Tüp bebek listesi

selam kızlar doktordan geldim şimdi allaha şükür herşey yolunda büyük ihtimalle 14 şubatta alıcam miniklerimi cumartesi son kontrolüm var allahtan hayırlısı inşallah yüzümüz güler

ayyy ne güzel sevgililer gününde sevgililerine kavuşacaksın hem de mübarek gün kandil inşallah işin rast gider

herzamanpozitif sen testini tekrarladin mi veya nezaman tekrarlaman lazim
insallah yukselme vardir ne guzel ya sizler kan testi yaptirarak isi garantiye aliyosunuz
bizde ilk muayneyi bekliyoruz merakla allah im hepimizin tuzunu guldursun

canım, benim bugün test günümdü değerim 1081 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam.sen 14 şubatta keseyi görmeye mi gideceksin?Ah şu keseleri bi görseydik o zaman rahatlıcaz:))bi de adet olcak gibi hafif bir hissiyatım var o da beni biraz rahatsız ediyor sende aynı sıkıntı var mı??

slm arkadaslar ben dun gece ayın 15 de baslıycam demıstım tedavıme ama gunlerı yalnıs hesaplamısım ve bu aksam adet oldum cumartesıye baslıyorum tedavıme cokkkkkkkkk heycanlıyım hayırlısı artık lısteye ekleyın benıde lıstedekı arkadasların hepsıne hayırlı bebişler diyorum hepimize sırayla işşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam kızlar doktordan geldim şimdi allaha şükür herşey yolunda büyük ihtimalle 14 şubatta alıcam miniklerimi cumartesi son kontrolüm var allahtan hayırlısı inşallah yüzümüz güler

hadi hayırlısı canım inşallah bebğin bir kondumu 9 ay boyunca hiç bırakmaz seni

hayırlı olsun canım inşallah başlayabilirsiniz

ne güzel canım maşallah umarım hep hep yükselir değerinde 9 ay boyunca sağlıkla devam eder hamişliğin

ooo masallah canim baya bi yukselmis degerin
evet canim ayni agrilar bende de oluyor adet olacakmisim gibi
bunlar normal canim bebek yerlesiyo rahim buyuyo buda baski yapiyo
bu ztn hersey yolunda gidiyor demektirrrr

21.suaenvar----------2.deneme-iğne kullanıyo.... benide aranıza alırmısınız????

Son düzenleme:
herkese slm evet nihayet evimdeyim bugün transfer gününü sayarsk 7.günüm belirti yok sanki hafif kasık ağrısı var sağ biraz fazla sanki ama gaz ağrısıda olabililr))hayırlısı beklemedeyimmm

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE

4. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat-HAMİLE

5. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat

6. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

7. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 16 şubat

8. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

9. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

10. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

11. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

12. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

13. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

14. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

15. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

16. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

17. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

18. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

19. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

20. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

21. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

22. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

23. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

24. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

herkese slm evet nihayet evimdeyim bugün transfer gününü sayarsk 7.günüm belirti yok sanki hafif kasık ağrısı var sağ biraz fazla sanki ama gaz ağrısıda olabililr))hayırlısı beklemedeyimmm

canım, benim de 7.gün ağrım sızım yoktu 9. günden sonra batışmalarım oldu. olumsuz düşünme forumdan okuduğum kadarıyla herkes aynı belirtileri yaşamıyor..

Hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun tedavin...Bol şanslar:))

evet düşünmememye çalıısyorum sağ kasığımdakı agrı bugun sabahtan berı gecmedı gazmı bebek bılemedım :)))))

Neden oluyo bilmiyorum ama bende de gaz problemi bayaaa var..kasık ağrılarına jel de neden oluyor...ben de ayrıca adet olacakmışım gibi hissediyorum arada bir:))Hayırlısı arkadaşım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…