Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Kızlar siz pgtli mi yaptırmıstınız?Pgt de kromozom analizi yapıldığı için ben bidaha yaptırmayı düşünmüyorum. Size doktorunuzmu önerdi?

Tarih vermedi mi canım doktorun?
Tarih verdi de ben mardin de yaşıyorum izmir e gidicem ailemin yanına izmirdr yaptırcam doktorun söyledi 12+2 falan oluyor tarih olarak ama tüp bebek doktorum 11. Haftada yaptır dedi bakıcam işte bayram ya bayramdan önce yaptırım Allahım kısmet ederse

O zaman senin doktorun da uçağa izin verdi canım?

merhaba arkadaşlar ben 6. Haftadayım 10 gün önce 2 kese göründü salı günü kalp atışı duymaya gidicem. 2. Tup bebek denemem ilki 10 haftalıkken gelişimi durmuştu. Bu yuzden çok korkuyorum. Bir türlü zaman geçmiyor.Bulantı koku hassasiyeti yok yalnız halsizlik var.Bulantının beta hcg ile akalalı olduğunu duymuştum.12. Günde bhcg 1400 dü iki kese de göründü net bir şekilde. Bulantı olmaması beni çok endişelendiriyor. Sizlerin belirtileri kaç haftalıkken başladı?

Hayırlı olsun canım benim 9+6 şuan. 5ten itibaren bulantı vardı erken başladı, benim de ikiz gebelik. Herkeste bulantı olacak diye birşey yok ama kimisinde 8den itibaren başlamış bulantı senin daha erken yani.

Belki yapmaz. İkiz sayfasında hep annelerin çoğuna ikili test yapılmamış yanlış sonuç verebiliyormus diye gördüm. Ama ptesi haber ederim size hemen
Zaten bi yerde okudum sonuç pozitif cıkan annelerin 23ünden sadece 1inde bozukluk oluyormuş %100 olan bi test değil. İstersek yaptırmayabiliyoruz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…