Bende girmedim ama bizde başlarız bence bundan sonra benim sanki bazen oluyor sancım çok yorulunca falan sancının nausl bir şey olduğunu bilmediğim için belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor diyorum yalancı sancı herhaldeBen daha hiç girmedim nst ye
Aşağıdan yukarıya doğru bi his geliyor ve karnın semsert oluyor. Ağrı değil asla, biri kasıklarından avuçluyormuş da kan akımı yukarı çıkıyormuş gibi. Benim önce idrara sıkışma hissim ile başlıyoe yukarı çıkıyoe karnım taş oluyor sonra çarpıntım oluyor 30 sn sonra bitti gittiBende girmedim ama bizde başlarız bence bundan sonra benim sanki bazen oluyor sancım çok yorulunca falan sancının nausl bir şey olduğunu bilmediğim için belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor diyorum yalancı sancı herhalde
Amin kuzum hepimiz inşallahCanım çok sevindim yaaa herşeyin yolunda olmasına içine sinmesine Allahın izni ile normal doğurursun inşallah
Benim de arada öyle oluyor tatlımBende girmedim ama bizde başlarız bence bundan sonra benim sanki bazen oluyor sancım çok yorulunca falan sancının nausl bir şey olduğunu bilmediğim için belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor diyorum yalancı sancı herhalde
Aaa öyle bir şey yaşamadım daha demek ki bizim başlamamışAşağıdan yukarıya doğru bi his geliyor ve karnın semsert oluyor. Ağrı değil asla, biri kasıklarından avuçluyormuş da kan akımı yukarı çıkıyormuş gibi. Benim önce idrara sıkışma hissim ile başlıyoe yukarı çıkıyoe karnım taş oluyor sonra çarpıntım oluyor 30 sn sonra bitti gitti
İnşallah da olmaz ya herşey vaktinde güzelAaa öyle bir şey yaşamadım daha demek ki bizim başlamamış
İnşallahİnşallah da olmaz ya herşey vaktinde güzel
Eğer rahat dururlarsa 34.hafta geldiğinde belirleriz tarihi demişti doktorİnşallahDoktor kaçıncı haftada alacak bebekleri peki belli mi sizde?
Harika az kaldı deseneEğer rahat dururlarsa 34.hafta geldiğinde belirleriz tarihi demişti doktor
Gönlümden geçen 3 ocak ama bakalımHarika az kaldı desene
İnşallah gönlündeki olur tatlımGönlümden geçen 3 ocak ama bakalım
Amin canım hepimizin inşallahİnşallah gönlündeki olur tatlım
Ben daha yaptırmadım valla yaptıran olursa link atın ben de bakayımKızlar bebek çikolatasını yaptırdınız mı? Hacı şeriften yaptırayım dedim ama aşırı pahalı yaa
Ben biraz araştırdım da internetten güvenemedim kimisi çok lezzetli diyo kimisi berbat. Burda birkaç çikolatacı var biraz pahalı ama özel yapım çikolatalar onlarla bi görüşcem 50 tane yeter biterse alırım yine en azından. Kolonya alıcam kapı süsü de yaptırmicam ya tanesi 200 lira ayrı ayrı yaptırsam kapıda çirkin durur ben eve geçtikten sonra odayı dekor ederken yaptırıp beşiklerinin üstüne koycam diye düşündümBen daha yaptırmadım valla yaptıran olursa link atın ben de bakayımkolonya ve çikolata düşünüyorum sadece zaten. Kapı süsü var bir de o kadar..
4 hastane çıkışıKızlar hastane çantanız hazır mı? Ben bu hafta yapıcam. Her şey hazır yıkandı ütülendi valize koymak kaldı. Siz tam olarak neler koydunuz?
Çikolata yaptırırsam yazarım buradan neresi olduğunu..Ben biraz araştırdım da internetten güvenemedim kimisi çok lezzetli diyo kimisi berbat. Burda birkaç çikolatacı var biraz pahalı ama özel yapım çikolatalar onlarla bi görüşcem 50 tane yeter biterse alırım yine en azından. Kolonya alıcam kapı süsü de yaptırmicam ya tanesi 200 lira ayrı ayrı yaptırsam kapıda çirkin durur ben eve geçtikten sonra odayı dekor ederken yaptırıp beşiklerinin üstüne koycam diye düşündüm
HarikasınSen bunu ikiye bölbir de pişik kremi göğüs kremi gümüş kapak gögüs pedi bir emzirme sütyeni ve atleti ıslak mendil
Sanırım bu kadardıcoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?