- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Ay kuzu ben akşam yemek yiyince mahvoluyorum ya çok rahatsız ediyor sisiyorum catlicak gibi oluyorumÖyle valla biz kendi derdimize düşüyoruz Allah fakire yardım etsin
Şuan kusmama çok az kaldı, yürüyüşe çıktım kız kardeşimle. Yediğim de saat 4 gibi bir adet kıymalı börek ve iceteaAy kuzu ben akşam yemek yiyince mahvoluyorum ya çok rahatsız ediyor sisiyorum catlicak gibi oluyorum
Ay ben kızımı bıraksam babasına yuruseydim keşke uzanmaya geçtim ben de, gündüz çok iyiyim akşam mahvoluyorum yemekten sonra ya. Benim de midem yanıyorŞuan kusmama çok az kaldı, yürüyüşe çıktım kız kardeşimle. Yediğim de saat 4 gibi bir adet kıymalı börek ve iceteaeve gidince süt içicem
Sakız çiğne beybi direkt rahatlatıyor geğirtiyor falan. Bir de akşam 5 gibi ye en son sonrasında meyve süt hariç bişey yemeAy ben kızımı bıraksam babasına yuruseydim keşke uzanmaya geçtim ben de, gündüz çok iyiyim akşam mahvoluyorum yemekten sonra ya. Benim de midem yanıyor
Çok şükür ya, doktorum 38de alırım bebekleri dedi inşallah ben erken doğurmaz isem, kaldı 9 haftam
Ben takım aldım elbise sabhalık alt üst lohusa takımı 250 TL ye yanında tacı ve terliğide hediye geldi. Güle güle kullan canımLuvmabelly Kadın Pembe Önden Bölmeli Dantelli Hamile Geceliği -Myra9680 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL LİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Defacto Kadın Bej Regular Fit Cepli Triko Hırka R5588AZ20WN Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kızlar lohusa kombinimi de böyle tamamladımrenkleri var, defacto hırkayı sabahlık niyetine aldım sonra başka kıyafetlerimle de giyerim diye. Fikir olsun
İyi yapmışsın canım, sabahlık kullanmıyorum diye hırka aldım onun yerine. Sen de güle güle kullanBen takım aldım elbise sabhalık alt üst lohusa takımı 250 TL ye yanında tacı ve terliğide hediye geldi. Güle güle kullan canım
Link atsana beybi bi bakayım nasılBen takım aldım elbise sabhalık alt üst lohusa takımı 250 TL ye yanında tacı ve terliğide hediye geldi. Güle güle kullan canım
Link yokta dur foto atıcam onlıne çamaşır diye bir siteden aldım şimdi daha fazla fiyatı amaLink atsana beybi bi bakayım nasıl
Uyguna almışsın beybi bi gecelik sabahlık o kadar, güle güle kullanModeli bu
Sağolasın canım inşallah rabbim kullanmak nasip etsin inşallahUyguna almışsın beybi bi gecelik sabahlık o kadar, güle güle kullan
Amin beybi sağlıkla hayırlısıylaSağolasın canım inşallah rabbim kullanmak nasip etsin inşallah
Çok güzeller tatlım güle güle kullanLuvmabelly Kadın Pembe Önden Bölmeli Dantelli Hamile Geceliği -Myra9680 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL LİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Defacto Kadın Bej Regular Fit Cepli Triko Hırka R5588AZ20WN Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kızlar lohusa kombinimi de böyle tamamladımrenkleri var, defacto hırkayı sabahlık niyetine aldım sonra başka kıyafetlerimle de giyerim diye. Fikir olsun
Çok güzel güle güle kullan tatlımModeli bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?