- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
Çok üzüldüm canım Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın sana. Allah emeklerini boşa çıkarmasın, en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.Canlarım muayenem vardı bugün, malesef haberler kötü. 5 gün önce kalbî durmuş. Yarın kürtaj olacağım, sebebini anlamak için genetiğe gidecek. İki tane dondurulmuş vardı, iyileşince onları transfer edecek doktorum. Çok üzüldük ama kısmet, yapacak bir şey yok.
Peki gebelik boyunca hamilelik belirtilerinin hangileri vardı sende bulantı, nefes alamama vb sürecin nasıl işerlemiştiİnşAllah canım, dediğin gibi sağlıklı olsa devam ederdi. Herşey çok yolunda giderken sessiz sedasız kalbi durmuş. Tabi neye ugradigimizi şaşırdık ama devam edicez, Allah bir sonrakine nasip eder insAllah. Çok sağol canım.
Allah yüzümüze baksın canım valla anne olmak ne zormuş buna binlerce kez şükür yineCanım ben berbat durumdayım bulantılar beni mahvetti artık sırf safra kusuyorumbugün doktor kontrolüm vardı bebek iyi şükür elleri kolları oluşmaya başlamış 9+3 çıktı uyumlu herley yolunda ama annesi berbat serum verdi doktoe 6 tane günde 2 tane sabah akşam birde zofren mi ne ilaç yazdı bulantı hapı inşallah geçer 3.5 kilo zayıflamışım
Of benim de tam tersi meyve yediğim gibiBen kusmuyorum ama ben de 3 kilo verdim 63e düştüm çünkü meyve ve kuruyemis hariç her şey midemi kaldırıyor. Resmen bunlarla besleniyorum
Herkesin tiksindiği şey farklı. Ne kadar tuhaf değil miOf benim de tam tersi meyve yediğim gibisadece ekmek poğaca yağsız börek
Ay ben de en son 7de gördüm dün dr gittim ama sadece konuştuk keşke baktırsaydım pişman oldumHerkesin tiksindiği şey farklı. Ne kadar tuhaf değil miben de ptesi ye randevu aldım insallah her şey yolundadir. En son 8 haftalıkken görmüştüm. İnsan tedirgin oluyor
Sağol canım benim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeÇok üzüldüm canım Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın sana. Allah emeklerini boşa çıkarmasın, en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.
Benim problemsiz gidiyordu canım. 8. Hafta kalp atışını duyduk, gayet iyiydi. Sadece dün panik atak benzeri bişey yaşadım sanki nefesim yetmicek gibi. Onu da Progestan a bağladım. Başka hiçbir şey yoktu. Sessiz sedasız kalbi durmuş 5 gün önce.Peki gebelik boyunca hamilelik belirtilerinin hangileri vardı sende bulantı, nefes alamama vb sürecin nasıl işerlemişti
Off çok zor Allah sabır versinBenim problemsiz gidiyordu canım. 8. Hafta kalp atışını duyduk, gayet iyiydi. Sadece dün panik atak benzeri bişey yaşadım sanki nefesim yetmicek gibi. Onu da Progestan a bağladım. Başka hiçbir şey yoktu. Sessiz sedasız kalbi durmuş 5 gün önce.
Üzülmeyin lütfen, yumurta var çok şükür olana kadar deniycez insAllah. Maddi manevi zor ama yapacak bir şey yok. Allah hepimize kolaylıklar versin, bu sürecin her aşaması ayrı zor.Off çok zor Allah sabır versin
Ne konuştunuz kiAy ben de en son 7de gördüm dün dr gittim ama sadece konuştuk keşke baktırsaydım pişman oldum
Kontrol edilmemiş bir kaç tahlil sonucum vardı onların üzerine ilaçlarım üzerine konuştukNe konuştunuz ki
Canlarım mesajını görmediğim, cevap veremedigim varsa kusura bakmayın, hepinize çok teşekkürler. Muayene, ilk şok, alışma, kürtaj için randevu, anestezi testi vs derken anca eve geldim Üstümden kamyon geçmiş gibiyim, çok yoruldum. Bu süreç zor ama biz de güçlü kadınlarız, hep dediğimiz gibi o kedi buraya gelecek Allah'ın izniyle. Hepinizi öpüyorum
Canım şok oldum okuyunca cok uzgunum Rabbım saglık ve sabır versin ınsallah bıran once kavvusursun yavrularınaCanlarım muayenem vardı bugün, malesef haberler kötü. 5 gün önce kalbî durmuş. Yarın kürtaj olacağım, sebebini anlamak için genetiğe gidecek. İki tane dondurulmuş vardı, iyileşince onları transfer edecek doktorum. Çok üzüldük ama kısmet, yapacak bir şey yok.
Allah yardımcınız olsun insallah en kısa zamanda hüzünleriniz sevinçlere dönerCanlarım muayenem vardı bugün, malesef haberler kötü. 5 gün önce kalbî durmuş. Yarın kürtaj olacağım, sebebini anlamak için genetiğe gidecek. İki tane dondurulmuş vardı, iyileşince onları transfer edecek doktorum. Çok üzüldük ama kısmet, yapacak bir şey yok.
Selam. Bazıları hiçbir tarama testini yaptırmıyor stres olmamak için ama tabi tercih meselesi.Selam kızlar burayı yeni gördüm herkese sağlıklı bi gebelik diliyorumBende yarın kontrole gidicem bakalım 5+4 tük 2 hafta önce. Kalp atışlarını gördük ama dinleyemedik yarın görürüz inşallah Aranızda pgt yaptıran varmıydı 2 li test yaptırmaya gerek oluyo mu bilgisi olan varmı?
Ben yaptırcam canım ama daha haftası gelemedi 10.haftaya girmek üzereyiz.Selam kızlar burayı yeni gördüm herkese sağlıklı bi gebelik diliyorumBende yarın kontrole gidicem bakalım 5+4 tük 2 hafta önce. Kalp atışlarını gördük ama dinleyemedik yarın görürüz inşallah Aranızda pgt yaptıran varmıydı 2 li test yaptırmaya gerek oluyo mu bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?