Canım benim 5. Gün embriyosu tek embriyo 13. Gün 5600 seviyelerindeydi. Kese ve embriyoyu gördüm çok şükür. Mol gebelik olamaz çünkü bizim en iyi sperm ve en iyi yumurta alınıp dölleniyor. Öyle şeyler düşünme çok güzel artıl olmuş dinlenmene bakYok canım bir daha bakmaya gerek yok dedi salı gidicem kese için ama içim içimi yiyor mol gebelik falan okudum
Olctunmu nereden.biliosun. ve ne belirtiler yasadinVücut ısısında artış olur yazıyordu heryerde. Bende olmadı ama.
merhabalarKendımı bugun hastanede buldum sabah uyandığımdan akşama kadar hiç birşey yiyemeden kustum durdum. Doktorumu aradım hemen yakınlarda Bı kadın dogumcuya Git dedı aksm olunca da ozellerde pek kadın dogumcu bulamadık. Bı ozel hastanenın acilınde serum ve ıgne yaptılar bulantı gıderıcı bıraz rahatladım su ıce bıkıyorum yemek de yedım haslanmıs patates peynir zeytin.tahlıl de yapıldı çok vıtamınsız kalmısım yarın Bi jınekologa gıdıcem burdan daha kalp atımı ı duymaya bıle gitmedım pazartesi gıdıcektım yarın gıdınce ınsallah duyarım
Ayy rahatladım çok haklısın raht olmak lazım insan endişe ediyor her şeydenCanım benim 5. Gün embriyosu tek embriyo 13. Gün 5600 seviyelerindeydi. Kese ve embriyoyu gördüm çok şükür. Mol gebelik olamaz çünkü bizim en iyi sperm ve en iyi yumurta alınıp dölleniyor. Öyle şeyler düşünme çok güzel artıl olmuş dinlenmene bak
Benim tam gününde ilerliyor canımKızlar sizinde bebekleriniz 1 hafta geri mi?
Doktor ama tüp olduğu için doğal siklus olmadigi için ultrason kagidinda 6hafta1 yazıyo ama doktor 5 haftalik dedi.
Sizin nasıl kızlar. ?
Bende simdi geldim doktordan benimkide 1 hafta geri gorunuyor yolk u gorduk hucre var embriyolasmamis dedi ben anlamadim zaten emriyo konulmadiKızlar sizinde bebekleriniz 1 hafta geri mi?
Doktor ama tüp olduğu için doğal siklus olmadigi için ultrason kagidinda 6hafta1 yazıyo ama doktor 5 haftalik dedi.
Sizin nasıl kızlar. ?
Biri gününde , biri 2-3 gün geri ...Kızlar sizinde bebekleriniz 1 hafta geri mi?
Sizin nasıl kızlar. ?
İnş bi sorun çıkmaz cnm. Ya korkuyorum da benBiri gününde , biri 2-3 gün geri ...
Sevindim canım senin adına sağlıcakla ilerler inşallahKızlar şükür keseyi gördük bugün. ..doktor tek kese gördü 2 embriyo konmustu. ..haftası 6 gozuksede 5.haftada dedi dondurulmuş olduğu için dedi .haftaya kalp için çağırdı
6mm kese boyutu
Elimizden beklemek dısında birsey gelmez ki ; sonucta içeriyi kontrol edemeyizİnş bi sorun çıkmaz cnm. Ya korkuyorum da ben
Aramıza tekrar hoşgeldinElimizden beklemek dısında birsey gelmez ki ; sonucta içeriyi kontrol edemeyiziçini ferah tut , pozitif düşün , bir sürü şey olabilir iyi anlamda - ultrason geri gösteriyordur geç tutunmuştur vs .... ciddi birsey olsaydı doktorun söylerdi zaten , rahat olanların daha rahat gidiyor hamilelikleri , ben ilk defa kontrole çok rahat gittim ... önce hemşire hanım şok oldu (başka bir ultrasonla bir iyi haber mi aldınız diye- yüzüm gülüyordu çünkü) sonra da doktorum muayene sonunda ikinci kalp atışını da görünce ben bir sigara içeyim dedi ne kadar gerdiysem insanları rahat ol o yüzden ....
Sağol cnmAramıza tekrar hoşgeldin
Merhaba evet. Artık son çare doktora gittim o da tedaviye aldı zaten gunde 2 veya daha fazla kusma olursa tedavi baslatılırmıs bende de fazlası olunca serum tedavisi yaptı 2 gun kaldım hastanede her 10 Gune 2 hafta ya tekrarlar gelirsin dedı hem de bebegımın kalp atısını duydum gununden once çok şükür. Bugun hiç bulantı çekmedimmerhabalar
nasıl oldunuz daha iyi misiniz mide bulantısına çözüm bulabildiniz mi ? son iki gündür bende aynı durumdayım
Hos geldın bende Bayadır bakamadım hastanede yatınca yenı gördüm geldiğiniHoşbulduk
Çok geçmiş olsunHos geldın bende Bayadır bakamadım hastanede yatınca yenı gördüm geldiğini
İnşallah 12 haftadan aşağı hafiflemez dedi doktor belki Bı kaç hafta daha fazla olur dedi ama gececek sabret serumlarla senı rahatlatıcam dedı. Insallah sag salım kucagıma alsaydım herkes e duam aynı sağ salim kavussun herkes bebegıneÇok geçmiş olsuninsallah birkaç haftaya kadar hafifler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?