- 26 Aralık 2019
- 195
- 173
- 18
- 34
Canım benim de duyulmuyor şuan ama dopplerde baktı bebekte kan akımı kan akışı var Doktorun sana da bakmış mıydıGelişimi geriden gelen arkadaşları endiselendirmek istemem ama sizler öyle yazınca bende de acaba mı oldu, gecen hafta sali günü doktora gittigimde doktor 7 artı 2 de mutlaka kalp atışları duyulmali dedi biz vajinal bile duyamadık, bebegin gelisimi 6 artı 4 de durmuş dedi ve ilaçları bıraktırdı düşmesi için, dün de kanamam başladı çok degil ama az miktarda bana hic bekleyelim demedi baska bi doktora da mi gitseydim acaba
Neredeyse aynı şeyler olmuş bana haftaya kalp atışını çok iyi duymamız lazım duyamazsak durumu net konuşabiliriz dediGelişimi geriden gelen arkadaşları endiselendirmek istemem ama sizler öyle yazınca bende de acaba mı oldu, gecen hafta sali günü doktora gittigimde doktor 7 artı 2 de mutlaka kalp atışları duyulmali dedi biz vajinal bile duyamadık, bebegin gelisimi 6 artı 4 de durmuş dedi ve ilaçları bıraktırdı düşmesi için, dün de kanamam başladı çok degil ama az miktarda bana hic bekleyelim demedi baska bi doktora da mi gitseydim acaba
Canim o baktığı şey doppler mi bilmiyorum ama ses yeri fln vardı ekranda kırmızı sinyaller vardi muhtemelen dopplerdi ama kan akımı fln da var demedi insaallah sen kalp atışını net duyarsin dualarim seninle bende hic yoktu sen aklına kötü seyler getirmeCanım benim de duyulmuyor şuan ama dopplerde baktı bebekte kan akımı kan akışı var Doktorun sana da bakmış mıydı
Eğer kan akımı varsa ultrasonda da kalp atışı görülüyor sa biraz daha bekleyebilirdi sanki doktorun canımCanim o baktığı şey doppler mi bilmiyorum ama ses yeri fln vardı ekranda kırmızı sinyaller vardi muhtemelen dopplerdi ama kan akımı fln da var demedi insaallah sen kalp atışını net duyarsin dualarim seninle bende hic yoktu sen aklına kötü seyler getirme
Yok canım goremedik de maalesefHem dopplerde görüldü hem de ulturosonda görüldü pıt pıt kalbi atıyordu ancak duyamadık bir türlü. Sen ultrasonda kalbinin attığını gördün mü canım
Oluyo canım çok sıcak basıyo beni hele sabahları ter içinde uyanıyorumKizlar hamile kalanlar. Embriyo tutununca ates yukselmesi oluyormu.. ?
Dun bende yaniodum. Bugun usudum normalmiiii delirecemOluyo canım çok sıcak basıyo beni hele sabahları ter içinde uyanıyorum
Normal herhalde bende de aynısı oluyorDun bende yaniodum. Bugun usudum normalmiiii delirecem
Ben varım canım 4 ocakta transfer oldum dün keseyi gördük çok mutlu oldum 4 subatta kalp atışı için çağırdı inşallah duyarız sagsalim alırız hepimiz kucağımızaKızlar 16 aralıkta dondurulmuş 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım doktorum bugün 10 gün sonra gel dedi sanırım kese ve kalp atışını duymadan rahat edemicem benim gibi bekleyenler varsa bu süreci beraber geçirelim
Benden de istediler onu ve başka tahlilleri. Rutin uygulama o. Genel bir kontrol yapıyorlarKızlar bende de enfeksiyon var galiba doktor idrar kültürü istedi başına böyle bişey gelen varmı acaba korktum ister istemez
İnşallah bişey çıkmaz evet genelde öyleymiş galiba bugün verdim 3 gün sonra çıkıyormuşBenden de istediler onu ve başka tahlilleri. Rutin uygulama o. Genel bir kontrol yapıyorlar
O günlerde geceleri özellikle çok oluyordu. Şimdi de tam tersi sabahları üşüme nöbeti geçiriyorumKizlar hamile kalanlar. Embriyo tutununca ates yukselmesi oluyormu.. ?
Bende hala yaşıyorum ilaç kullanmak istemedim, ama hergün kefir içiyorum o baya rahatlattı beniArkadaşlar bu kabızlık ne büyük bir dertmiş arkadaşlar..... şurup kusturuyo içemiyorum nöbetteyim bir saattir napıcam ben böyle
Benim tek yuzum yaniyoO günlerde geceleri özellikle çok oluyordu. Şimdi de tam tersi sabahları üşüme nöbeti geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?