Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Anladım tatlım suni sancı çok feci diyorlar ama inşallah seninki kolay olur

Anladım tatlım suni sancı çok feci diyorlar ama inşallah seninki kolay olur
Arkadaşım doğum yaptı sabah 9 da taktılar sancı akşam 9 da doğurdu bende yanındaydım evet baya zor ama çok güzel inan ki kucağında çıktı dışarıya çok güzel bir andı ve hemen ayaklandı ona çok özenmiştim o zaman Allah nasip ederse bize de yaparız olmadı kestircez

Ayyy ne güzellll ben de çok istiyorum normal doğurmak tatlım bakalım benimki dönecek mi?

Kızlar gittim bugün doktora 3000 kg olmuş boyu 50 cm.. Hala dönmemiş kafası yukarıda duruyor. Bakalım normal doğurabilecek miyim yoksa zorunlu sezaryen mi olacak göreceğiz.. Her şey yolunda şu an.

Kızlar gittim bugün doktora 3000 kg olmuş boyu 50 cm.. Hala dönmemiş kafası yukarıda duruyor. Bakalım normal doğurabilecek miyim yoksa zorunlu sezaryen mi olacak göreceğiz.. Her şey yolunda şu an.
Kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naisp etsin tontikim benim maşallah

A Asli47 Canım senin de kasıklarına arada sırada adet sancısı gibi geliyor mu? Normal mi acaba bu? Ben 2 gündür hissediyorum.

Canım iyi misin yazmadın bir şey merak ettim..
Kızlar A Asli47 Melindanaz yarın sabah 6da doğumum var doktor bize süprüz yaptı bir bebenin gelişimi durmuş karnında kalmasının anlamı yok dedi. Anca eve geldim duş aldım çantayı kontrol ettim saçlarımı düzleştirdim tlfn görüşmelerimi yaptım durumlar bu

Ayyy çok heyecanlııııı Hadi bakalım sağlıkla gelsin minnoşlar Haber ver bize canım.. Dualarımız seninle kolay geçsin..

Ayyy çok heyecanlııııı Hadi bakalım sağlıkla gelsin minnoşlar Haber ver bize canım.. Dualarımız seninle kolay geçsin..
Allah razı olsun canım Hepimiz inşallah zamanla hayırla sağlıkla doğururuz amin inşallah fırsat buldukça yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…