Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Oyle tabi rabbim saglikla gelmelerini nasp etsn bize insallah

Merhaba kızlar 12 Aralıkta transfer oldum 5.gün embriyosuydu. Son adet tarihime göre 8+1, ulturosonda ise 6+4 gözüküyorum. Bebeğin gelişimi devam ediyor ancak geriden geliyor. Kalp atımını dopplerde gördük. Karından ve vajinal muaynede göremedik.Doktor geç tutunmuş olabileceğini söylüyor ancak ben transferin 7.günü kan testi yapmıştım 52 çıkmıştı. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı kızlar

Doktorun kötü bisey demiyorsa onemli olan o canim ama benmde kan degerim 8.gun 28 di aradan dört gun gecmisti ama cok yukselmemisti 48di doktorum normal ilk 20gun kan degerinin cok ciddiye alinmadigini soylemisti ben ama cok uzulmustum burda birsuru kisiye sordum kimyasal gebelikktr diye kesin hüküm verenler bile olmustu ama sonra 23.gunum kan dgrim 1400 olmuştu 3gun sonrada keseyi gorduk . şuan sonum ne belli degil hatta hic birimizin oyle belli degil. Tek bildigim sey her bebek ve her bünye farkli doktorun kotü bisey hissetseydi soylerdi sana üzülme dua et insallah bebegin saglikla gelir

İnşallah canım benim bebekler zor elde edilen bebekler olunca insan her aksilikte kat be kat daha çok üzülüyor.

Gozunaydin canim hayirli olsun. Insallah guzel bi sr bulup bebeginede saglikla kavusursun. Kabizlik icin benim doktorum probiyotik onermedi sadece duphalag dedi o yuzden tekrar godene kadar bisey yapamiyorumolsun benimle kalsinda raziyim artik gecer elbet

Bugünde üstten bakınca 1 alttan bakındica 3 kese gördü doktor ama çok yavaş gelişiyor dedi
Ayy canim ya sevinelimmi uzulelimmi bilemedim net bisey soylememeleeri cok can sıkıcı iyi olsunlarda 3 kese olsun napalim. Insallah kisa zamanda net bisey ogrenirsin

Benimki de geriden geliyor, geç yerleşmiş ama önemli değil dedi doktor. Gelişimi güzelse hiç kafana takma

Canım her hafta ilerliyor gelişiyor çok şükür. Kafam hep git gelli. Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah
Amiin inşallah, olsun yavaş olsun da sağlıklı olsun önemli değil sen stres yapma. Stres çok etkiliyo

7+1de gördüm, 7+5te duydum. 6+3 te gittiğimde gözükmüyodu daha
Bende 6+0 da gittim sadece kese gördü 7+1 de bebeği gördüm ama ultrason da 6+1 gözüküyor du bakalım 1 hafta sonra gidecegim inşallah kalp atışını duyarız

Slm hanımlar benimde 30 ocaktı kalp atışı için randevum ama ben dayanamayıp bugün gittim 6+2 şuan minik mucizemin kalp atışlarını duydum çok güzel birşey Allah herkese tattırsın inşallah çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…