Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Kuzum ben hepsi buradadan 2.si 1 tl kampanyasından sleppy natural aldım. Bir paket 1 bir paket 2 numara. Doğuma yakın sıfır numara da alıcam benimkiler ikiz ya minnak doğar diye. Eğer pişik vs olmazlarsa o zaman stoklarım şimdilik deneme amaçlı bunu aldım. Sıfır da molfix ve primada varmış sadece birini alırım. Görümcem de migrosun markası miniesi çok önerdi hem yenidoğan ıslak mendil hem bezi prima kalitesinde dedi. Son olarak prima sleepyi satın almış artık hem pahalanacakmış hem kalitesi artacakmış o yüzden stok bitiriyorlarmış bilginiz olsun. coki Melindanaz

Sizden daha çok öğrenmek istedim açıkcası ikiz diye daha fazla bez masrafı olacak diye bir de ilk etapta sürekli alt değiştiği için pişik yapıp yapmadığı anlaşılmıyor diyorlar ondan öğreneyim dedim teşekkür ederim kuzum

Harikasın teşekkürler
Tatlım her şey yolunda olduğu için doktor 1 ay sonra gel dedi.
Bu hafta tetanoz aşısı olucam, covid aşılarından araya 1 ay koymuştuk şimdi onun zamanı geçti.
Proluton depot u doktor kesti zaten benim de dayanacak gücüm kalmamıştı kalçam çok ağrıyordu artık.

Bu ara salgın var heralde tatlım eşim de grip oldu bende bir şey yok şükür ki..

Demek ki herkes hasta bu aralar Geçmiş olsun canım. Bana da bezde akrepte bio naturel önerdiler ondan almayı düşünüyorum.

Acilinden bez almam lazım o zaman ben de yakalasam 2. 1₺ kampanyayı belki tekrar olur.

Onca kampanya demek o yuzden

Ben ilk kizima 26 ay sadece sleepy kullandım Bi sorun olmadı, ona güvenerek şimdi de sleepy stokladim 1 ve 2 numara ama taş çatlasın 2 ay yeter bence bize.

Çevremdekiler böyle beybi denersin hangisi yapmazsa onu kullan stoklarsın zaten netten hiç mardinden alırım deme polis kantini de olsa fiyat farkı çok olur bence. Bu saydıklarımdan pişik olan çıkmadı çevremden de bilemiyorum artık. Rica ederm beybi

Maşallah hep böyle yolunda devam etsin
Benim tetanoz 24te bitti, biontech zamanım geldi ilk dozu 4 hafta önce olmuştum, annem bir iki hafta daha bekle dedi(sağlıkçı)
Prolutonu tüp bebek dr 26da kes demişti ama şimdiki dr söyledim 30a kadar kullanabilirsin dedi ben de fitili çok düzenli kullanmadığımdan prolutona güvendim açıkcası. Onu bırakınca fitilden devam Annem vuruyor benim anne eli olunca az acıyor sanki
Cidden var ya nasıl kıymetini anladım canım anamın ne zorlukmuş bu hamişlik

Acilinden bez almam lazım o zaman ben de yakalasam 2. 1₺ kampanyayı belki tekrar olur.
Aralığa kadar aldın aldın ocakta kesin zamlanır. Bu arada kızlar hepinizi etiketleyeyim yine, market müdürü kuzenim yağ şeker ve deterjan türevleri zamlanacak yakında stok yapın bu iki hafta içinde dedi bilginiz olsun iyice muhabire döndüm Melindanaz A Asli47

Zaten 65 liralık yağ 75 lira olmuş daha da mı zamlanacakkk ayyyy?

Benim de annem vuruyor tatlım iyi ki annelerimiz var. Doktor bana fitili bıraktıralı çok oldu sen hala kullanıyor musun?

Benim de annem vuruyor tatlım iyi ki annelerimiz var. Doktor bana fitili bıraktıralı çok oldu sen hala kullanıyor musun?
Kuzum biz ikiz olunca her türlü şeyi devam ettirdiler bizde. Ben de hala fitil kullanıyorum iğneyi de bu hafta biraktim

Kızlar benim tetenozlar bitti şükür bugün nasipse bende öğleden sonra covit in 2.dozunu olucam korkuyorum ama diğer 3 aşıda sıfır sıkıntı yaşadım kolum Bile ağrımadı inşallah bunda da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…