Tüp bebek ile mucizeye gebe olanlar safak kaç🤰

Aman dikkat canim tamda enfeksiyonların arttığı dönemdeyiz devamlı kuru tut ve doktoruna danış mutlaka

Ben pek yaşamadım ama senin ikiz gebelik belki ondandır dr soyledinmi rahim ağzını kontrol ediyorlarmış kısalma olursa dikiyorlarmış oyle duydum ihmal etme kontrol şart
Evet rahim uzunluğuna bakıyorlar bende oluyor acile gitmiştim bakmışlardı bır sıkıntı görünmesi kendi doktorumda magnezyum yazdı normal sayılıyor bu tür şeylee ancak yınede baktırmakta fayda var kıymetli bebekler için

Aman dikkat canim tamda enfeksiyonların arttığı dönemdeyiz devamlı kuru tut ve doktoruna danış mutlaka
Dikkat de ediyorum ama olacağı var işte iki sefer de farklı zamanlarda fitil kullandım ama geçmiyor artmasa barı randevu alabilirsem gitsem ıyı olur enfeksiyondan da korkuyorm valla aslında kaşıntı şu bu vs olmuyor ama demekki bende o şekilde belirti vermiyoe cunku çok yogun olduğunda bile yoktu kaşıntı vs

Evet canım iki tane oğlum olacak insAllah
Senin cinsiyet nedir ?
Hareketleri net hissediyorum artık bir sağdan biri soldan yaramazlik yapıyorlar
Sende bir iki haftaya net hissedersin hareketleri
merhaba öncelikle tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Birşey sormak istiyorum da. Ben de başlamayı düşünüyorum tüp bebek tedavisine de siz nerede tedavi görüyorsunuz?Sıkıntınız neydi acaba?

Canım benim ilk tüp olacak devlette denemek istedim ilk önce şuan rapor çıkartıyorum sonra Eylül gibi başlarız diye düşünüyorum.
yaa benim de tedaviye ağustos sonu eylül gibi başlarız herhalde. Hadi hayırlısı rabbim bize de isteyen herkese de versin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah

Amiin canım insAllah
Ben Kayseri'de tedavi gördüm 2. Tüp bebek denemem tuttu şükür
Tüplerim tıkalı ve hidrosalpinks vardı
Sizin sıkıntınız nedir ?

Amiin canım insAllah
Sizin sıkıntınız nedir ?
ben de yumurta rezervi az malesef. Alttan muayene falan yaptı ama rahim için film falan çekmemi istemedi. Üniversite hastanesinde yaptıracağım doktorum iyi ama çok yoğun. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.

Amiin canım insAllah
Sizin sıkıntınız nedir ?
Bende aynı sebeple tüp bebek oldum sen ameliyat oldummu hidroselpinks icin..

Benim eşim yanımda değildi gerekmiyor bursada yaşıyoruz bizim klinik istememisti
Ben izmir irenbedeyim canım opu günü belgelere imza attık ikimizde ama transferdede istiyorlarmı aynı imzaları diye korkuyorum eşim doğuda görevde gelme şansı hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…