Tüp bebek ile mucizeye gebe olanlar safak kaç🤰

Ben izmir irenbedeyim canım opu günü belgelere imza attık ikimizde ama transferdede istiyorlarmı aynı imzaları diye korkuyorum eşim doğuda görevde gelme şansı hiç yok
Ben orda oldum transfer öncesi tekrar imza istediler bizden bilgilendirme mesajı geliyor zaten ama sen yine merkeze danış belki bu durumlarda yardımcı olurlar

Genede bir rahim filmi cekseymis keşke
Ama tüp bebek yapacaksaniz tüplerle işiniz yok zaten o yüzden bakmamis olabilir.
Kaç senedir düşünüyorsunuz canım bebek sahibi olmayı ?
İnsAllah güzel olur sonucun

Genede bir rahim filmi cekseymis keşke
Ama tüp bebek yapacaksaniz tüplerle işiniz yok zaten o yüzden bakmamis olabilir.
Kaç senedir düşünüyorsunuz canım bebek sahibi olmayı ?
İnsAllah güzel olur sonucun
yaklaşık 2 senedir düşünüyoruz. Tüp bebek yapılacak rezerv az olduğundan galiba aşılamayı hiç söylemedi bile. İnşallah rabbim bize de isteyen herkese de nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar

Çok şükür canım mutlu sona ulaştik sonunda ne güzel
Diğer iki denemeni ameliyattan sonrami oldun ,önce mi
Ameliyattan önceydi benim ileri derecede bir tüpüm hidroselpinksliydi ve boşu boşuna denenmiş önceki dr söylememişti böyle bi sikinti olduğunu ve iki kere deneme yaptı şuanki dr kesinlikle bu şekilde deneyemeyiz dedi ve ameliyatını yaptı çok şükür rabbime nasip etti bu günlere geldik

ay ciddimisin banada tek ebrio transfer edilmisti ve dun kalp atsini duymaya giddigimizde ikotane minnak kapl atisi duydum degerlerim tek gebelik gosterio du sizin kan degerlerinoz nasildii

ay ciddimisin banada tek ebrio transfer edilmisti ve dun kalp atsini duymaya giddigimizde ikotane minnak kapl atisi duydum degerlerim tek gebelik gosterio du sizin kan degerlerinoz nasildii
MasAllah canım çok güzel bi Duygu gerçekten
Benimde degerlerim tam iki katı artmamisti bile hiç ikiz olduğunu düşünmedik keseyide tek görmüştük kalp atışı dinlemeye gittiğimizde sürpriz oldu bizee

Kısmet böyleymis demekki canım
Ben de ilkini boşu boşuna denedigimi düşünmüştüm ikinci tutmaz diye düşünüyordum
Tüpümü aldırmak için gittiğim Dr ben almam tekrar tüp bebek deneyelim bnce dedi
Oda tuttu şükür
Mutlu sona ulaştik ya elhamdülillah

Merhaba arkadaşlar benim oğlan iyice hareketlendi maşallah babasına tekme atmaya bile başladı şükürler olsun bugünümüze rüya gibi allahım her isteyene nasip etsin bu güzel duyguyu aminnnnnnn

Benim kizdan tık yok. Disardan sanki gorunuyo gibi ama hissedilecek bisey yok
Daha önce pıt pıt hissediyordum arada ama bu başka bisey sanki icimde dalgalanıp dalgalanıp karnıma çarpıyor gibi ve kalbimi titretiyor o his çok tuhaf bir anda oluyor seninkide baslicak bugünlerde bence benimde 1 kaç haftadır karnımı yamultup toplanıyordu saga sola ama ne ara o hale geldiğini anlamıyordum his yoktu şimdi var baya hissetiriyor

Merhaba hanımlar bütün gece ikizleriniz tepismelerinden uyuyamadim allahıma şükür baya hareketlilerherkese sağlık o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…