- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
Sağol beybicimÇok güzeller tatlım güle güle kullan
Ya kimisi bir gecelik en az iki pijama tk demiş ama bi aksilik olmazsa bi gece kalcam hastanede anlamadım. Kan vs olabilir demişler de hastane ilk etapta kendi önlüğünü de veriyoKızlar kaç takım alsak yeter acaba pijama ?
1 gecelik takımı 1 pijama takımı yeter belki deYa kimisi bir gecelik en az iki pijama tk demiş ama bi aksilik olmazsa bi gece kalcam hastanede anlamadım. Kan vs olabilir demişler de hastane ilk etapta kendi önlüğünü de veriyo
Uf neyse ki bu derdim yok kizimdakileri giycem, ne çok detay varmış ya kizimdahallettigimUyguna almışsın beybi bi gecelik sabahlık o kadar, güle güle kullan
Kuzum bence hastanede ilk etapta pijama giyemezsin sezaryen olursan, dikislerine bir şey değmesin istiyorsun. Ama normal olursa bence 2 tane yeterKızlar kaç takım alsak yeter acaba pijama ?
Kuzu bi gecelik bir pijama takımı yeter mi banaKuzum bence hastanede ilk etapta pijama giyemezsin sezaryen olursan, dikislerine bir şey değmesin istiyorsun. Ama normal olursa bence 2 tane yeter
Herkes bişey diyo1 gecelik takımı 1 pijama takımı yeter belki de
Yeter canım zaten 1 gece kalıyoruz onda da emzirmesi kolay Bi gecelik yeter çıkarken de pijamanı giyersin, biz çok kirlenmiyoruz da bebeler kirleniyor. Yıkamadan vermişlerdi kızımı faydalı yağlar gitmesin vücudundan diye, biraz kan olmuştu kıyafeti değiştirdik falan bikac kereKuzu bi gecelik bir pijama takımı yeter mi bana
Ya ne bilim kan oluyor falan yazmışlar üstümüz başımız anlamadım kiYeter canım zaten 1 gece kalıyoruz onda da emzirmesi kolay Bi gecelik yeter çıkarken de pijamanı giyersin, biz çok kirlenmiyoruz da bebeler kirleniyor. Yıkamadan vermişlerdi kızımı faydalı yağlar gitmesin vücudundan diye, biraz kan olmuştu kıyafeti değiştirdik falan bikac kere
İnşallah çıkarken kombin yapabilecek durumda olursunYa ne bilim kan oluyor falan yazmışlar üstümüz başımız anlamadım kiçıkarken ayrı kombin yapıp hastane önünde foto çekincez yıllar sonra bebiklerime bak bu hastanede doğdunuz dicem
Ben her yerde çekincem ameliyathanede odada dışardaİnşallah çıkarken kombin yapabilecek durumda olursunbiz eşimle yalnız olcaz ya hastanede, foto çekmek aklımıza gelmez herhalde, annemlerle arası kötü ama çağır gelsinler dedi iyileşince cagircaz. Onlar KIZIMA bakarlar biz hastanede oluruz.
Ay ilkler cidden ayrı yaaaBen her yerde çekincem ameliyathanede odada dışardaevrene pozitif enerji gönderiyorum çok iyi olucam valla biz maaile gideriz ilk torun ya delirirler
Kuzum şuan 40 spalarında bebeklere yapacağım konsepte kadar planladım ne diyosunAy ilkler cidden ayrı yaaakızımdaki heyecani ıkizlerde yaşamadım bak haklısın o konuda.
Eşimle ben doğum günü bile kutlamıyoruz iyi denk gelmişizKuzum şuan 40 spalarında bebeklere yapacağım konsepte kadar planladım ne diyosunhastane çekimi yenidoğan çekimi de yapcam görmemiş desinler
Benimki de öyle aslında hiç görmemiş çevresinden dgünü kutlaması bile. Ama ben söyledikçe hevesleniyor hoşuma gidiyor ben görmedim bebeklerim görsün kafasında o huyunu çok seviyorumEşimle ben doğum günü bile kutlamıyoruz iyi denk gelmişizaman görmemiş desinler nolacak ben herkesi uyarmıştım kızımı severken sakın ay bu görgüsüz demeyin zor buldum ben bu bebeği diye 31 aylık oldu bak hala diyorum ki ay bu benim kızım ay ben doğurdum bu kızı, ay Yaradana kurban, hala mucize gibi bana
Ben de forumda hep bunu düşünüyorum ya maşallah diyeyim, transferden sonra beş gün geçti tahlil yapsam mı otursam mı gezsek iş yapsak bişey olur mu kızlar akıntı kızlar kanama vs derkenMelindanaz merakliblog A Asli47 Ay ne güzel şeyler konuşuyoruz artık nerdeeeeennnn nerelereeeee geldik şükürler olsun
Mesela ben şu an midem alev gibi ağzıma geliyor diye kalktım ilaç içtimBen de forumda hep bunu düşünüyorum ya maşallah diyeyim, transferden sonra beş gün geçti tahlil yapsam mı otursam mı gezsek iş yapsak bişey olur mu kızlar akıntı kızlar kanama vs derkengeldik bu günlere çok şükür
Cumartesiden beri mide ağrısından öldüm öldüm dirildim hastaneye gittim serum yedim ya ma değil ama benim ki üşüttüm sanırım 1 lokma su içiyorum kusmaya 1 lokma atıyorum ağzıma kusmaya çok fenaydım doktor salgın var dedi ama Allahım düşmanıma vermesin çok zorlandım 2 gündür ağzıma lokma birşey koymadımMesela ben şu an midem alev gibi ağzıma geliyor diye kalktım ilaç içtimcoki ama şikayet etmeye dilim varmıyor kimseye, kıymetli bebelerimiz
Evet yavrum salgın varmış biz de ailecek hastayız, nerden nasıl bulaştı bilmiyorum da evimize giren çıkan da yok, parkta maskeyle oynuyor kızım kimse olmadığı saatlerde indiriyorum ona rağmen hasta olduk. Dirençli bir viral salgın var dedi doktorumuz, biz de öyle bekliyoruz ki duzelelimCumartesiden beri mide ağrısından öldüm öldüm dirildim hastaneye gittim serum yedim ya ma değil ama benim ki üşüttüm sanırım 1 lokma su içiyorum kusmaya 1 lokma atıyorum ağzıma kusmaya çok fenaydım doktor salgın var dedi ama Allahım düşmanıma vermesin çok zorlandım 2 gündür ağzıma lokma birşey koymadımbugün şükür daha iyiyim inşallah güzelce yicem yemeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?