Tarih vermedi mi canım doktorun?Ben yaptırcam canım ama daha haftası gelemedi 10.haftaya girmek üzereyiz.
Sana ne zaman demişti canım? Bana devletteki dr 3 hafta sonra gel dedi 12+1den sonra yaniTarih vermedi mi canım doktorun?
Tatlım bana 9 temmuza verdi tam 13. Haftaya giriyoruzSana ne zaman demişti canım? Bana devletteki dr 3 hafta sonra gel dedi 12+1den sonra yanio kadar beklemicem özelden devam edicem sanırım. 11de giderim
Kızımda 11+0da yapmıştı ikili testi diye ben bunlarda da öyle gtcem. Ptesi tam 11+0 oluyoruzSana ne zaman demişti canım? Bana devletteki dr 3 hafta sonra gel dedi 12+1den sonra yanio kadar beklemicem özelden devam edicem sanırım. 11de giderim
Sizinde ikizdi dimiBen yaptırcam canım ama daha haftası gelemedi 10.haftaya girmek üzereyiz.
Tarih verdi de ben mardin de yaşıyorum izmir e gidicem ailemin yanına izmirdr yaptırcam doktorun söyledi 12+2 falan oluyor tarih olarak ama tüp bebek doktorum 11. Haftada yaptır dedi bakıcam işte bayram ya bayramdan önce yaptırım Allahım kısmet ederseTarih vermedi mi canım doktorun?
O zaman senin doktorun da uçağa izin verdi canım?Tarih verdi de ben mardin de yaşıyorum izmir e gidicem ailemin yanına izmirdr yaptırcam doktorun söyledi 12+2 falan oluyor tarih olarak ama tüp bebek doktorum 11. Haftada yaptır dedi bakıcam işte bayram ya bayramdan önce yaptırım Allahım kısmet ederse
Sen pztsi gidince bilgilendir beybi bizi belki ikizlerde farklıdırKızımda 11+0da yapmıştı ikili testi diye ben bunlarda da öyle gtcem. Ptesi tam 11+0 oluyoruz
Daha varmış senin, sağlıklı sonuçlar alalım inşallah hepimizTatlım bana 9 temmuza verdi tam 13. Haftaya giriyoruz
Ay harika ben de bineceğim de bir tedirgin olmuştum şimdi rahatladım peki araba yolculuğu hakkında ne dedi canım?Verdi verdi 36.haftaya kadar binebilirsin dedi
Hepimiz güzel sonuçlar alalım tatlım. Zaten bu zamana kadar zor oldu bizim için her şey bari bundan sonra işlerimiz rast gitsin hepimizinDaha varmış senin, sağlıklı sonuçlar alalım inşallah hepimiz
Bana araba yolculuğu yapma dedi de o yüzden soruyorum sanaVerdi verdi 36.haftaya kadar binebilirsin dedi
Belki yapmaz. İkiz sayfasında hep annelerin çoğuna ikili test yapılmamış yanlış sonuç verebiliyormus diye gördüm. Ama ptesi haber ederim size hemenSen pztsi gidince bilgilendir beybi bizi belki ikizlerde farklıdır
Hayırlı olsun canım benim 9+6 şuan. 5ten itibaren bulantı vardı erken başladı, benim de ikiz gebelik. Herkeste bulantı olacak diye birşey yok ama kimisinde 8den itibaren başlamış bulantı senin daha erken yani.merhaba arkadaşlar ben 6. Haftadayım 10 gün önce 2 kese göründü salı günü kalp atışı duymaya gidicem. 2. Tup bebek denemem ilki 10 haftalıkken gelişimi durmuştu. Bu yuzden çok korkuyorum. Bir türlü zaman geçmiyor.Bulantı koku hassasiyeti yok yalnız halsizlik var.Bulantının beta hcg ile akalalı olduğunu duymuştum.12. Günde bhcg 1400 dü iki kese de göründü net bir şekilde. Bulantı olmaması beni çok endişelendiriyor. Sizlerin belirtileri kaç haftalıkken başladı?
Amin canım inşallahHepimiz güzel sonuçlar alalım tatlım. Zaten bu zamana kadar zor oldu bizim için her şey bari bundan sonra işlerimiz rast gitsin hepimizin
Zaten bi yerde okudum sonuç pozitif cıkan annelerin 23ünden sadece 1inde bozukluk oluyormuş %100 olan bi test değil. İstersek yaptırmayabiliyoruz değil mi?Belki yapmaz. İkiz sayfasında hep annelerin çoğuna ikili test yapılmamış yanlış sonuç verebiliyormus diye gördüm. Ama ptesi haber ederim size hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?