- Konu Sahibi herzamanpozitif
-
bende dun basladım daha dun ılk muyanemı oldum alman hastanesınde ama dr. rahmınde perde var dedı ama ınce dedı kalın olsaymıs dusuk ve erken doguma neden oluyomus ama senkı ınce bı sorun olmaz dedı benım bı hastam vardı senınkınden daha kalındı ve sorunsuz hamılelık gecırdı dedı ama ıcıme bı korku gırdı ıste tutsa bıle ya duserse dıyorum ılaclarımada basladım bugun 2.ıgnemı oldum amelıyat olsam 1 ay daha uzuyacak tedavım bu gune zor geldım zaten bılmıyorum kontrol gunum persembe tekrar konusacagım drla
Alman Hastanesinde Hakan Kozinoğlu mu var? Eğer doktorun o ise daha önce Bursa RenTıp tüp bebekte çalışıyordu, bizim orada bir denememiz oldu, olumlu referans veremem hakkında...
ya neolur bana cvap vermeden cıkma uyuyamam sabaha kadar
slm herkesin öncelikle Mevlit Kandilini kutlarım. İnşallah bu önemli günde hepimizin duaları kabul olur. Bugün benim 10uncu günüm 16 Şubat 2011 test tarihim ve 4. denemem. Bugün bende idrar testi yaptım. Sonuç negatif. Hiç umudum kalmadı ama yinede kan testini bekliyorum. Allahtan ümit kesilmez. Bugün bol bol dua edelim.
Arkadaşlar 14. gün değerim 2916:))) inş Allahım devamını da nasip eder...dualarınızı eksik etmeyin...
arkadaslar tupbaby hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
demistim iste listede sıra ondaydı!!!
Hey maşallah be!!! Tekrardan tebrikler cicimm
valla ben o listeyi bozucam sanıyordum ama çok şükür öyle olmadı tatlım
ben de yarın kan testi yaptıracam. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. İdrar testinde çıkmadı ama yinede ümidimi kesmedim.
1.Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 5 şubat
2. Herzaman pozitif -- 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat
3. Tupbaby ----------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat
4. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması
5. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması
6. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak
7. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak
Hadi kızlar listemiz hayırlı olsun:))Katılımlarınız için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?