- Konu Sahibi herzamanpozitif
-
kızlarrrrrr.......değerim 260 umarım devamını görmeyi Allahım nasip eder:))))
olsun hepimiz bir sürü olumsuzluk yaşadık. şimdi artık onları unutmak lazım sanki hiç olmamışlar gibi..
Bu sefer başka, bu sefer üniversiteye başlayacağı güne kadar yanıda kalacak kuzucuk :))
Ağlatacaksın beni zaten östrojen seviyem tavan yapmış durumda....walla bunları duyması bile güzel:)))
super bi haber seninle ayni durumlari yasayan biri olaraktan
allah tan devamini diliyorum ins devami getirir rabbim
kucagimizada almayi nasip eder
ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeee topik dahada bi senlendiiiiiiiiiiii
yuppppppiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeebiz kazanacagiz kupa elimizde
inşallah arkadaşım....kötü deneyimler yaşadığım için daha sevinemedim...ama inşallah Allahım tamamına erdirir...
İnşallah canım Allah hepimize o güzel günleri nasip eder de burdan yine deneyimlerimizi paylaşırız:))Hadi bakalım darısı listenin devamına inşallah:))
İnşallah canım Allah hepimize o güzel günleri nasip eder de burdan yine deneyimlerimizi paylaşırız:))Hadi bakalım darısı listenin devamına inşallah:))
Bundan sonra dökeceğin her damla gözyaşı seviçten olsun inşallah..
o kötü günler geride kaldı inşallah canım hiç kötüyü çağırma Rabbim bu sefer meleğini sana nasip etti ve bi daha hiç ayırmayacak inşallah Ayşe arkadaşımın dediği gibi bütün okul yıllarını düşün artık
inşallah canı gönülden AMİNNNNNNNNNN diyorum
canım su topigi actıgından beri senin hamile oldugunu biliyordum icime dogmustu..Allah tamamına erdirsin kucaginda gormeyi koklamayi nasip etsin tatlım
bu liste cok ugurlu geldi kızlar haydi darısı basımıza geride kalanlar icin
sıra sende tupbaby
çok uğurlu bu liste çooook.. keşke günler çabucak geçse de ben de güzel haberimi alıp davul zurna çaldırsam..
ismim gibi herzamanpozitif olayım di mi:))ama sizinle daha da pozitif oluyorum sağolun burda olduğunuz için:))sizinle paylaştıkça daha da mutlu oluyorum:))
valal günler su gibi akıp gidiyor Ayşecim merak etme bi bakmışsın transferin gerçekleşmiş test için gün sayıyorsun bide bakmışsın ki HAMİLEYİM yazıyorsun inşallahhhhhhhhhh ALlahım hepimizi nasip etsin bu kelimeyi yazmayı
Teşekkürler canım...ben de hamile olduğumu bu sefer hissettim bilio musun diğerlerinde de tutmuştu ama bu kadar net hissetmemiştim. O kadar aklıma düştü ki 7.gün dayanamadım idrar testi yaptım:))çizgiyi gördüğümde de anlamıştım zaten dedim kendi kendime:))Darısı sizlere:))
yapılır yapılır insallah bu liste hamilelerle dolup tasacakAy kızlar bu bana yapılır mı ? Omuzlarımda büyük bir yük var listenin 5. sırasında ben varım umarım bu güzel sırayı ben bozmam ayyyy dahada strese girdim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?