Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Aşağıdan yukarıya doğru bi his geliyor ve karnın semsert oluyor. Ağrı değil asla, biri kasıklarından avuçluyormuş da kan akımı yukarı çıkıyormuş gibi. Benim önce idrara sıkışma hissim ile başlıyoe yukarı çıkıyoe karnım taş oluyor sonra çarpıntım oluyor 30 sn sonra bitti gitti

Benim de arada öyle oluyor tatlım

Aaa öyle bir şey yaşamadım daha demek ki bizim başlamamış

Kızlar bebek çikolatasını yaptırdınız mı? Hacı şeriften yaptırayım dedim ama aşırı pahalı yaa

Kızlar bebek çikolatasını yaptırdınız mı? Hacı şeriften yaptırayım dedim ama aşırı pahalı yaa
Ben daha yaptırmadım valla yaptıran olursa link atın ben de bakayım kolonya ve çikolata düşünüyorum sadece zaten. Kapı süsü var bir de o kadar..

Kızlar hastane çantanız hazır mı? Ben bu hafta yapıcam. Her şey hazır yıkandı ütülendi valize koymak kaldı. Siz tam olarak neler koydunuz?

Ben daha yaptırmadım valla yaptıran olursa link atın ben de bakayım kolonya ve çikolata düşünüyorum sadece zaten. Kapı süsü var bir de o kadar..
Ben biraz araştırdım da internetten güvenemedim kimisi çok lezzetli diyo kimisi berbat. Burda birkaç çikolatacı var biraz pahalı ama özel yapım çikolatalar onlarla bi görüşcem 50 tane yeter biterse alırım yine en azından. Kolonya alıcam kapı süsü de yaptırmicam ya tanesi 200 lira ayrı ayrı yaptırsam kapıda çirkin durur ben eve geçtikten sonra odayı dekor ederken yaptırıp beşiklerinin üstüne koycam diye düşündüm

Kızlar hastane çantanız hazır mı? Ben bu hafta yapıcam. Her şey hazır yıkandı ütülendi valize koymak kaldı. Siz tam olarak neler koydunuz?
4 hastane çıkışı
2 alt üst takım
4 kısa kollu zıbın
2 uzun kollu zıbın
4 ağız mendili
4 önlük
4 bere-eldiven-çorap seti(hastane çıkışındaki)
2 penye 2 nohut battaniye 2 isimli tulum
Anne için-
2 pijama takımı
1 gecelik sabahlık takımı
Depend
hırka çorap lohusa tacı terlik alt açma bez mama biberon.

Emzik koymacam, arkadaşlarım da ağız mendili tamam ama o kadar önlüğe gerek yok dediler

Sen bunu ikiye böl bir de pişik kremi göğüs kremi gümüş kapak gögüs pedi bir emzirme sütyeni ve atleti ıslak mendil
Sanırım bu kadardı coki

Son düzenleme:
Çikolata yaptırırsam yazarım buradan neresi olduğunu..
Tatlım ikizlerde bir kapı süsüne iki isim yazıyorlar güzel oluyor öyle yaptırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…