Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Kızlar kaç takım alsak yeter acaba pijama ?
Ya kimisi bir gecelik en az iki pijama tk demiş ama bi aksilik olmazsa bi gece kalcam hastanede anlamadım. Kan vs olabilir demişler de hastane ilk etapta kendi önlüğünü de veriyo

Uyguna almışsın beybi bi gecelik sabahlık o kadar, güle güle kullan
Uf neyse ki bu derdim yok kizimdakileri giycem, ne çok detay varmış ya kizimdahallettigim bende 2 3 tane suwen hamile elbisesi var sabahlik ben de giyemiyorum kazaklarım var büyükçe beden, bi de bikac bosbol eşofman altım var eve çıkınca dikişler toparlayinca azıcık giymeye. Dikislerim iyileşince de bunları hediye edeceğim artık evin her yeri bebek kıyafeti gebe kıyafeti büyük beden kıyafet kaynıyor, Allahım bana 3 çocuk verdi, 4.dusuncem asla yok

Kuzu bi gecelik bir pijama takımı yeter mi bana
Yeter canım zaten 1 gece kalıyoruz onda da emzirmesi kolay Bi gecelik yeter çıkarken de pijamanı giyersin, biz çok kirlenmiyoruz da bebeler kirleniyor. Yıkamadan vermişlerdi kızımı faydalı yağlar gitmesin vücudundan diye, biraz kan olmuştu kıyafeti değiştirdik falan bikac kere

Ya ne bilim kan oluyor falan yazmışlar üstümüz başımız anlamadım ki çıkarken ayrı kombin yapıp hastane önünde foto çekincez yıllar sonra bebiklerime bak bu hastanede doğdunuz dicem

Ya ne bilim kan oluyor falan yazmışlar üstümüz başımız anlamadım ki çıkarken ayrı kombin yapıp hastane önünde foto çekincez yıllar sonra bebiklerime bak bu hastanede doğdunuz dicem
İnşallah çıkarken kombin yapabilecek durumda olursun biz eşimle yalnız olcaz ya hastanede, foto çekmek aklımıza gelmez herhalde, annemlerle arası kötü ama çağır gelsinler dedi iyileşince cagircaz. Onlar KIZIMA bakarlar biz hastanede oluruz.

Ben her yerde çekincem ameliyathanede odada dışarda evrene pozitif enerji gönderiyorum çok iyi olucam valla biz maaile gideriz ilk torun ya delirirler

Ben her yerde çekincem ameliyathanede odada dışarda evrene pozitif enerji gönderiyorum çok iyi olucam valla biz maaile gideriz ilk torun ya delirirler
Ay ilkler cidden ayrı yaaa kızımdaki heyecani ıkizlerde yaşamadım bak haklısın o konuda.

Kuzum şuan 40 spalarında bebeklere yapacağım konsepte kadar planladım ne diyosun hastane çekimi yenidoğan çekimi de yapcam görmemiş desinler
Eşimle ben doğum günü bile kutlamıyoruz iyi denk gelmişiz aman görmemiş desinler nolacak ben herkesi uyarmıştım kızımı severken sakın ay bu görgüsüz demeyin zor buldum ben bu bebeği diye 31 aylık oldu bak hala diyorum ki ay bu benim kızım ay ben doğurdum bu kızı, ay Yaradana kurban, hala mucize gibi bana

Benimki de öyle aslında hiç görmemiş çevresinden dgünü kutlaması bile. Ama ben söyledikçe hevesleniyor hoşuma gidiyor ben görmedim bebeklerim görsün kafasında o huyunu çok seviyorum valla bana diyecekler umrum değil, ben bi daha doğuramicam yani doğurduklarımı da şımartayım artık

Melindanaz merakliblog A Asli47 Ay ne güzel şeyler konuşuyoruz artık nerdeeeeennnn nerelereeeee geldik şükürler olsun
Ben de forumda hep bunu düşünüyorum ya maşallah diyeyim, transferden sonra beş gün geçti tahlil yapsam mı otursam mı gezsek iş yapsak bişey olur mu kızlar akıntı kızlar kanama vs derken geldik bu günlere çok şükür

Mesela ben şu an midem alev gibi ağzıma geliyor diye kalktım ilaç içtim coki ama şikayet etmeye dilim varmıyor kimseye, kıymetli bebelerimiz

Mesela ben şu an midem alev gibi ağzıma geliyor diye kalktım ilaç içtim coki ama şikayet etmeye dilim varmıyor kimseye, kıymetli bebelerimiz
Cumartesiden beri mide ağrısından öldüm öldüm dirildim hastaneye gittim serum yedim ya ma değil ama benim ki üşüttüm sanırım 1 lokma su içiyorum kusmaya 1 lokma atıyorum ağzıma kusmaya çok fenaydım doktor salgın var dedi ama Allahım düşmanıma vermesin çok zorlandım 2 gündür ağzıma lokma birşey koymadım bugün şükür daha iyiyim inşallah güzelce yicem yemeğimi

Evet yavrum salgın varmış biz de ailecek hastayız, nerden nasıl bulaştı bilmiyorum da evimize giren çıkan da yok, parkta maskeyle oynuyor kızım kimse olmadığı saatlerde indiriyorum ona rağmen hasta olduk. Dirençli bir viral salgın var dedi doktorumuz, biz de öyle bekliyoruz ki duzelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…