- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
arkadaslar ben sımdı hamıle oldugumu c.tesı ogrendım 10.gunde 10temmuz transfer olmustu.ben kac gunluk hamıleyım.6.gundu embrıyolar.bırde bugun noormalde adetımın 4.gunu ve bugun belım cok cok agırıyo bacagıma vuruyo agrısı o derece ne oluyor acaba korkmaya basladım yaaa((( barı bır ultrasonda goreydım ( cok stres oldummmm
TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
Burdakı hesaplayıcıya göre 5 haftalık hamilesin. O ağrılardan da hiç korkma, normal ağrılardır. Aynısı bende de olmuşdu.
TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
Burdakı hesaplayıcıya göre 5 haftalık hamilesin. O ağrılardan da hiç korkma, normal ağrılardır. Aynısı bende de olmuşdu.
aa blastokıst tarıhıne gore dedım 5 hafta cıktı nasıl yanı cok sasırdım :)
Ben senin yerine olsam hiç beklemezdim. Eğer tutarsa ne mutlu... harcanan para göze görünmüyor bile. Tutmama halinde bir süre bekleye bilirsin. Gerçek olan bir şey var ki, zaman akıp gidiyor ve direk aleyhimize işliyor.
İlk üç denemem başarısız olduğu içiin dördüncüde pgt yaptırdık, yani embrioların genlerine bakıldı. Meğerse çok sağlıklı görünen embriolar genetik anomalli imiş. Sağlıklı bulunan embrio transfer edildi, tuttu. Allahın taktiri ki 18 haftalık suyum geldiği için 2 temmuzda süni doğumla bebeğimi kayb ettim elhamduLillah. O yüzden tekrar tedavinin yollarına düştüm. Kayb edecek zaman yok. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Ben tedavi öncesi doktorların bir şey önerdiklerini duymadım. Ancak sen arı sütünü bir araştır istersen. Zaten doğal bir qida. Alarjin yoksa yan etkisi yok. Faydası ise çok büyük.
Alah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.
Günaydın hanımlarbugün kese ve kalp atışı görmeye gideceğiz, uyku tutmadı 7 den beri ayaktayım.inşallah güzel sonuçla dönerim, heyecan stres hepsi birarada
arkadaslar ben sımdı hamıle oldugumu c.tesı ogrendım 10.gunde 10temmuz transfer olmustu.ben kac gunluk hamıleyım.6.gundu embrıyolar.bırde bugun noormalde adetımın 4.gunu ve bugun belım cok cok agırıyo bacagıma vuruyo agrısı o derece ne oluyor acaba korkmaya basladım yaaa((( barı bır ultrasonda goreydım ( cok stres oldummmm
Cnm bende de olmuştu benimkide çokşiddetliydi belimden ayak ucuma kadar ağrı hissettim çok şükür normalmiş birçok kişi yaşıyor merak etme. O dönem farklı 2 Dr a girmiştim bebeklerde bir sıkıntı yoktu. Bu alınmayan yumurtalardan kaynaklandığını söylenmişti. Benim ağrım dediğim gibi kıvrandıranbir ağrıydı 24 saatten sonra hafiflemişti.
hiç korkma arkadaşım bunlar çok normal süreçler. hepimizde oldu. son adet tarihine göre hesaplıcaksın yine değişen bişiyok. senin diğer gebelerden farkın yokki sadece daha özelsin okadar
tum cvap veren arkadaslara tskler,,
bugun jel uygularken cubuga bıraz kahve tarzı leke geldı aynı adet belırtılerı var uzuldum ben de.sılınce bırsey yok ama jelın cubuguna uygulama sonrası bırseyler geldı.bakalım hayırlısı daha 6 agustosta gıdecegız doktora o zaman kadar sabretsek ııyı,meger en zoru da buymus(
napalım hakkımızda hayırlısı ...
bugun jel uygularken cubuga bıraz kahve tarzı leke geldı aynı adet belırtılerı var uzuldum ben de.sılınce bırsey yok ama jelın cubuguna uygulama sonrası bırseyler geldı.bakalım hayırlısı daha 6 agustosta gıdecegız doktora o zaman kadar sabretsek ııyı,meger en zoru da buymus(
ınsallah canım ınsallah bırsey yoktur(
5 haftalık hamıleyım yanı şaka gıbı :)))
Hanımlar sabah yazmıştım, kalp atışını ve keseyi gördük 7 haftalıkmış crinone jele 5 hafta daha devam, bir de elevit diye multivitamin verdi doktor çok mutluyum darısı tüm bekleyen arkadaşların başına
aminnn :) hayırlı olsun canım hadi darısı bizeee :)) transferin ne zaman olmuştu.??kaçıncı gun embriyosu?daha önce kese görmeye gittin mi?
Transferim 26 Haziran da Bahçeci de oldu canım, 5. Gün embriyosu. Bugün ilk defa görmeye gittik keseyi, epey stres yapmıştım. zira test sonucundan 20 gün sonra gel demişti sadece doktorbugün gittik gördük mutlu olduk, darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?