:)) bunları sızlerden duydukca ıcım cım pır pır edıyor ben de oyle olcam dıe:))daha keseyı gormedık kı6agustos gorcez .ben de sımdı ahh bır keseyı gorsek bır 3ay gecse dıyom :))allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın..
Arkaaslar merhaba..
Tup bebek icin yaptiginiz aciklamalarda hepinize ayri ayri tesekkur ederim.kusura bakmayin cahilligimden insan netten okuyunca birsey anlamiyor heryerde ayni teorik bilgiler var.simdi bu yumurta gelistirici yiyecekleri ananas incir bal tarcin vs gibi yiyecekleri adet tarihinden sonrami yemeye baslamaliyim?? Malum ramazanda oructu sahurdu bisey yiyiyorum.beslenme cok etkiliyormu acaba
arkadaslar daha keseyı gormedık ama arkadaslar 5 haftalık hamıleyız der.benım gıbı delı gıbı yanı ates basması yasayan var mı.ben gece yatamıyorum o derece ve suan da yıne ateslıyım((
arkadaslar daha keseyı gormedık ama arkadaslar 5 haftalık hamıleyız der.benım gıbı delı gıbı yanı ates basması yasayan var mı.ben gece yatamıyorum o derece ve suan da yıne ateslıyım((
sen yanlış mı anladın zaten yumurta geliştirici iğne olacaksın bide bunları yersen ters tepebilir bence yeme,ananas transferden sonra tutunmaya yardımcı olsun diye sadece günde 1 dilim yenir o kadar.sorun yumurta gelişmemesi değil sonuçta sizde...
Merhaba canim yanlsmi anladim acaba? Soyle degilmiydi surec adet olunca gidecegim doktor yumurta gelistirici ilaclar verecek. Bende buna yardimci olsun diye incir vs yiyeyim dedim.sonrada catlatma ignesi vurulmayacakmi dollenme ve transfer????
Merhaba canim yanlsmi anladim acaba? Soyle degilmiydi surec adet olunca gidecegim doktor yumurta gelistirici ilaclar verecek. Bende buna yardimci olsun diye incir vs yiyeyim dedim.sonrada catlatma ignesi vurulmayacakmi dollenme ve transfer????
hanımlar neerdesinizzzz... sohbet odası bomboş... sadece sorun olduğunda değil her şey yolundayken de yazalım bence. kim nerede yaşıyor bakalım. ben antalya da yaşıyorum ve çok sıcak burasıııı...
:)))) ikiz gibi değerin yüksek
eee bi alana bi bedavaydı kaçırmayalım dedik dersin :))))
canım bende istanbulda yaşıyorum. aynen burasıda çok sıcak.
son ayıma girdim doğuma az kaldı
bugün temizlik yaptım çok yoruldum. dinlene dinlene yapıyorum. ağır işlerden kaçıyorum yada yavaş yapıyorum korkuyorum bebeğime bir şey olur diye. yaz mevsimi olduğu için bütün camlar, balkon kapıları açık ve ev daha çok toz oluyor. kışın bu kadar temizliğe gerek olmuyor. haftada bir kere siliyordum kovadaki su tertemiz kalıyordu. şimdi öyle değil
canım bende istanbulda yaşıyorum. aynen burasıda çok sıcak.
son ayıma girdim doğuma az kaldı
bugün temizlik yaptım çok yoruldum. dinlene dinlene yapıyorum. ağır işlerden kaçıyorum yada yavaş yapıyorum korkuyorum bebeğime bir şey olur diye. yaz mevsimi olduğu için bütün camlar, balkon kapıları açık ve ev daha çok toz oluyor. kışın bu kadar temizliğe gerek olmuyor. haftada bir kere siliyordum kovadaki su tertemiz kalıyordu. şimdi öyle değil
Arkadaslar bende tupbebek tedavisi ile gebe kaldım şimdi 5 inci haftadayım iğne ilaca devam dedi doktorum normalmi siz nasıl kullanıyormusunuz ilaç iğne merak ettim .Aynı zamanda cok uyuyorum butun gun gece uyuyorum dersem abatmış olmam inanınbenim gibi uyuyan varmı
hanımlar neerdesinizzzz... sohbet odası bomboş... sadece sorun olduğunda değil her şey yolundayken de yazalım bence. kim nerede yaşıyor bakalım. ben antalya da yaşıyorum ve çok sıcak burasıııı...
Kızlar hafta sonu bebek odamız geldi. Yerleştirdik çok tatlı oldu.
Aldığımız kıyafetleri yıkadık ütüledik astık.
Dün eksik olan nevresim takımı, bebek bezi, şampuanları vs. tamamladık aldık.
Geriye puseti, arabası ve bana gecelik ve bebek çantası kaldı.
kızlar bende ev topluyorum bide bana taşınma derdi çıktı.ev temizle ev topla bu sıcakta çok zor oluyor.elbette yardım edenler var ama benim içime sinmiyor.herşeyi kendim yapmak istiyorum ama yapamıyorum hareket kısıtlığı var :) hatta bi gün yeni eve temizlik yaparken kendimi kaptırıp çok yorulmuşum herhalde bebeğim hiç kıpırdamadı aklım çıktı.hemen uzmandım dinlendim yine de gece yattığımda kıpırdamaya başladı.daha pazar taşınıcaz bide yerleşmesi var
kızlar bende ev topluyorum bide bana taşınma derdi çıktı.ev temizle ev topla bu sıcakta çok zor oluyor.elbette yardım edenler var ama benim içime sinmiyor.herşeyi kendim yapmak istiyorum ama yapamıyorum hareket kısıtlığı var :) hatta bi gün yeni eve temizlik yaparken kendimi kaptırıp çok yorulmuşum herhalde bebeğim hiç kıpırdamadı aklım çıktı.hemen uzmandım dinlendim yine de gece yattığımda kıpırdamaya başladı.daha pazar taşınıcaz bide yerleşmesi var
valla ben tedaviye başladığımızdan beri eve elimi sürmedim. eşim çok anlayışlı bu konuda bazen o yapıo ama kıyı köşe değil tabi ayda bir de kadın geliyo aslında ben kendim yapmak istiyorum ama okadar halsiz oluyorum ki işten dönünce inan kolumu kaldıramıyorum. bide bu ara mide bulantılarıma ek olarak tansiyonda peyda oldu. tansiyonum sürekli düşüyor. normal mi acaba?
Güle güle kullanın canım odanızı güzel günlerde inşallah, hayırlısıyla odanın tek eksiği de vaktinde sağlıcakla gelir inşallah :))
teşekkür ederim canım. aynen odanın en büyük eksiğide gelse her şey tamam olacak. onu o kadar çok merak ediyorum ki.
bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum
teşekkür ederim canım. aynen odanın en büyük eksiğide gelse her şey tamam olacak. onu o kadar çok merak ediyorum ki.
bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Ben de çok merak ediyorum, geçen haftaki kontrolde yüzü bize dönüktü ama eliyle yine yüzünü kapatmıştı minik oğluşum, yine göremedik yüzünü renklide, ama iki boyutlu olarak yakın bir poz verdi :)
Sizler hayırlısıyla benden önce doğum yapacaksınız süpriz bir durum olmazsa, buraya yazın güzel haberlerinizi ne olur kısacıkta olsa, merakta bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?