Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA

Burdakı hesaplayıcıya göre 5 haftalık hamilesin. O ağrılardan da hiç korkma, normal ağrılardır. Aynısı bende de olmuşdu.

Son düzenleme:
aa blastokıst tarıhıne gore dedım 5 hafta cıktı nasıl yanı cok sasırdım :)

tıbbi hesaplamada transfer tarihinin üzerine 2 hafta ilave olunuyor. Çünki normal gebelikler en az yalnışlık olması için son adet tarihine göre hesaplanıyor. O yüzden hesap böyle çıkıyor.

Ağrılar ise inşeAllah normaldir.

Günaydın hanımlar😄bugün kese ve kalp atışı görmeye gideceğiz, uyku tutmadı 7 den beri ayaktayım.inşallah güzel sonuçla dönerim, heyecan stres hepsi birarada😁

Canim ne denebilirki allah yardimcin olsun.sabir versin.bebegini hissettikten sonra kaybetmen cok aci .ama azmini takdir ettim ve senin azmim benim durup beklememem gerektigini gosterdi bana. Bende deneyecwgim insallh adetimin 2.gunu allahin izniyle gidip elimden ne geliyorsa yapacagim.polenide bugun eczaneen aktardan bi sorayim bakalim az az yer bi bakarim alerjim varmi diye.insallh bendede ise yrar. Rabbim guzel kalbine, guzel ,ailesine vatanina dinine bagli saglikli sihhatli evlatlar verir insallah bu gunleri tez zamanda unutturur sana..aminn

Günaydın hanımlarbugün kese ve kalp atışı görmeye gideceğiz, uyku tutmadı 7 den beri ayaktayım.inşallah güzel sonuçla dönerim, heyecan stres hepsi birarada

Rabbim yardimcin olsun bu ne guzel bir heyecandir. Hepimize nasip etsin insallh..

hiç korkma arkadaşım bunlar çok normal süreçler. hepimizde oldu. son adet tarihine göre hesaplıcaksın yine değişen bişiyok. senin diğer gebelerden farkın yokki sadece daha özelsin okadar

Cnm bende de olmuştu benimkide çokşiddetliydi belimden ayak ucuma kadar ağrı hissettim çok şükür normalmiş birçok kişi yaşıyor merak etme. O dönem farklı 2 Dr a girmiştim bebeklerde bir sıkıntı yoktu. Bu alınmayan yumurtalardan kaynaklandığını söylenmişti. Benim ağrım dediğim gibi kıvrandıranbir ağrıydı 24 saatten sonra hafiflemişti.

tum cvap veren arkadaslara tskler,,
bugun jel uygularken cubuga bıraz kahve tarzı leke geldı aynı adet belırtılerı var uzuldum ben de.sılınce bırsey yok ama jelın cubuguna uygulama sonrası bırseyler geldı.bakalım hayırlısı daha 6 agustosta gıdecegız doktora o zaman kadar sabretsek ııyı,meger en zoru da buymus (
napalım hakkımızda hayırlısı ...

hiç korkma arkadaşım bunlar çok normal süreçler. hepimizde oldu. son adet tarihine göre hesaplıcaksın yine değişen bişiyok. senin diğer gebelerden farkın yokki sadece daha özelsin okadar

ınsallah canım ınsallah bırsey yoktur (
5 haftalık hamıleyım yanı şaka gıbı :)))

Cnm içinin rahat etmesi içinbence hiç bekleme git Dr a.

Jel dediğin crinon (adını yazamamış olabilirim) sanırım. bana ilaca başlamadan önce anlattılar. ilacı yaptıktan 15 dk. sonra kalk dolaş içerde birikenler kahverengi renge döner diye. bende de var aynı şey korkulacak birşey değil yani içerde birikenler renk değiştiriyor.buyüzden kulak çubuğuyla temizlemeye çalışıyorum ben. sana da öneririm.

ınsallah canım ınsallah bırsey yoktur (
5 haftalık hamıleyım yanı şaka gıbı :)))

ilk öğrendikten sonra bazı ilaçlar 8. haftad bırakılıyor ya allahım 8 hafta nasıl geçicek diyordum. şimdi 11. haftaya geldim bayramdan sonra allah nasip ederse cinsiyetimi öğrenicez ve tüm ilaçlar biticek sadece vitamin kalıcak. şimdi allahım günler nasıl geçicek diyorum. sonrada allahım 9 ay nasıl geçicek dicem kesin :) allahtan çalışıyorum daiş yerinde zaman bi şekilde geçiyor. evde olsam hergün çarşıya gidip bişiler almak isterim. :))

Adet zamanı olunca adet belirtileri bire bir yaçanır nerdeyse. Sadece her zamanki akıntın olmaz. Çubuğa deyen şey için de meraklanma. Bende olmadı, ancak o kadar çok kk de arkadaşda oldu ki.... Doktorlar hepsine de jelden kaynaklanıyor dedi. Üstelik, kimisinde kahve rengi, kimisinde pembe, kimisinde hatta yeşilimsi, siyah akıntı bile oldu. Bu güzel günleri bebeğin için dua ile değerlendir. Üstelik dua kaderi bile değiştirir.

aramıza hoş geldin canım benimde 5.gun embryosuydu ve 11 temmuz transfer oldu.sen baya geç öğrenmişsin ben kesemi bile gördüm değerin kaç çıktı canım?5 haftalık hamileyiz.gözün aydınnn.ayrıca agrılar normal kısa süreli gelip geçiyor bende de.

Hanımlar sabah yazmıştım, kalp atışını ve keseyi gördük😄 7 haftalıkmış😄 crinone jele 5 hafta daha devam, bir de elevit diye multivitamin verdi doktor😄 çok mutluyum darısı tüm bekleyen arkadaşların başına😄

aminnn :) hayırlı olsun canım hadi darısı bizeee :)) transferin ne zaman olmuştu.??kaçıncı gun embriyosu?daha önce kese görmeye gittin mi?

aminnn :) hayırlı olsun canım hadi darısı bizeee :)) transferin ne zaman olmuştu.??kaçıncı gun embriyosu?daha önce kese görmeye gittin mi?

Transferim 26 Haziran da Bahçeci de oldu canım, 5. Gün embriyosu. Bugün ilk defa görmeye gittik keseyi, epey stres yapmıştım. zira test sonucundan 20 gün sonra gel demişti sadece doktor😄bugün gittik gördük mutlu olduk, darısı başına😄

Ins canim amin.2o gun hic gormeden beklemekte zor ya.Allah kucagina almayi da nasip etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…