8+6 HAMİLEYİM HALA Crinon kullanıyorum. 12. haftaya kadar kullanıcak mışım. hemde proginex iğne oluyorum birde karnımdan kan sulandırıcı (öyle olduğunu sanıyorum) iğne oluyorum. 12. haftaya kadar kullanıcak mışım onlarıda. kasık ağrıları çok normal bende öyleydim her ağrıda koşa koşa tuvalete gidiyodum. kan görmediğin sürece hiç korkma inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını bebişin :) allah tamamına erdirsin.

hayırlısı olur inşallah arkadaşım. adetin 1. günü arayıp rand. alıcaksın 2. günü başlıyor genelde tedavi. bünyeden bünyeye değişio ama ort.10 gün ilaçlarını kullanıcaksın ki çoğunlukla iğne, sonra yumurtaların toplanıcak. sana başka ilaçlar vericekler. ortlama3-5 gün sonra bebişini sana transfer edicekler ve bekleme faslı başlıcak :) en zor kısım burası çünkü günler geçtikçe adet sancısına benzeyen sancılar oluyo bunlar çok normal aslında ama insan tedirgin oluyor yinede :) sonra da 12 gün sonra inşallah iyi haberler alıcaksın :) yapman gereken sakin olmak moral çok önemli bu süreçte. bol bol dinlen zaten ilaçlar çok yoruyo insanı. birde yumurtalar toplandıktan sonra tranferden sonrada ananas öneririm. embrionun tutunmasına yardımcı oluyo. ben yararını gördüğüme inanıyorum. allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah bebeğine kavuşursun tez zamanda hayırlısıyla.

ayyy çok ferahlattın yaaa çok sağol canım benim.hepsini tek tek dinlicem söz :) dua et bana sanada Allah hayırlı doğumlar versn yazarım buradan hamiş olunca çok sağol :)

Çok teşeklürler😄 inşallah sağlıklı alırız kucağımıza😄

Çok teşekkürler😄 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza😄

Çok teşekkürler 😄 sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza😄

ayyy çok ferahlattın yaaa çok sağol canım benim.hepsini tek tek dinlicem söz :) dua et bana sanada Allah hayırlı doğumlar versn yazarım buradan hamiş olunca çok sağol :)

rica ederim ne demek hepimiz birbirimize destek olalım diye burdayız :) inşallah ilk denemende alırsın bebeğini sağlıkla kucağına. allah bebek sahibi olmak isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Selam kizlar cok sukur hamileyimm.8.gun85 10.gun 220 degerim.ilaclarima devam edecekmisim.estrofemi ne zaman kesicem acaba??yanliz ne zaman kese icin gitmeliyim.ins bu sefer her sey yolunda gider ayrica benim de kasik agrilarim basladi

Selam kizlar cok sukur hamileyimm.8.gun85 10.gun 220 degerim.ilaclarima devam edecekmisim.estrofemi ne zaman kesicem acaba??yanliz ne zaman kese icin gitmeliyim.ins bu sefer her sey yolunda gider ayrica benim de kasik agrilarim basladi

Canım maaşallah değerin ne kadar güzel artmış 2 embriyomu koyulmuştu .
ikizde olabilir çünkü 10. gün değer böyleyse 12. gün kaç olurrrrrrr
ben estrofemi kalp atışlarını duymaya giddiğimde bıraktırmıştı doktorum.
kese içinden 10 gün sonrasına çağırıyolar.doktoruna sonucunu bildirince ne zaman geliceğini söyler zaten
kasık ağrıları olucaktır cnm ilerleyen haftalarda bile olucakk. kendine dikkat ett.
inşallah sonuna kadar sağlıklı bi şelikde ilerler hamileliğin.

canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla meleğini kucağına alırsın inş estrofemi ben kalp atıını duyduğumda doktorum bıraktırmıştı genelde kalp atışı duyulana kadar doktorlar kullandırttırıyo ama doktordan doktorada tedavi şekli değişe bilir kasık ağrıların bundan sonra olur canım benim arada hala oluyo ondan kasık ağrılarına takılma

değerinede maşallah rabbim kat kat arttırsın bebeğini kucağına aldığın günüde göstersin inş

gözün aydın arkadaşım allah sağlıkla kucağına almyıda nasip etsin inşallah. estrofem 8. haftaya kadar kullandım ben. kese içinde 6. haftada çağırıyolar genelde. dr. un zaten en doğru bilgiyi vericektir. tekrar hayırlı olsun

Tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirir inşallah.
Doktorum testini yaptırdıktan 20 gün sonra gel demişti. Gittiğimde tam 8. haftamdaydım hem keseyi hemde kalp atışını duyduk. Doktorum sürekli git gel yaptırmayan insanı çok rahatlatıp moral veren bir insandı. 8. hafta ile birlikte bende ilaçları bırakmıştım ve bana multivitamin hapı vermişti. Daha sonra ayına haftana göre kan hapı, magnezyum, d vitamini gibi hapları veriyorlar.

selam kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah kucağımada alırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

selam kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah kucağımada alırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun bebişleriniz, Allah tamamına erdirsin inşallah. Hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

canım tebrik ederim hayırlı olsun. dikkat et kendine.

klaram sen nasılsın kontrollerin muayenelerin nasıl geçiyor. kaç günde bir gidiyorsun doktora.

hepinize çok teşekür ederim güzel anneler bide tecrubeli anneler yardımcı olur musunuz bana biz kalp atışını gördük çok şükür dr amcamız bize 3 hafta sonra görüşelim tekrar dedi ara çok uzun değil mi siz ne sıklıkla gitttiniz ilk aylar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…