Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar daha keseyı gormedık ama arkadaslar 5 haftalık hamıleyız der.benım gıbı delı gıbı yanı ates basması yasayan var mı.ben gece yatamıyorum o derece ve suan da yıne ateslıyım ((

amin arkadaşım hepimizin inşallah. bayramdan son 3. ayım bitiyo zaman çok yavaş ama bi okadarda hızlı geçiyor. önce 8. haftayı bekledim sonra 12. allahın izniyle 9 ayda biticek :) hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı uzuuuunn ömürlü evlatlar nasip etsin Allah'ım.

beslenme kesinlikle çok etkili. bünyenin kuvvetli sağlam olması lazım. senin yediğin besinlerle yumurtaların gelişip kalitesini bulucak. oruç tutma diyemem herkezin inancı kendine ama yediklerine çok dikkat etmen lazım. ananas da tutunmaya yardımcı, yumurtan toplandıktan sonra yemeye başlasanda olur. diğerleini günlük tüket bence. :) hadi hayırlısı bakalım.

arkadaslar daha keseyı gormedık ama arkadaslar 5 haftalık hamıleyız der.benım gıbı delı gıbı yanı ates basması yasayan var mı.ben gece yatamıyorum o derece ve suan da yıne ateslıyım ((

canım ilk başlarda bende ateş basması olmadı ama şimdi aşırı derecede var. sıcaklara bağlıyorum seninkide sıcaklardan olabilir.

Merhaba canim yanlsmi anladim acaba? Soyle degilmiydi surec adet olunca gidecegim doktor yumurta gelistirici ilaclar verecek. Bende buna yardimci olsun diye incir vs yiyeyim dedim.sonrada catlatma ignesi vurulmayacakmi dollenme ve transfer????

Merhaba canim yanlsmi anladim acaba? Soyle degilmiydi surec adet olunca gidecegim doktor yumurta gelistirici ilaclar verecek. Bende buna yardimci olsun diye incir vs yiyeyim dedim.sonrada catlatma ignesi vurulmayacakmi dollenme ve transfer????

yediklerinin ters tepiceğini düşünmüyorum. evet ilaçlar vericekler yumurtalarını geliştirsin diye ama yumurtaların kaliteli olması senin yediklerinle bünyenle alakalı ilk denememde bende 25 tane yumurta toplantı ama kaliteli sadece 8 tane vardı ve olmadı. beslenmen çok önemli. bunu hem bir anne adayı olarak hemde tıbbi mümessillik yapmış biri olarak söylüyorum. kadın doğum çalışıyordum çünkü. kesinlikle önemli 2 konu var. 1.si beslenmen 2.si moral. aklına kötü kötü şeyler getirme ve olumsuz hikayeler okuma. transferden sonra sık sık bebeğinle konuş. seni duymaya bilir ama sen onun orda olduğunu bildiğin sürece önemli değil.

emha ben yanlış yönlerdirmek istemem o yüzden bunları yiyen arkadaşlar sana daha çok yardımı dokunur,ben sadece zamanında bir bitki iyi geliyor diye yemiştim ardından da prolaktin denğem bozuldu yani bitkisel gıdalar hem zararlı olabilir hem yararlı kararı sen ver canım..bu arada incir yumurta çatlatmak için kullanmıştı bazı arkadaşlar yani lütfen çok iyi araştır

hanımlar neerdesinizzzz... sohbet odası bomboş... sadece sorun olduğunda değil her şey yolundayken de yazalım bence. kim nerede yaşıyor bakalım. ben antalya da yaşıyorum ve çok sıcak burasıııı...

hanımlar neerdesinizzzz... sohbet odası bomboş... sadece sorun olduğunda değil her şey yolundayken de yazalım bence. kim nerede yaşıyor bakalım. ben antalya da yaşıyorum ve çok sıcak burasıııı...

canım bende istanbulda yaşıyorum. aynen burasıda çok sıcak.
son ayıma girdim doğuma az kaldı
bugün temizlik yaptım çok yoruldum. dinlene dinlene yapıyorum. ağır işlerden kaçıyorum yada yavaş yapıyorum korkuyorum bebeğime bir şey olur diye. yaz mevsimi olduğu için bütün camlar, balkon kapıları açık ve ev daha çok toz oluyor. kışın bu kadar temizliğe gerek olmuyor. haftada bir kere siliyordum kovadaki su tertemiz kalıyordu. şimdi öyle değil

:)))) ikiz gibi değerin yüksek
eee bi alana bi bedavaydı kaçırmayalım dedik dersin :))))

Arkadaslar bende tupbebek tedavisi ile gebe kaldım şimdi 5 inci haftadayım iğne ilaca devam dedi doktorum normalmi siz nasıl kullanıyormusunuz ilaç iğne merak ettim .Aynı zamanda cok uyuyorum butun gun gece uyuyorum dersem abatmış olmam inanın benim gibi uyuyan varmı

kızlar bende ev topluyorum bide bana taşınma derdi çıktı.ev temizle ev topla bu sıcakta çok zor oluyor.elbette yardım edenler var ama benim içime sinmiyor.herşeyi kendim yapmak istiyorum ama yapamıyorum hareket kısıtlığı var :) hatta bi gün yeni eve temizlik yaparken kendimi kaptırıp çok yorulmuşum herhalde bebeğim hiç kıpırdamadı aklım çıktı.hemen uzmandım dinlendim yine de gece yattığımda kıpırdamaya başladı.daha pazar taşınıcaz bide yerleşmesi var

valla ben tedaviye başladığımızdan beri eve elimi sürmedim. eşim çok anlayışlı bu konuda bazen o yapıo ama kıyı köşe değil tabi ayda bir de kadın geliyo aslında ben kendim yapmak istiyorum ama okadar halsiz oluyorum ki işten dönünce inan kolumu kaldıramıyorum. bide bu ara mide bulantılarıma ek olarak tansiyonda peyda oldu. tansiyonum sürekli düşüyor. normal mi acaba?

ben 12. haftama girdim bu hafta sonu bırakıcam ilaçları. kullanman çok normal. uyku konusuna gelince fırsatın varsa ne mutlu sana. ben çalışıyorum çünkü mümkün olsa sandalyede uyucam da düşerim diye korkuyorum :)

Bende isanbuldayim.agustod adetimde allah nasip kismet ederse bende tup bebek tedavisine baslayacagim .kisa surede bende araniza katiliyor olurum insallah..ben hep topikteyim okuyorum suanda tedavi baslamadigindan yazamiyorum yoksa her dakika soru sorarim keza bekleyecek sabrim kalmadi hayirlisiyla agustos 20 si gibi gidecegim doktora..

Güle güle kullanın canım odanızı güzel günlerde inşallah, hayırlısıyla odanın tek eksiği de vaktinde sağlıcakla gelir inşallah :))

Allah kolaylık versin hakikaten bu sıcakta ve bu son ayında zor. Sen de artık doğumdan sonra kendini toparlayınca istediğin gibi içine sine sine yaparsın. Dikkat et kendine ve bebişine yorulma fazla. 30 lu haftalardan itibaren bebekler sıkıntıya strese daha çabuk girerlermiş ve bu nedenle hareketlerini kısıtlarlarmış doktorum söylemişti, bu yüzden annelerin bebek hareketlerini takip etmelerini istiyorlar ya. Allah yardımcın olsun.

bnde temmuzda tüp bebk ile hamile kaldım ve 6 haftalık olmuştum düşük yaptım.2. denememi aralık ocak gb dşünüyorum kısmetse size sorum var sizler embriyolarınıza pgt yaptırdınız mı eğer yaptırdıysanız faydası tam olark nedir başarı sağlayan var mı

canım yorma kendini. cuma günü sabah 11 de başladım evi temizlemeye 3 te ancak bitirdim. kaç kere dinlendim bir düşün artık. yinede belim sırtım çok ağrıdı . Senin ev taşıma ve temizlik işin dahada ağır yorma kendini son ayımıza girdik dikkat et. doğumdan sonra istediğin bütün düzenlemeleri yaparsın evinde.

canım benimde ilk başlarda her hafta eşim yapıyordu. ayda bir ya kayınvalidem yada annem gelip evi temizliyordu.
şimdi eşim eskisi gibi yardım etmiyor :)))))

teşekkür ederim canım. aynen odanın en büyük eksiğide gelse her şey tamam olacak. onu o kadar çok merak ediyorum ki.
bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum

Ben de çok merak ediyorum, geçen haftaki kontrolde yüzü bize dönüktü ama eliyle yine yüzünü kapatmıştı minik oğluşum, yine göremedik yüzünü renklide, ama iki boyutlu olarak yakın bir poz verdi :)

Sizler hayırlısıyla benden önce doğum yapacaksınız süpriz bir durum olmazsa, buraya yazın güzel haberlerinizi ne olur kısacıkta olsa, merakta bırakmayın.

yazarım canım sizi habersiz bırakmam.
o günleri göreyimde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…