Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Aslında herkes senin gibi düşünüyor bitanem. Biraz dinlen diyor herkes ama ben de yaştan dolayı panik içinde ne yapsama bakıyorum. Bugün kontrolüm vardı, yavaş yavaş toparlıyor rahim ama tabi daha çok yeni işlem. Haftaya Perşembe tekrar kontrole gidicem, orda duruma göre karar vericez heralde. Bu ay kendimiz deneyelim fikrine sıcak bakmadı doktorum, onu eledik direk çünkü hala eski yumurtalar var, onlar temizlensin dedi ama adetten sonra yumurta toplama belki olabilir, transfer sonraki aya. Yine de çok gönüllü değil sanki. Bir de bizden kan alınıp eşli kromozom testi yapılacak. Bu arada kalbi duran bebişin sonuçları da gelmiş olur. Yani çok karışık şu an herşey, haftaya netleşir insAllah. İnanılmaz bir fatura bizi bekliyor sankim. Çok sağol canım benim, Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım yaştan dolayi acelen şu anlıyorum ınsallah dogru zamanda dogru tedavı uygulanır da kavvusursun yavruna. Rabbim her yonden ferahlatsın senı

Canım yaştan dolayi acelen şu anlıyorum ınsallah dogru zamanda dogru tedavı uygulanır da kavvusursun yavruna. Rabbim her yonden ferahlatsın senı
Teşekkür ederim canım benim, bundan sonra hep güzel haberler veririz birbirimize insAllah.

Merhaba kizlar doktorum bugün ense kalinligi ve burun kemige baktı ikisininde iyiydi çok şükür ama kan vermedim sizce yeterli değil mi bunlara bakılması? Cuma günü devlette randevum var olmazsa orda baktırırım kana

Nasıl için rahat ederse canım

Tabii ben o sırada kahkaha attım. Ayy dedim bu yerinde durmuyor. Doktor da aynen öyle oyun oynuyor dedi sen gittiğinde sen çok daha heyecanlanirsin. Benim ikinci gebelik ona rağmen bu heyecan var. İlkinde her de çıkışında eşimle huni takar gibi hallerimiz oluyordu
Oy minnoşum ya zıplasın tabi keyfi yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…