Ben orda oldum transfer öncesi tekrar imza istediler bizden bilgilendirme mesajı geliyor zaten ama sen yine merkeze danış belki bu durumlarda yardımcı olurlarBen izmir irenbedeyim canım opu günü belgelere imza attık ikimizde ama transferdede istiyorlarmı aynı imzaları diye korkuyorum eşim doğuda görevde gelme şansı hiç yok
Tamam canım ben ümit hocaylayım durumumuzu biliyor anlatmıştım inşallah yardımcı olurlarBen orda oldum transfer öncesi tekrar imza istediler bizden bilgilendirme mesajı geliyor zaten ama sen yine merkeze danış belki bu durumlarda yardımcı olurlar
Klinikten kliniğe fark ediyorDemekki heryerin prosedürü farklı işliyor bizim kesinlikle imza gerekecek esiniz gelsin demislerdi
Arayıp sorsana bizde opuda verdik imzayı bir daha istemedilerBen izmir irenbedeyim canım opu günü belgelere imza attık ikimizde ama transferdede istiyorlarmı aynı imzaları diye korkuyorum eşim doğuda görevde gelme şansı hiç yok
Pazartesi gideceğim canım merkeze ozaman soracağımArayıp sorsana bizde opuda verdik imzayı bir daha istemediler
Hayırlısı olsun canimPazartesi gideceğim canım merkeze ozaman soracağım
Yok canım olmadım ,sen oldun mu ?Bende aynı sebeple tüp bebek oldum sen ameliyat oldummu hidroselpinks icin..
Ben oldum canım bir tüpüm alındı digeride açıldı ilk ikisi tutmadı hiç bu sefer tutturduk çok şükürYok canım olmadım ,sen oldun mu ?
İlkinde tutmadı ikincide tuttu
Genede bir rahim filmi cekseymis keşkeben de yumurta rezervi az malesef. Alttan muayene falan yaptı ama rahim için film falan çekmemi istemedi. Üniversite hastanesinde yaptıracağım doktorum iyi ama çok yoğun. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.
Çok şükür canım mutlu sona ulaştik sonunda ne güzelBen oldum canım bir tüpüm alındı digeride açıldı ilk ikisi tutmadı hiç bu sefer tutturduk çok şükür
yaklaşık 2 senedir düşünüyoruz. Tüp bebek yapılacak rezerv az olduğundan galiba aşılamayı hiç söylemedi bile. İnşallah rabbim bize de isteyen herkese de nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlarGenede bir rahim filmi cekseymis keşke
Ama tüp bebek yapacaksaniz tüplerle işiniz yok zaten o yüzden bakmamis olabilir.
Kaç senedir düşünüyorsunuz canım bebek sahibi olmayı ?
İnsAllah güzel olur sonucun
Ameliyattan önceydi benim ileri derecede bir tüpüm hidroselpinksliydi ve boşu boşuna denenmiş önceki dr söylememişti böyle bi sikinti olduğunu ve iki kere deneme yaptı şuanki dr kesinlikle bu şekilde deneyemeyiz dedi ve ameliyatını yaptı çok şükür rabbime nasip etti bu günlere geldikÇok şükür canım mutlu sona ulaştik sonunda ne güzel
Diğer iki denemeni ameliyattan sonrami oldun ,önce mi
ay ciddimisin banada tek ebrio transfer edilmisti ve dun kalp atsini duymaya giddigimizde ikotane minnak kapl atisi duydum degerlerim tek gebelik gosterio du sizin kan degerlerinoz nasildiiMerhaba canım ben de tüp bebekle mucizelerime hamileyim
Tek embriyo transferi ve tek yumurta ikizleri çok şükür
Bende 4 yıl sonra kavuştum meleklerime
Benim şafak 137 ama ikiz olduğu için daha erken gelirler
İnsAllah sağlıkla gelsin meleklerimiz
Yani tek yumurta ikizlerim eliooay ciddimisin banada tek ebrio transfer edilmisti ve dun kalp atsini duymaya giddigimizde ikotane minnak kapl atisi duydum degerlerim tek gebelik gosterio du sizin kan degerlerinoz nasildii
MasAllah canım çok güzel bi Duygu gerçektenay ciddimisin banada tek ebrio transfer edilmisti ve dun kalp atsini duymaya giddigimizde ikotane minnak kapl atisi duydum degerlerim tek gebelik gosterio du sizin kan degerlerinoz nasildii
Kısmet böyleymis demekki canımAmeliyattan önceydi benim ileri derecede bir tüpüm hidroselpinksliydi ve boşu boşuna denenmiş önceki dr söylememişti böyle bi sikinti olduğunu ve iki kere deneme yaptı şuanki dr kesinlikle bu şekilde deneyemeyiz dedi ve ameliyatını yaptı çok şükür rabbime nasip etti bu günlere geldik
Daha önce pıt pıt hissediyordum arada ama bu başka bisey sanki icimde dalgalanıp dalgalanıp karnıma çarpıyor gibi ve kalbimi titretiyor o his çok tuhaf bir anda oluyor seninkide baslicak bugünlerde bence benimde 1 kaç haftadır karnımı yamultup toplanıyordu saga sola ama ne ara o hale geldiğini anlamıyordum his yoktu şimdi var baya hissetiriyorBenim kizdan tık yok. Disardan sanki gorunuyo gibi ama hissedilecek bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?