Amin canım inşallahAllah razı olsun canım Hepimiz inşallah zamanla hayırla sağlıkla doğururuzamin inşallah fırsat buldukça yazarım
Aman AllahımKızlar A Asli47Melindanaz yarın sabah 6da doğumum var doktor bize süprüz yaptı bir bebenin gelişimi durmuş karnında kalmasının anlamı yok dedi. Anca eve geldim duş aldım çantayı kontrol ettim saçlarımı düzleştirdim tlfn görüşmelerimi yaptım durumlar bu
Canım arada değil yaaa bu ara baya sıklaştı yarın kontorlüm var ve çok koruyorum hadi doğuruyorsun dicek diye
Aklim sendeKızlar A Asli47Melindanaz yarın sabah 6da doğumum var doktor bize süprüz yaptı bir bebenin gelişimi durmuş karnında kalmasının anlamı yok dedi. Anca eve geldim duş aldım çantayı kontrol ettim saçlarımı düzleştirdim tlfn görüşmelerimi yaptım durumlar bu
Sarilik oldu bebisler, saatte bir mama meme seklinde ilerliyoruz o yuzden uykusuz her geceeeeee yorgun olesiyeeeeee
Çok şükür kuzum atlatırlar inşallah bol bol emzir diyorlarSarilik oldu bebisler, saatte bir mama meme seklinde ilerliyoruz o yuzden uykusuz her geceeeeee yorgun olesiyeeeeeezaten emzir gaz cikar bezini temiz tut uyuyolar, su an zor bi donemleri degil uyaniklik suresi arttıkça daha cok yorulcaz
Belli oldu mu senin dogum tarihinÇok şükür kuzum atlatırlar inşallah bol bol emzir diyorlargeliyor bizede bu zamanlar
Aaa canım ben de kendimi tek zannediyordum demek ki bu haftalarda normal kasılmalarımız.. Eşin ne zaman gelicek?Canım arada değil yaaa bu ara baya sıklaştı yarın kontorlüm var ve çok koruyorum hadi doğuruyorsun dicek diyeben daha bugün 37+0 oldum ama bebek önde ilerliyordu geçen haftada inşallah demez babamız gelmedi ve ben onsuz doğum yapmak istemiyorum
Bu saat oldu hala uyuyamadım kasılmalarım var yalancı gibiydi ama benze arada gerçekleri de oluyor. Düzenli değil henüz ama baya acı veriyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben de çok merak ediyorum güzel haberler ver canım
Atlatırlar tatlım genelde oluyorlar zaten sen bizden tecrübelisinSarilik oldu bebisler, saatte bir mama meme seklinde ilerliyoruz o yuzden uykusuz her geceeeeee yorgun olesiyeeeeeezaten emzir gaz cikar bezini temiz tut uyuyolar, su an zor bi donemleri degil uyaniklik suresi arttıkça daha cok yorulcaz
Yarin bidaha kontrol var inşallah biraz duzelmistir degerleri.At
Atlatırlar tatlım genelde oluyorlar zaten sen bizden tecrübelisin
İnşallah canımYarin bidaha kontrol var inşallah biraz duzelmistir degerleri.
Ayyy canım benim gözünüz Aydın çok sevindim sağlıkla gelmelerine minnoşlarıncoki Melindanaz A Asli47 kızlar hızlıca anlatıyorum
6da hastaneye giriş,7de ameliyathaneye gidiş,8de ameliyat çıkışı ve odaya geçiş. Doğum kısmını anlatmıyorum etkilenirsiniz gayet pozitif ama ben çok korktum psikolojik olarak. Yoksa ağrı sızı olmadı ben panik atak geçirdim resmen ama bebeleri görene kadarbebeler 2700-2470 erkek-kız çok güzeller sütüm gelmedi mama veriyoruz yine inatla meme de veriyorum 2 saatte bir kanadı artık ama süt gelmiyor. Aldığım biberon da akıtıyor sinir oldum yarın avent aldırcam şırıngayla besliyoruz şimdilik, hastanede sistem buymuş. Yarın sabah 9 gibi taburcuyjm, ağrım sızım vardı ilaçlarla ayaktayım hala gazım çıkmadı o da çıkar inşallah kafam bi dünya en son pazar gecesi uyumuştum
12 ile 15 arasında bir gün dedi doktorumuzBelli oldu mu senin dogum tarihin
Allahım gözünüz aydın canım benimcoki Melindanaz A Asli47 kızlar hızlıca anlatıyorum
6da hastaneye giriş,7de ameliyathaneye gidiş,8de ameliyat çıkışı ve odaya geçiş. Doğum kısmını anlatmıyorum etkilenirsiniz gayet pozitif ama ben çok korktum psikolojik olarak. Yoksa ağrı sızı olmadı ben panik atak geçirdim resmen ama bebeleri görene kadarbebeler 2700-2470 erkek-kız çok güzeller sütüm gelmedi mama veriyoruz yine inatla meme de veriyorum 2 saatte bir kanadı artık ama süt gelmiyor. Aldığım biberon da akıtıyor sinir oldum yarın avent aldırcam şırıngayla besliyoruz şimdilik, hastanede sistem buymuş. Yarın sabah 9 gibi taburcuyjm, ağrım sızım vardı ilaçlarla ayaktayım hala gazım çıkmadı o da çıkar inşallah kafam bi dünya en son pazar gecesi uyumuştum
Okula analik izni başlangıç kagidimi esim goturdu, dogum belgesinin bi fotokopisini esimin okulu aldi maasina islemek icin, eger senin esin memur degilse kendi okuluna sor bi belki senin maasina islenir cocuk parasi.İnşallah canımDoğum belgeni okula mı ulaştırdın? O işlemler nasıl oluyor? Ben tecrübesisim malum.
Ay az kalmis hadi senin de guzel hikayelerini bekliyoruz sabirsizlikla12 ile 15 arasında bir gün dedi doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?