Tüp bebek ile mucizeye gebe olanlar safak kaç🤰

Kızlar ya bisey sorcam benim ayaklarım agriyor topuk kısmı çok değil yarim saat ayakta kalsam diken gibi batıyor bu sizlerede oluyormu ödemde şimdiden başladı tuzu kestim şimdi iyi ödem yok sizler ne durumdasiniz

Bende biraz iş yapınca benim ayaklarımda ağırıyor özellikle sağ tarafım kalçanın içine doğru dün kontrolüm vardı Dr söyledim normal dinlene dinlene iş yap dedi şükür kuzulara iyi her 15 günde bir gidicem rahim ağzı çok önemli dedi onu sürekli ölçecekmiş açılma yada kısalmaya karşı önlem almak için

Aman barnim sen otur ne iş yapması 3 can emanet sana allahım kolaylıklar versin senin çok daha normal ayak ağrıması bel ağrıması benim arkadaş ta ucuz doğurdu belli bir aydan sonra rahim ağzını diktiler çok sağlıklı 3 çocuğu var ve şuan 6 yaşlarında maşallah kendide hiç çocuk doğurmamış gibi rabbim acılarını göstermesin herkesin evladına sağlık versin aminnnnnn

Amin canım inşallah
Mecburen yemek yapıyorum kızım var teyzesi onada bakmam lazım mecburen yavaş yavaş evi topluyorum şimdilik çok sıkıntım yok şükür inşallah da olmaz

Amin canım inşallah
Mecburen yemek yapıyorum kızım var teyzesi onada bakmam lazım mecburen yavaş yavaş evi topluyorum şimdilik çok sıkıntım yok şükür inşallah da olmaz
Canım kızınıda allahım bağışlasın tabi o zamn yavaş yavaş yaparsın ama çok çok dikkat etmek lazım ben yavaş yavaş yapıyorum işlerimi düşük tehlikesi atlattım hep bi tedirginlik var bende de allahım korusun

Rabbime emanetler dikkat bizden koruyup kollamak rabbimden inşallah

Kızlar bende tedaviye başlayacağım tüp bebek annesi aday adayı olarak şuralarda yer alayım Rabbim sizlere nasip ettiği gibi inşaAllah bana ve isteyen herkese nasip eder. Takipteyim belki bir gün bende bu grupta Şafak sayarım

Ins canim benim allah gönlünüzce versin ins sende kavus melegine

Kızlar vajinal bolgede ağrı hisseden varmi adette olur ya aşağı çekiyor gibi

Evet ben hissediyorum özellikle buara hem bazen adet ağrısı cekiyorum adet dönemi olmamasına rağmen hemde o çekilme kramp sızı gibi hissi vajinada.Bugün de su gibi biranda akıntım oldu birazda sarı akıntı kesin yine enfeksiyonum tekrarladı ya kramp sızı için doktor magnezyum yazmıştı bana

Maşallah umutların sonsuz olsun inşallah sende bebeğine kavuşursun canım ne zaman başlıyorsun tedavine

Ben pek yaşamadım ama senin ikiz gebelik belki ondandır dr soyledinmi rahim ağzını kontrol ediyorlarmış kısalma olursa dikiyorlarmış oyle duydum ihmal etme kontrol şart

Maşallah umutların sonsuz olsun inşallah sende bebeğine kavuşursun canım ne zaman başlıyorsun tedavine

Canım benim ilk tüp olacak devlette denemek istedim ilk önce şuan rapor çıkartıyorum sonra Eylül gibi başlarız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…