Tüp bebek listesi

oyyyy oyy oyyy lıstede sıra bana gelmıs ısalah hayırlısıyla ben de lısteyı bozmam cok heyecanlıyım heyecanla beklıyorum normalde ptsı kan testı dedı dr ama zaten olucaksam benım adetım sasmadıgı ıcın pazar olmam gerekıyo zaten olmazsam teste gerek yok hamıleyım demektır ben genede ctsı gunu ıdrar testı ypıcam evde 11 gun olucak belkı cıkar sızede kesın burdn haber verırım zaten dua edın ltfnnnn:)))

kızlar hepinize bol şans diliyorum ben de regl.min 3. gunundeyim su anda daha ptesi kontrolum var bakalım ne zaman yapacaklar transferi cok heyecanliyim.. simdiden bu kadar heryecanliysam gerisini dusunemiyorummmmmm

bu arada kızlar ben listeyi yapan kisi degilim sadece tup baby i hamile olarak guncelledim, bir de gerilerde kaybolup gidiyor liste bulamayabiliyoruz, bence kendini eklemek isteyen olursa direkt kopyalayıp altına kendini ekleyip yollayabilir boylelikle devam etmis olur.. cunku herkes her zaman giremiyor foruma arkalarda kayboluyor ..
gören kendini eklesin bacılarrrr:13::13:

AİLHAN76 ne oldu canım bugün test günündü sanırım. İnşallah pozitiftir. İdrar da çıkmamıştır. Çok merak ettim. Allahım yardım et ne olur.

kızlar ya maşallah ya listemize hepimizin dedigi gibi ışşallah hepimize ugurlu gelecek takip edıyorum hepınızı hamile olan arkadaslar hepinizi tek tek yürekten tebrik edıyorum tedavı asamasındakı arkadaslarada ve banada ALLAH nasip etsın işşallah benımde yarın 2. kontrolum var bakalım ne dıcek dr. gelısmeler nasıl

maşallah yaa hamile arkadaşları tebrik ediyorum sıra bizde inşallah 14 şubat transferim oldu 26 şubat test günüm listeyi düzeltirseniz sevinirim

bu listeyi görüpte beni de ekleyin demeden gidemedim. hamile olup bizlerede moral olan arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum.

10 şubat transfer günümdü 22 şubat test günüm. hayırlı güzel haberler veririz inşaallah.

gunaydınnnn herkese evett bugun buyuk gun test gunum işe gidip kan verıcem....................
hiç umudum yok sankı negatıf olacakmıs gıbı gelıyo amam rabbım hayırlısını versın.olsada seney 5.denemem için start verırım..
neyse aksama sonucu yazarım..

günaydın kızlar. Dilberimk inşallah güzel haberlerle geleceksin. tutmamış olsaydı kanama olurdu sanırım. İnşallah sende bize güzel haberleri vereceksin.

slm kızlr:)
bugün benim test günüm şimdi çıkıyorum ve kan vermeye gidiyorum:)
inşallah iii sonuçlarla gelirim rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin :)

slm kızlar bende aşılama bölümünden tüp bebege transver oldum artık 2 hap 2 igneli aşılamadanda sonuç alamadık martda sanırım bizde tedaviye başlayacagız nasipse inşallah rabbim hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder

Merhaba arkadaşlar 3 günden beri internetimizde sorun vardı. sizlerden uzak kaldım( benim salı sabaha karşı 4 gibi su gibi kanamam oldu hemen sabah olunca doktora gittim beta testi yaptık şükür 7500 çıktı. ama tam olarak rahatlamam için yeterli değil malesef... bugün saat 4 gibi kese kontrolü olucam eğer keseler normalse herşey yolunda olucak...bana dua edin ne olur.....

canım Allah yardımcın olsun.. onlar ikiz olduklari icin kilcar damarlari kazmislardir merak etme tatlım her sey yolunda gidecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…