- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
Ay sağolasın... Kullandığım günden pembemsi şimdide hep kahve rengi geliyor , canım sıkmaya başlamıştı , yazıyı okuyunca rahatladım.. Bu arada da kan birkimi (hematom)var rahmin içinde , bakalaım hayırlısıyla her şey yolna giricek.Crinone jel kahverengi ve pembe lekeler tortu lar getiriyor. Kullanmaya devam edildiği surece de gelecek. Kullanan arkadaşlar panik yapmayın. Kahverengi lekeler sıkça geliyor.
Embriyo tutunma belirtisi yasadinizmiAy sağolasın... Kullandığım günden pembemsi şimdide hep kahve rengi geliyor , canım sıkmaya başlamıştı , yazıyı okuyunca rahatladım.. Bu arada da kan birkimi (hematom)var rahmin içinde , bakalaım hayırlısıyla her şey yolna giricek.
Hayır hiç yaşamadımEmbriyo tutunma belirtisi yasadinizmi
Test gunun ne zaman.Embriyo tutunma belirtisi yasadinizmi
Tranks mii illahi hangi avrupadasin sen. Haklisin canimTest gunun ne zaman.
Cok belirtj ariyorsun trankkkks yaa :)
Oncekindede boyleydin.
Cok istiyorsun telaşlisin anliyorum seni ama koyver yaa kafani başka seylere versen daha iyi olazmi
Şaka olsun diye yazdim trans yazinca baska kategoriye giricektinTranks mii illahi hangi avrupadasin sen. Haklisin canim
Translokasyonun kisaltimini dedigni anlamadim. Benimle gavurca konusuon sandimBen turkiyedeym bu arada avrupada deģil
Uygur turkcesi kullandigim
Senin kacinci denemen.Translokasyonun kisaltimini dedigni anlamadim. Benimle gavurca konusuon sandim
4ncu tup bebekte bulundu 2 saglikli. Ilki tutmadi bu 2nci...Senin kacinci denemen.
Sifirdan baslayipmi pgt yaptirdin yoksa dondurulmuşlarinmi vardi pgt ye gonderdin.
Belirti arama bencee benim hala hiç belirtim yok, inşallah gelmiştir miniğinEmbriyo tutunma belirtisi yasadinizmi
Benim 9. Gün 200’lerde 13. Gün de 1100’lerdeydi, küsüratları hatırlayamadım yuvarladım böyle. Dr ikiz olabilir yüksek artış demişti ama ikiz olmadı şu anda da bi sorun yok, devam ediyorum. 5. Gün embriyosu ve 2 tane transfer edilmişti bende. Korkmanı gerektirecek bi durum yok bence de ama doktoruna sorup iki gün sonra tekrar test yaptırabilir, artışın normal olduğunu görebilirsin, tabi tavsiye ederse.Kızlar günaydın ben de pozitifi gördüm kese ve kalp Atışı için bekliyorum. Aklıma takılan bir şey var; transferim 8 ocakta oldu 10. Gün betahcg 176 çıktı pazartestesi 13. Gün 1080 çıktı. Bu kadar yüksek artış tehlikeli mi? Böyle olan var mı?Doktorum gayet iyi dedi ama evham yaptım ben. 5. Gün embriyosu ve tek embriyo tranferi bu arada.
Yok canım bir daha bakmaya gerek yok dedi salı gidicem kese için ama içim içimi yiyor mol gebelik falan okudumBenim 9. Gün 200’lerde 13. Gün de 1100’lerdeydi, küsüratları hatırlayamadım yuvarladım böyle. Dr ikiz olabilir yüksek artış demişti ama ikiz olmadı şu anda da bi sorun yok, devam ediyorum. 5. Gün embriyosu ve 2 tane transfer edilmişti bende. Korkmanı gerektirecek bi durum yok bence de ama doktoruna sorup iki gün sonra tekrar test yaptırabilir, artışın normal olduğunu görebilirsin, tabi tavsiye ederse.
Okuma niye okuyorsun ben neyse ki bilmiyordum da yükseliş nedeniyle mutlu bile olmuştumYok canım bir daha bakmaya gerek yok dedi salı gidicem kese için ama içim içimi yiyor mol gebelik falan okudum
Vücut ısısında artış olur yazıyordu heryerde. Bende olmadı ama.Kizlar hamile kalanlar. Embriyo tutununca ates yukselmesi oluyormu.. ?
Boşver o zaman tadını çıkar ya, daha kaygılanacak çok şeyin olacak ama bu biraz boş kaygı gibiAynen okumamak lazım işte insan bir garip oluyorkanamam falan yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?