Tüp bebek listesi

Hayırlı olsun arkadaşım çok sewindim 17 çok güzel bir sayı tebrikler...benim de sancım olmuştu gazdan kımıldayamamıştım ama 2 gün de geçiyor merak etme...hadi bakalım devamını bekliyoruz transfer gününü yazarsın bize listeye yazarız:))

TŞKLER CANIM ...1 EMBRİYO KOYULUYO SANIRIM ..FARKLI OLAN VARMI ARAMIZDA

arkadaslar dun basladım tedavıme dr.kontrol ettı ılaclara basladık ama muyane ettıkten sonra rahmınde perde var dedı bu dusuk ve erken dogum rıskı yapıyor dedı senınkı ama ınce dedı sımdı amelıyat etmıyelım dedı benım bı hastamda daha kalındı perde dedı ve hıc bı tehlıke gecırmeden dogurdu dedı bundan 6 ay once rahmımde et var dendı amelıyat oldum sonrasında ıcıme kamera falan attılar bısey cıkmamıstı perde falan yoktu dunde dr. ole dedı sımdı perdeyı aldırırsam tedavım 1 ay daha uzuyacak dun ne sevıncle gıttım dr. ama bunu duyunca hayal kırıklıgına ugradım yıkıldı butun duvarlarım napıcam bılmıyorum basınıza bole bısey gelen varsa duyan bılen varsa yardım edın bana arkadaslar

Türkiyede, İkinci denemeden sonra 2 tane koyabiliyorlar.Ayrıca 35 yaş üstü bayanlarda koşulsuz 2 tane koyabiliyorlar canım.

canım ya benim bu konuda hiç deneyimim yok ama bence başka bir doktora daha gitsen iyi olur. böylece başka birinden de görüş almak seni rahatlatır. en kısa sürede tedavine başlarsın inş. dualarım seninle.

canım ya benim bu konuda hiç deneyimim yok ama bence başka bir doktora daha gitsen iyi olur. böylece başka birinden de görüş almak seni rahatlatır. en kısa sürede tedavine başlarsın inş. dualarım seninle.

canım zaten bundan oncekı tedavımı ızmırde oluyodum dr.ılgesızlıgı yalnısları yuzunden butun ızmır ve ıstanbuldakı tup bebek merkezlerını teker teker gezdık ve ıstanbuldakı alman hastanesıne karar verdık bu dr.da yenı basladık ılk muayenem dundu ıste oda bole bole dedı almaya gerek yok sendekı ınce perde sorun yapmaz dedı ılaclarada basladık dun ve bugun ıgnemı oldum aklımın bı kenarında ıste tutarda ya duserse dıyorum korkuyorum ama hersey ALLAH TAN kontrolum persembe gunu dr.gıdınce herseyı konusacam bole bole korkularım var dıycem ıste ole canım sen hamılesın galıba demi hayırlı olsun

slm herkese bugun transferın 8.gunu sanırsam adet olucam belırtıler var gıbı buseferde negatıf galıba(

kotu dusunme lutfen ıyı dusun ıyı olsun bıde oyalancak bıseyler bul kendını dınleme suram agrıyo falan fılan yapma hem bebek tutunurkende adet sancısı gıbı sancı oluyomus herkez ole dıyo durduk yere uzme kendını yat dınlen hersey ALLAH tan ol derse olur rahat ol

dınlememeye calısıyorum ama bu benım 4.denemem tabıkıne RABBİM ol derse herşey olur..yarında ıse baslıcam zaten daha ıyı olur zaman gecer.

slm herkese bugun transferın 8.gunu sanırsam adet olucam belırtıler var gıbı buseferde negatıf galıba(

Arkadaşım biliyorsun ben pozitifi gördüm ama halen adet ağrım vuruyo aradabir. bugün hele nasıl sızladı yataktan kalkamadım 2 saat. ama halen herşey yolunda pozitif olmaya çalışalım canım dualarım seninle...

Alman Hastanesinde Hakan Kozinoğlu mu var? Eğer doktorun o ise daha önce Bursa RenTıp tüp bebekte çalışıyordu, bizim orada bir denememiz oldu, olumlu referans veremem hakkında...

evet hakan kozinoglu var 6 ay fılan olmus alman hastanesıne baslayalı valla bıze cok yakın geldı konusmaları candan davrandı ne nedısek dınledı bızı sen neden ole dedınkı acıklarmısın dr.bı hatasımı oldu tedavıde

saol canım inşallah rabbım senınde tamamına erdırsın saglıklıca kucaguna al yavrunu inşallahhhh

inşallh canım ne guzel yazmıssındır...senın durumun ne transfr oldumu bılmıyorum da kusura bakma.

bende dun basladım daha dun ılk muyanemı oldum alman hastanesınde ama dr. rahmınde perde var dedı ama ınce dedı kalın olsaymıs dusuk ve erken doguma neden oluyomus ama senkı ınce bı sorun olmaz dedı benım bı hastam vardı senınkınden daha kalındı ve sorunsuz hamılelık gecırdı dedı ama ıcıme bı korku gırdı ıste tutsa bıle ya duserse dıyorum ılaclarımada basladım bugun 2.ıgnemı oldum amelıyat olsam 1 ay daha uzuyacak tedavım bu gune zor geldım zaten bılmıyorum kontrol gunum persembe tekrar konusacagım drla

Yok kişisel olarak kötü diyemem. Hakkını yemek istemem adamın. Ancak daha önce başında olduğu RenTıp tüp bebek merkezinde çok kötü bir tecrübemiz oldu. Olayın ayrıntılarını aşağıdaki linkte anlatmıştım. Bu sayfada yazdıklarımı ve devamındaki 2-3 yazımı oku.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...p-bebek-merkezi-koza-tup-bebek-olduuu-16.html

Dediğim gibi; kişisel olarak olumsuz şeyler söylemek doğru olmaz ama başıma bunlar gelirken o ekibin başında Hakan KOZİNOĞLU vardı ve o ekip bizi resmen perişan etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…