Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Zaten bi yerde okudum sonuç pozitif cıkan annelerin 23ünden sadece 1inde bozukluk oluyormuş %100 olan bi test değil. İstersek yaptırmayabiliyoruz değil mi?
Aynen tabii. Benim kuzenimin bebeğinin ense kalınlığı 6mm çıktı amniyosentez yaptılar. Temiz çıktı çocuk da sağlıklı doğdu. Ense kalınlığı burun kemiği sorunsuz olsun ben yine sevinirim.

Ay harika ben de bineceğim de bir tedirgin olmuştum şimdi rahatladım peki araba yolculuğu hakkında ne dedi canım?
Araba sormadım 2 saat kadar yolculuk Yapıcam uçaktan indiğimde araçla bir sorun olacağını sanmıyorum

Canlarım diğer topige de yazdım, fikrinizi almak isterim. Biliyorsunuz kaybım çok yeni ve böyle beklemek çok zor. Yaş da 44, beklemek aleyhe işliyor. Bir de yakında evden çalışma sona erecek, zor olacak bu işler.
Doktoruma şunu soracağım:
İlk adetle yeniden yumurta toplayalım, onları pgt ye gönderelim, bu arada bekleyen 4bb ve earlyblast dondurulmuslari da transfer edelim. Tutarsa ne güzel, tutmazsa hemen sonraki ay pgt den gelenleri koyarız.
Sizce mantıklı mı bu?

Canım benim çok mantıklı bence zaman kaybetmeden ilk iş embriyo oluşturup pgt ye göndermek ondan sonra da istediğin embriyoyu koydurursun hem belki ilk bebeğin olduktan sonra 2. Bebeği istersen embriyoların da hazır olur sadece maddi olarak sizi zorlar ama değer

Ben de sadece maddi kısmını düşünüyorum canım. Bakalım ayarlayabilirsek öyle yapalım o zaman. Çok teşekkürler

merakliblog coki bugün hastaneye gittim Bi baktım cüzdanım yok. O sırada da okuldan arkadaşı gördüm ay dedim nolur sen ödeme yap ben senin ibanina aticam. Ama kan veremedim cüzdan yok diye ikili test yarına kaldı bebisler büyümüş hala aralarında 2 gün var biri 2 gün küçük ama önemli değilmiş o. Tüp bebek drumu aradım haftaya kadar estrofem devam yarıya indirdi dozunu. Progestan da devam. Haftaya proluton depot başlarsın dedi. Bebislerim kocaman olmuş maşallah onlara asklarimmm

Oyyy maşallah kuzucuklaraaa Sağlıkla gelsinler inşallah Yarın da çok güzel çıkacak inşallah sonuçlar canım benim Ama cüzdan efsane olmuş

Oyyy maşallah kuzucuklaraaa Sağlıkla gelsinler inşallah Yarın da çok güzel çıkacak inşallah sonuçlar canım benim Ama cüzdan efsane olmuş
Ya sorma stresten sırılsıklam ter oldum var ya. Böyle önemli bir günde nasıl unuturum

Ya sorma stresten sırılsıklam ter oldum var ya. Böyle önemli bir günde nasıl unuturum
Olsun yarın verirsin kanlarını canım. Peki yarın bir daha görüntü bakacak mı? Perinataloğa mı gittin kendi doktorun mu yaptı?

Benim 8de kesti estrofemi ama proluton transferden bu yana kullanıyordum. Maşallah onlara yarın testini de yap inşalllah sağlıkla

Olsun yarın verirsin kanlarını canım. Peki yarın bir daha görüntü bakacak mı? Perinataloğa mı gittin kendi doktorun mu yaptı?
Kendi drum bugün yüzeysel baktı ölçüm yapmadı ölçüm yapınca hemen kan da vermen gerek dedi. O yüzden yarına kaldı. Biri 11+2 biri 11+4 olmuş

Benim 8de kesti estrofemi ama proluton transferden bu yana kullanıyordum. Maşallah onlara yarın testini de yap inşalllah sağlıkla
Az önce de tüp bebek drumu aradım o aynı zamanda perinatolog hatırlarsın belki canım. Ense kalınlığı ve burun kemiği iyiyse sorun yok ikili test yanlış çıkabilir dedi ama ense veya burunda sorun olursa fetal dna yapılır dedi. İnşallah bir sorun olmaz da yarın ferahlarim.

İnşallah sen de ben de hepimiz çok güzel sonuçlar alırız

Canım cok merak ediyordum senı masallah... Acaba dinlensen 1 ay nasıl olur sen de her turlu yıprandın pgt cok mantıklı ıcın rahat eder gerısı Takdir ı İlahi artık. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ınsallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…