Anladım tatlım suni sancı çok feci diyorlar ama inşallah seninki kolay olurCanım şöyle ki bebek kilolu olacağı için suni sancı ile doğurtmayı planlıyor doktorum 38+5 oluyorum 15 ocakta ben 40 a kadar bekleyip doğursam o zaman 4500 5000 arası olur diyor o zaman da sezeryan olur diyor ama normal olsunn istiyorum bende nasipse
Kolaylıklar diliyorum tatlım amin darısı bize inşallahCok şükür bebislerim de iyi ben de, hafif agrilarim var o da cok normal. Bugun evimize de geldik, darisi size inşallah
Normalde bugun doguracaktimKolaylıklar diliyorum tatlım amin darısı bize inşallah
Arkadaşım doğum yaptı sabah 9 da taktılar sancı akşam 9 da doğurdu bende yanındaydım evet baya zor ama çok güzel inan ki kucağında çıktı dışarıya çok güzel bir andı ve hemen ayaklandı ona çok özenmiştim o zaman Allah nasip ederse bize de yaparız olmadı kestircezAnladım tatlım suni sancı çok feci diyorlar ama inşallah seninki kolay olur
Nasıl 2 Bebeli hayatNormalde bugun doguracaktimsimdi 3 gunluk oldular bile. Yaradana kurbaaan
Ayyy ne güzellll ben de çok istiyorum normal doğurmak tatlım bakalım benimki dönecek mi?Arkadaşım doğum yaptı sabah 9 da taktılar sancı akşam 9 da doğurdu bende yanındaydım evet baya zor ama çok güzel inan ki kucağında çıktı dışarıya çok güzel bir andı ve hemen ayaklandı ona çok özenmiştim o zaman Allah nasip ederse bize de yaparız olmadı kestircez
Bende bir tane de 33 aylik yerinde durmayan bir kiz evlat var ya, o 2 bebeyi yemin ederim basima koyuyorum su an cunku emip uyuyorlar bi de alt degisiyoruz o kadarNasıl 2 Bebeli hayat
Oh maşallah o zamanBende bir tane de 33 aylik yerinde durmayan bir kiz evlat var ya, o 2 bebeyi yemin ederim basima koyuyorum su an cunku emip uyuyorlar bi de alt degisiyoruz o kadar
Kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naisp etsin tontikim benim maşallahKızlar gittim bugün doktora 3000 kg olmuş boyu 50 cm.. Hala dönmemiş kafası yukarıda duruyor. Bakalım normal doğurabilecek miyim yoksa zorunlu sezaryen mi olacak göreceğiz.. Her şey yolunda şu an.
Amin kuzum aminKuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naisp etsin tontikim benim maşallah
Beybicim pztsi kontrolüm var eğer bi aksilik olmazsa 11 ocak demişti doktor yine kontrolden gelince yazarım
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzBeybicim pztsi kontrolüm var eğer bi aksilik olmazsa 11 ocak demişti doktor yine kontrolden gelince yazarım
Canım iyi misin yazmadın bir şey merak ettim..Beybicim pztsi kontrolüm var eğer bi aksilik olmazsa 11 ocak demişti doktor yine kontrolden gelince yazarım
Kızlar A Asli47Canım iyi misin yazmadın bir şey merak ettim..
Ayyy çok heyecanlıııııKızlar A Asli47Melindanaz yarın sabah 6da doğumum var doktor bize süprüz yaptı bir bebenin gelişimi durmuş karnında kalmasının anlamı yok dedi. Anca eve geldim duş aldım çantayı kontrol ettim saçlarımı düzleştirdim tlfn görüşmelerimi yaptım durumlar bu
Allah razı olsun canım Hepimiz inşallah zamanla hayırla sağlıkla doğururuzAyyy çok heyecanlıııııHadi bakalım sağlıkla gelsin minnoşlar Haber ver bize canım.. Dualarımız seninle kolay geçsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?