tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

günaydınnnn güzel bir gün heyecanlııı :)))) ve tabikiiii hayırlı cumalarrrr bugün her dileiğimiz kabul olsunnn inşallahhh

günaydın canımm :) bende yeni uyandım sayılır.içimde tuhaf bir heyecanla.bir duş alacağım.cuma saati sevaptır.gusül de almam lazım reglim bitti gibi birşey.hepimizin cuması hayırlı olsun...

tunaydınnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr canlarrrr
ıns cok guzel bır gun olucakkkkkkkkkkkkk :16:

tabbı cannımmmm koşşş koşşş geö kaldın ayrınnn aksam 5 gıbı kalkarssın heralde ne de olsa bugun acasn cıkacaksınn dımıı

anammm bızzz calsıyozzzzz bunlarrr yatıyyooo bu ne yaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52:uyuyanlara:35::35::35::35::35::35::35::35:

inşallah sabah 6 da mahallenizde iş makinaları çalışr :) gürültüden uyanırsınız

nere gidiyonuz be bütünn gün uyuyonuz zatennn hayret bişiiiii

glad3580 iş makınessı gelssınnnnnnnnnnnnnnnnnn

ecrınde arcelık servısı sabahhın korunde gelssınnnnnnn

su sekerım arcelık pazartesıye kaldı :52::52:
uyumaya da hemen cevap verım benım koca bensız yatmaz o yuzden o ıse gıdecegı ıcın onla beraber yatıyorum ve ben dıyorumkı surda daha ne kadar yatcaz sarılarak deyıp kocamın yanında kıvrılıyom :9::9:
gece uyuyamıyorum sabah esımı ıse gonderdıkten sonra delıksız uyuyorum kacta kalkarsam ama 10 dedımmı uyanıyom gene gunduzde uyumuyom ama ıse gıderken uyku saatlık oldugundan daha rahattı tabı yaaaaaaaaaa
ınsaat makınesı yok bızde etrafımızda ama yaz gelıyor baslarlar :1::1::1::1:

günaydın canımm :) bende yeni uyandım sayılır.içimde tuhaf bir heyecanla.bir duş alacağım.cuma saati sevaptır.gusül de almam lazım reglim bitti gibi birşey.hepimizin cuması hayırlı olsun...

rabbım dualarını kabul etsın canım benımmmmmmmmmmm
asıl uykucu burda ama kımse gormuyo hehe :1::1:

günaydınnnn güzel bir gün heyecanlııı :)))) ve tabikiiii hayırlı cumalarrrr bugün her dileiğimiz kabul olsunnn inşallahhh

gunaydın sekerımmmm
amınnnnnnnn ıns kuzummmm cok guzel olucak ıns bugun :16:

aylar aylar sonra gene yazayım barim ben bu taraflara yolu düşen yok sanırım kaç ay önce yazabilmişim şimdi 3 aylık sıpalarımla uğrasıyorum

kızlarrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrr bende geldım soyle bı bakım safalara dedım benımde melegım 5 aylık oldu cok sukur rabbıme ...:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrr bende geldım soyle bı bakım safalara dedım benımde melegım 5 aylık oldu cok sukur rabbıme ...:nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi akşamlar canım hoş geldin :16:
uzun zamandır girmiyosun sanırım...
maşallah :nazar::nazar::nazar:kocaman olmuş bebişin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: güle güle büyüt:16::16:
kızın olacaktı sanırım :26:yanlış hatırlamıyorum demi:44:

Back
X