Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Ay kuzu ben akşam yemek yiyince mahvoluyorum ya çok rahatsız ediyor sisiyorum catlicak gibi oluyorum
Şuan kusmama çok az kaldı, yürüyüşe çıktım kız kardeşimle. Yediğim de saat 4 gibi bir adet kıymalı börek ve icetea eve gidince süt içicem

Şuan kusmama çok az kaldı, yürüyüşe çıktım kız kardeşimle. Yediğim de saat 4 gibi bir adet kıymalı börek ve icetea eve gidince süt içicem
Ay ben kızımı bıraksam babasına yuruseydim keşke uzanmaya geçtim ben de, gündüz çok iyiyim akşam mahvoluyorum yemekten sonra ya. Benim de midem yanıyor

A Asli47 canım bir şey olmaz zaten 3 tane de olmadıysa daha da olmaz merak etme ben de haftaya tetanoz olucam..

Ay ben kızımı bıraksam babasına yuruseydim keşke uzanmaya geçtim ben de, gündüz çok iyiyim akşam mahvoluyorum yemekten sonra ya. Benim de midem yanıyor
Sakız çiğne beybi direkt rahatlatıyor geğirtiyor falan. Bir de akşam 5 gibi ye en son sonrasında meyve süt hariç bişey yeme

A Asli47 canım bir şey olmaz zaten 3 tane de olmadıysa daha da olmaz merak etme ben de haftaya tetanoz olucam..
Oldum canım ama atan hemşire fazlasıyla kolumu acıttı birde küçücük iğne güya eli ağır diyorlar ya o cinsten hafif ağrı var kolumda o kadar bakalım yarına nasıl olucaz

Ben takım aldım elbise sabhalık alt üst lohusa takımı 250 TL ye yanında tacı ve terliğide hediye geldi. Güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…