Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

İlaclariniz devam ediyor mu kızlar? Benim progestan iğne ve corasprin devam ediyor diğerlerini kullanmıyorum çok şükür

Okula başladım Allahtan öğrenciler gelmiyor ben de hep oturuyorum. Bişey yemek istemiyorum ama mecbur meyve sebzeyle gün geçiriyorum. Kendi yaptığım yemeklerden nefret ediyorum
Az kaldı canım Temmuza kadar dayan

Prilam olmasa ne olacak acaba ben merak ediyorum bulantılarımız hemen geçse keşke hepimizin diğer türlü herşey yolunda çok şükür sen nasılsın
Ben de başından beri bulantım yok canım ama çok yorgunum hep yatar vaziyetteyim

İlaclariniz devam ediyor mu kızlar? Benim progestan iğne ve corasprin devam ediyor diğerlerini kullanmıyorum çok şükür
Canım ben devam ediyorum
Estrofem
Enox
Coraspin
Progestan dex
Multivitamin

Selam kızlar ben proluton ıgne prolutex ve folık asıt kullanıyorum ayrıca tıroıd sorunundan dolayı iyot ve tıroıd ılacı kullanıyorum.
Haftanın 4 gunu hastanedeyım cok uzgunum baska saglık sorunlarım da var saglıkla zamanında dogruruz ınsallah

İnsallah en yakın zamanda tüm sağlık sorunlarından kurtulur bebeğinize kavuşursunuz

Allah yardimciniz olsun bende estrofem kullanırken midem daha kötüydü bırakınca biraz rahatladı
Hadi inşallah ben de rahatlarım. Ciddi anlamda artık zor içiyorum. Neye göre böyle kimisi uzun kimisi kısa kullanıyor yahu herkesin farkli

8. Hafta da estrofem ve climara bantı kullanmayı biraktirdi doktorum. Vitamin ilaçları da 3.ayda başlanılacakmis
Bu gittiğimde bana da bıraktıracak büyük ihtimalle çünkü bir tane içiyorum estrofem

Canım ben de kullanıyorum tiroid ilacı endişe etme günlük 0.50 mg inşallah sağlık sorunların hemen biter

Merhaba kızlar ben de ocakta doğum yapıcam insallah Allah nasip ederse 10 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebekle :) benim biraz zor geçiyor bol bulantılı kusmalı ilac içmediğim günler mahvoluyorum benim gibi olan var mı nasıl çare buldunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…