Tüp bebek listesi

Kızlar listemiz gitgide uzuyor:))listemiz arttıkça güzel haberlerde doğru orantıda artar inşallah...bugün transfer sonrası 10. günüm sabrım gitgide azalıyor birtaraftan düşünmemeye çalışıyorum ama evde otururken de insan düşünmeden edemiyor. aslında istesem yapacak çok şey var ama canım istemiyo....ben de bilgisayarın başına geçip biraz kafa dağıtayım dedim ama kendimi yine burda buldum:))alışveriş siteleri bile zevk vermiyo ki ben her sabah maillerime baktıktan sonra rutin o sitelere bakmadan edemezdim:))Sizler neler yapıyorsunuz????

Cnm az kalmışş yaa İnş güzel güzel haberler vericez hepimiz
Kendini nasıl hissediyorsun tatlım ?

canım 2 günün kalmış şurda ne güzel inşallah Rabbim gönlünün muradını 9 ay boyunca ayırmaz göbüşünden ve kucağına almanı nasip eder inşallah canım düşünmen çok normal yani çok zordur şu günleri kafandan atmak sonuçta hayatını değiştirecek bir netice bekliyor insanı nasıl olsunda aklından çıkarsın çok imkansız ama inşallah rabbim yüzünüzü güldürür canım

Cnm az kalmışş yaa İnş güzel güzel haberler vericez hepimiz
Kendini nasıl hissediyorsun tatlım ?

ewet az kaldıkça insanın heyecanı da artıyor:)))ben ilk 8 gün adet olucak gibi hissettim şimdi o his biraz azaldı aslında idrar testi yaptım ve silik çizgiyi gördüm ama bir önceki deneyimimde de 12. gün değerim 540 lardaydı sonra 14. gün 1090 oldu sonra kanamayla düştü o yüzden keseyi görene kadar rahat yok bana(

canım benim silik olunca zaten hamiş sayılırsın inşallah bu sefer hüzünle sonlanmaz hamişliğin umarım meleğin sana sımsıkı tutunur canım Rabbim hiç ayırmaz inşallah senden

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden söylemiyorsun bizeee bakimm test yaptığını
Tatlım inş bu sefer bebişini kucağına alırsın

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden söylemiyorsun bizeee bakimm test yaptığını
Tatlım inş bu sefer bebişini kucağına alırsın

Aslında ben bir yaramazlık yapıp dün kan testi yaptırdım...fakat kan verdiğim yer bana bir kazık attı ve kanımı aldıktan sonra sonucu yarın verecez dedi. şimdi saat 15:00 ı bekliyorum:))

kizlar benimde asil test gunum bugundu ve sabah 10 gibi yaptim
burada kan testi yapmiyorlar idrar yetiyo galiba bilmiyorum
ama ilk yaptigim testen cok cok net ikinci cizgiyi gordum
hemde hic beklemeden cok sukur icim rahatttt rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Aslında ben bir yaramazlık yapıp dün kan testi yaptırdım...fakat kan verdiğim yer bana bir kazık attı ve kanımı aldıktan sonra sonucu yarın verecez dedi. şimdi saat 15:00 ı bekliyorum:))

aaaaaaaaa bak hiç sölemiyorsun canım benim inşallahhhhhhhhh güzel sonuç alırsın ve bizleride sevince boğarsın bu arada neden benim yazdıklarıma hiç bişi yazmıyon

hayırlısı olsun canım inşallah 9 ay boyunca miniğin seni hiç bırakmaz ve sağ salim kucağına alırsın

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa küstük biz sana saklıyorsun bizden sen cnm benim güzel haberlerle gelde halay çekelim hep beraber :))

kızlarrrrrr.......değerim 260 umarım devamını görmeyi Allahım nasip eder:))))

yazdıklarımı hiç görmedin sanırım ama çok sevindim çok şükür güzel sonuçla döndün Allahım keseni görmeyi kalp atışını duymayı ve sağlıklı bi hamilelik sonunda sağsalim kucağına almayı nasip etsin meleğin seni hiç bırakmasın inşallah

sağol arkadaşım inşallah Allahım hepimize nasip eder bu güzel günleri....

inşallah arkadaşım....kötü deneyimler yaşadığım için daha sevinemedim...ama inşallah Allahım tamamına erdirir...

olsun hepimiz bir sürü olumsuzluk yaşadık. şimdi artık onları unutmak lazım sanki hiç olmamışlar gibi..
Bu sefer başka, bu sefer üniversiteye başlayacağı güne kadar yanıda kalacak kuzucuk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…