klaram sen nasılsın kontrollerin muayenelerin nasıl geçiyor. kaç günde bir gidiyorsun doktora.
hepinize çok teşekür ederim güzel anneler bide tecrubeli anneler yardımcı olur musunuz bana biz kalp atışını gördük çok şükür dr amcamız bize 3 hafta sonra görüşelim tekrar dedi ara çok uzun değil mi siz ne sıklıkla gitttiniz ilk aylar
Protestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.
Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu.
Herkes bu iğneleri oldu mu merak ediyorum.
26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.
Birde son 2 haftada 3 kilo birden almışım:/
Karnım 4-5 aylık gibi şiş !
Benzer durumu yaşayanlar var mı?
ayyy çok ferahlattın yaaa çok sağol canım benim.hepsini tek tek dinlicem söz :) dua et bana sanada Allah hayırlı doğumlar versn yazarım buradan hamiş olunca çok sağol :)
canım benım de cıkolata kıstım vardı doktor d.kontrol verdı gecmedı hatta dıger tarafa da sıcradı.cok buyuk bır hastanede yapıyoruz bız de denememızı.sonra ordakı hemsırye dedım kı sogan kuru yapsam hıc duydunuz mu dıe.yapın dedı tum bu sorunlu hastalarımız sogan kurunden sonra kıst kayboldu ve hamıle kaldı.aramızda kalsın benım gorumcem de yaptı hamıle dedı.ama kur mu yoksa ılac mı etkılı bılmıyoruz dedı.
sogan kurunu yaptım 3.denememde dondurulmuslarla suan hamıleyım.daha doktora gıtmedık 6 agustos gıtcez ama bır dene denerım ınsallahhh ınsallah canım kıstın gıder ve sen de hamıle kalırsın..ınsallahhh aklıma gelsıkce emın ol dua etcem sana..
hepinize çok teşekür ederim güzel anneler bide tecrubeli anneler yardımcı olur musunuz bana biz kalp atışını gördük çok şükür dr amcamız bize 3 hafta sonra görüşelim tekrar dedi ara çok uzun değil mi siz ne sıklıkla gitttiniz ilk aylar
İyiyim sağol cnm, dediğin gibi büyüdükçe rahatsızlık hissi biraz daha artıyor ama şikayetim yok tabi ki, öyle zamanlarda konuşuyorum oğluşla. Sende de yalancı kasılmalar başladı mı, ben de yaklaşık 3 haftadır falan var, dokor olur ama düzenli olmaması gerekir bu evrede dedi, zaten netten baktığımda da görmüştüm rahim normal doğuma hazırlık yapıyormuş. Kasılmalar biraz geriyor insanı o kadar, bazen de sırtüstü yada sola yatınca boğazıma birşey dayanıyormuş, kulaklarım yoğunlaşıyor (anlatabileceğim bir ifade yok) gibi oluyor.
1 Ağustosta kontrolümüz var, şimdilik 4 haftada bir çağırdı, bir de sonraki kontrolde testler isticem dedi, ne isteyecek acaba sormadım da, gidince öğrenicez, sence?
Senin nasıl gidiyor, tekrar gittin mi doktora?
Dediğin günlük sütü S** denedim :) gerçekten baya bir yağlı geldi, benim içtiğim laktozsuz süt yarım yağlı. Ama içimi lezzetli ve diğer kutu sütler kadar gaz yapmadı.
Normal doğumda nefes teknikleri, egzersizler filan birşeyler buldun mu netten, ben bu defa doktora gidince sorucam, önerilerini alıcam.
ahha ahhh mümkün olsa hergün gidicem de bana 18 gün sonra gel demişti diğer dr 3 hafta sonra dedi bebeğe ultrason çok iyi olmadığı için risk yada olumsuz bişey yoksa muayene aralıklarını uzun tutuyolar. özlüyoruz bebeişlerimizi ama sağlıklı olsunlar diye katlanıcaz napalım :) ben geçen hafta gittim ve 4 hafta sonraya rand.verdi hemde cinsiyetine bakıcak. asıl şimdi zaman hiç geçmiyor :) amannn nelere katlandık neleri bekledik bugünlerde geçicek ve bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah :)
bence 3 haftalık ara çok değil canım. her şey yolundaysa ilk 7 ayın dolana kadar ayda 1 yada 3 haftada bir gitmen çok normal.
seni çok iyi anlıyorum Arkadaşım çünkü bende iğne kullanıyorum hala hem karnımdan hem kalçadan 10. haftamdayım. oturamadığım zamanları biliyorum acıda. ama haptan daha etkili iğne bukadar sabrettik uğraştık bugünler için azdaha sıkıcaz dişimizi ben bunların dışında bel bantı ve vaginal jel de kullanıyordum. ama 8. haftada haplar bitti iğnelerim ve vaginal jel kaldı bitel onlarda azalıyo önce 3 günde 1 sonra haftada 1 oluyor. allah yardımcın olsun :)
merhabalar,
bız de pazartesı ogrendık ve 6 agustos gıtcez bayram oldugundan dolayı.
Ama suan hanı hıcbır belırtı yok ya cok uzuluyorum ne oluyor ıcerde acaba gebelıgım devam edıyor mu dıe.
Bırsey olmaz degıl mı ultrason gunune kadar ya da ne yapmalı nasıl yatmalı ne yemelı ne bılım ıste bıraz daha tecrubelı olanlar yazar mı bırseyler cok ıhtıyacım var..
Zaten kımse anlamıyor endısemı.dusuk olsa kan mı gelır var mı bılgınız sızce nasıldır(
ay maşallah ya cinsiyet belli olcak çok heyacanlısındır şimdi rabbim sağlıkla nasip etsin gönlündekini :)))))geç bulduk ya insan nasıl merak ediyor anlatamam doktor bak kalbi diyor boş boş bakıyorsun gerçek mi diye şükür rabbime.
Bilmeyince fazla gibi geldi birde geç bulunca aman bişey olmasın kayğısı da oluyor insanda rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
kalçalarında anormal büyüklükte şişlikler oldu mu? Sadece ağrı mı?
evet anlatılmaz yaşanır yani bu heyecan. Ben hayırlısıyla kız istiyorum ama kayınvalidem erkek istiyo hemde baskıcı bi tavırla bir de erkek olursa kayınpederimin adı olcakmış. Bu bana haksızlık gibi gelio okadar sıkıntı çekiyorum 3 kez tedavi gördüm ismi onlar koyucak. Oyüzden kızım olsun istiyorum yoksa tadımız kaçıcak
çok saçma yaaa o kadar eziyeti iğneyi sen çek brde karşına geçip biz bunu istiyoruz yok adı bu olcak felan de,karnım kloum kevgire dönmüştü resmen o kadar acıyı biz yaşadık ne bilsinler anca konuşuyorlar.boş ver canım sen stres yapma evet deyip istediğin adı koy karşılarına kimliği çıkar 9 ay ben taşıdım dersin yada 2 isim olur ama kendi sevdiğin adla çağırırsın :)
2 isim olucak artık eşim başta onuda istemiyordu. sadece babasının adı olucakmış. ozaman bende babamın adını koyarım benimde babam var dedim. ozaman biraz yumuşadı anca, ben istediğimi koyucam onlar istediğini. birde 2 ismide olsa sadece kayınpederimin adıyla seslencekmişim. allahtan ondan da vazgeçirdim. ama yinede mutlaka karışıcak bi ortalık. kzıım olsun istiyorum ozaman isism hazır çünkü :) bi arada kız olursa bi adına annemin adfı olsun mu dediannelerimiz adaş. abartma istersen dedim konu bir daha hiç açılmadı. abartıyolar artık... kimse sen ne düşünüyosun demiyo beni en çok kızıdıranda kız istediğimi biliyolar yok karnıma bakıyolar yok göbek deliğim yukarı mı bakıyomuş aşağımı ne aş eriyomuşum hareket ediyomuymuş... istediği cevapların hiç birini vermedim, haa madem kız olcak ozamn dedi kayınvalidem. napalım anne kız olcak madem dedim bende. allahım sağlıkla hayırlı bir evlat versin tabide insan yinede üzülüyo böyle olunca...
Kızlar merhaba
Hepinizin hamileliği hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alın inşallah
Benim size bir sorum var aranızda dondurulmuslarla hamile kalan varmı? Suan 5 tane 7 ve 8 hücreli 3. Gün dondurulmuş embriyolarım var önümüzdeki ay transferim olucak ve çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?