canım bende şuanda 16+4 teyim, ben test yaptırmadan önce okadar şiddetli regl belirtileri yaşadımki umudum kalmamıştı, sonra pozitifi aldım şükür, ama hala adet zamanlarında karın ağrısı oluyor regl olacak gibi, endişelenme ama çok dikkat et koru kolla kendini canımMerhaba hanımlar. Herkese kolaylıklar ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum 5+6 yız şu an haftaya Cumartesi kese ve kalp atışı görmeden hamileymiş yazamadım, hevesle ve sabırla bekliyorum. Benim kasık ağrılarım oluyor zaman zaman her an regl olacakmış gibi, sizlere de böyle oldu mu? Bir de crinone jel, coraspirin ve folbiol kullanıyorum, sizler ne zamana kadar kullandınız bu ilaçları?
Amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah.
Sağol canım ya çok güzel anlatmışsın, böyle anlatınca çok hoş geliyor da, işte ne bileyim olumsuz hikayeleri okuyunca doğum sonrasında belinde sorun yaşayanlar, bacağında sorun yaşayanlar falan tedirgin ediyor işte bir de omuriliğe yapıyorlar ya felç vs korkutuyor işte
Bir de anne bir sancı, ağrı hissetmeden bebeğin çıkmasına nasıl yardımcı olabilir ki kısmı geldi aklıma, netten araştırmaya biraz daha devam edeyim ben epidurali.
Hakkımızda hayırlı olacak doğum şekli ne ise o olsun inşallah.
Ayrı şehirlerde olmak böyle durumlarda zor hakkaten, inşallah planladığın gibi gider herşey.
Neyseki annem bana çok yakın, kayınvalidem de karşıda oturuyor.
iyi yapmışsın. bende kızımın bazı cicilerini aldım. Ama daha çok eksiğimiz var. Bebek odası takımıda 27 Temmuz - 30 Temmuz arası gelecek heyecanla oda takımının gelmesini bekliyoruz.bıraz uzun bı tatıl yaptım artık evımdeyım.. cok sukur hersey yolunda kızımında keyfi yerınde cicilerini aldım. beklıyoruz hayırlısı ile.. sen nasılsın asis
Arkadaşlar merhaba.benimde çikolata kistinden dolayı çocuğum olmuyor.ameliyat oldm fayda etmedi.bu ay son ayımdı sabah erken gebelik testi yaptm negatif.haftaya muayeneye gitcem ağustosta tüp bebeğe başlicam inşallah hayırlı olur.bana tavsiye verirmisiniz ne yapmam gerekiyor bu aşamada ? Adetin kaçıncı günü gitcem doktora ? Ne kadar para harcarım bu işe ? Vs vs..
Merhaba hanımlar. Herkese kolaylıklar ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum 5+6 yız şu an haftaya Cumartesi kese ve kalp atışı görmeden hamileymiş yazamadım, hevesle ve sabırla bekliyorum. Benim kasık ağrılarım oluyor zaman zaman her an regl olacakmış gibi, sizlere de böyle oldu mu? Bir de crinone jel, coraspirin ve folbiol kullanıyorum, sizler ne zamana kadar kullandınız bu ilaçları?
Arkadaşlar merhaba.benimde çikolata kistinden dolayı çocuğum olmuyor.ameliyat oldm fayda etmedi.bu ay son ayımdı sabah erken gebelik testi yaptm negatif.haftaya muayeneye gitcem ağustosta tüp bebeğe başlicam inşallah hayırlı olur.bana tavsiye verirmisiniz ne yapmam gerekiyor bu aşamada ? Adetin kaçıncı günü gitcem doktora ? Ne kadar para harcarım bu işe ? Vs vs..
hayırlısı olur inşallah arkadaşım. adetin 1. günü arayıp rand. alıcaksın 2. günü başlıyor genelde tedavi. bünyeden bünyeye değişio ama ort.10 gün ilaçlarını kullanıcaksın ki çoğunlukla iğne, sonra yumurtaların toplanıcak. sana başka ilaçlar vericekler. ortlama3-5 gün sonra bebişini sana transfer edicekler ve bekleme faslı başlıcak :) en zor kısım burası çünkü günler geçtikçe adet sancısına benzeyen sancılar oluyo bunlar çok normal aslında ama insan tedirgin oluyor yinede :) sonra da 12 gün sonra inşallah iyi haberler alıcaksın :) yapman gereken sakin olmak moral çok önemli bu süreçte. bol bol dinlen zaten ilaçlar çok yoruyo insanı. birde yumurtalar toplandıktan sonra tranferden sonrada ananas öneririm. embrionun tutunmasına yardımcı oluyo. ben yararını gördüğüme inanıyorum. allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah bebeğine kavuşursun tez zamanda hayırlısıyla.
BEN 8+6 HAMİLEYİM HALA Crinon kullanıyorum. 12. haftaya kadar kullanıcak mışım. hemde proginex iğne oluyorum birde karnımdan kan sulandırıcı (öyle olduğunu sanıyorum) iğne oluyorum. 12. haftaya kadar kullanıcak mışım onlarıda. kasık ağrıları çok normal bende öyleydim her ağrıda koşa koşa tuvalete gidiyodum. kan görmediğin sürece hiç korkma inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını bebişin :) allah tamamına erdirsin.
BEN 8+6 HAMİLEYİM HALA Crinon kullanıyorum. 12. haftaya kadar kullanıcak mışım. hemde proginex iğne oluyorum birde karnımdan kan sulandırıcı (öyle olduğunu sanıyorum) iğne oluyorum. 12. haftaya kadar kullanıcak mışım onlarıda. kasık ağrıları çok normal bende öyleydim her ağrıda koşa koşa tuvalete gidiyodum. kan görmediğin sürece hiç korkma inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını bebişin :) allah tamamına erdirsin.
canım bende şuanda 16+4 teyim, ben test yaptırmadan önce okadar şiddetli regl belirtileri yaşadımki umudum kalmamıştı, sonra pozitifi aldım şükür, ama hala adet zamanlarında karın ağrısı oluyor regl olacak gibi, endişelenme ama çok dikkat et koru kolla kendini canım
ayyy çok ferahlattın yaaa çok sağol canım benim.hepsini tek tek dinlicem söz :) dua et bana sanada Allah hayırlı doğumlar versn yazarım buradan hamiş olunca çok sağol :)
Selam kizlar cok sukur hamileyimm.8.gun85 10.gun 220 degerim.ilaclarima devam edecekmisim.estrofemi ne zaman kesicem acaba??yanliz ne zaman kese icin gitmeliyim.ins bu sefer her sey yolunda giderayrica benim de kasik agrilarim basladi
Selam kizlar cok sukur hamileyimm.8.gun85 10.gun 220 degerim.ilaclarima devam edecekmisim.estrofemi ne zaman kesicem acaba??yanliz ne zaman kese icin gitmeliyim.ins bu sefer her sey yolunda giderayrica benim de kasik agrilarim basladi
selam kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah kucağımada alırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
selam kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah kucağımada alırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?