Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Çok üzüldüm canım Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın sana. Allah emeklerini boşa çıkarmasın, en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.

Peki gebelik boyunca hamilelik belirtilerinin hangileri vardı sende bulantı, nefes alamama vb sürecin nasıl işerlemişti

Allah yüzümüze baksın canım valla anne olmak ne zormuş buna binlerce kez şükür yine

Herkesin tiksindiği şey farklı. Ne kadar tuhaf değil mi ben de ptesi ye randevu aldım insallah her şey yolundadir. En son 8 haftalıkken görmüştüm. İnsan tedirgin oluyor
Ay ben de en son 7de gördüm dün dr gittim ama sadece konuştuk keşke baktırsaydım pişman oldum

Çok üzüldüm canım Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın sana. Allah emeklerini boşa çıkarmasın, en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.
Sağol canım benim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize . Bu yolda mücadele eden herkese, hepimize kolaylıklar versin

Peki gebelik boyunca hamilelik belirtilerinin hangileri vardı sende bulantı, nefes alamama vb sürecin nasıl işerlemişti
Benim problemsiz gidiyordu canım. 8. Hafta kalp atışını duyduk, gayet iyiydi. Sadece dün panik atak benzeri bişey yaşadım sanki nefesim yetmicek gibi. Onu da Progestan a bağladım. Başka hiçbir şey yoktu. Sessiz sedasız kalbi durmuş 5 gün önce.

Canlarım mesajını görmediğim, cevap veremedigim varsa kusura bakmayın, hepinize çok teşekkürler. Muayene, ilk şok, alışma, kürtaj için randevu, anestezi testi vs derken anca eve geldim Üstümden kamyon geçmiş gibiyim, çok yoruldum. Bu süreç zor ama biz de güçlü kadınlarız, hep dediğimiz gibi o kedi buraya gelecek Allah'ın izniyle. Hepinizi öpüyorum

Canım şok oldum okuyunca cok uzgunum Rabbım saglık ve sabır versin ınsallah bıran once kavvusursun yavrularına

Allah yardımcınız olsun insallah en kısa zamanda hüzünleriniz sevinçlere döner

Selam kızlar burayı yeni gördüm herkese sağlıklı bi gebelik diliyorum Bende yarın kontrole gidicem bakalım 5+4 tük 2 hafta önce. Kalp atışlarını gördük ama dinleyemedik yarın görürüz inşallah Aranızda pgt yaptıran varmıydı 2 li test yaptırmaya gerek oluyo mu bilgisi olan varmı?

Selam. Bazıları hiçbir tarama testini yaptırmıyor stres olmamak için ama tabi tercih meselesi.

Ben yaptırcam canım ama daha haftası gelemedi 10.haftaya girmek üzereyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…