Tüp bebek listesi

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE:nazar::49::49::49:

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE:nazar::49::49::49:

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE:nazar::49::49::49:

4. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat-HAMİLE:nazar::49::49::49:

5. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

6. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

7. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 16 şubat

8. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

9. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

10. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

11. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

12. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

13. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

14. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

15. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

16. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

17. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

18. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

kızlarrrrrr.......değerim 260 umarım devamını görmeyi Allahım nasip eder:))))

super bi haber seninle ayni durumlari yasayan biri olaraktan
allah tan devamini diliyorum ins devami getirir rabbim
kucagimizada almayi nasip eder
ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeee topik dahada bi senlendiiiiiiiiiiii
yuppppppiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65:biz kazanacagiz kupa elimizde:65::65::65::65::65:

:20:
super bi haber seninle ayni durumlari yasayan biri olaraktan
allah tan devamini diliyorum ins devami getirir rabbim
kucagimizada almayi nasip eder
ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeee topik dahada bi senlendiiiiiiiiiiii
yuppppppiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65:biz kazanacagiz kupa elimizde:65::65::65::65::65:

İnşallah canım Allah hepimize o güzel günleri nasip eder de burdan yine deneyimlerimizi paylaşırız:))Hadi bakalım darısı listenin devamına inşallah:))

Son düzenleme:
inşallah arkadaşım....kötü deneyimler yaşadığım için daha sevinemedim...ama inşallah Allahım tamamına erdirir...

o kötü günler geride kaldı inşallah canım hiç kötüyü çağırma Rabbim bu sefer meleğini sana nasip etti ve bi daha hiç ayırmayacak inşallah Ayşe arkadaşımın dediği gibi bütün okul yıllarını düşün artık

:20:
İnşallah canım Allah hepimize o güzel günleri nasip eder de burdan yine deneyimlerimizi paylaşırız:))Hadi bakalım darısı listenin devamına inşallah:))

inşallah canı gönülden AMİNNNNNNNNNN diyorum

kızlarrrrrr.......değerim 260 umarım devamını görmeyi Allahım nasip eder:))))

canım su topigi actıgından beri senin hamile oldugunu biliyordum icime dogmustu..Allah tamamına erdirsin kucaginda gormeyi koklamayi nasip etsin tatlım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::nazar:

bu liste cok ugurlu geldi kızlar haydi darısı basımıza geride kalanlar icin:66::66:

sıra sende tupbaby :62:

o kötü günler geride kaldı inşallah canım hiç kötüyü çağırma Rabbim bu sefer meleğini sana nasip etti ve bi daha hiç ayırmayacak inşallah Ayşe arkadaşımın dediği gibi bütün okul yıllarını düşün artık

inşallah canı gönülden AMİNNNNNNNNNN diyorum

ismim gibi herzamanpozitif olayım di mi:))ama sizinle daha da pozitif oluyorum sağolun burda olduğunuz için:))sizinle paylaştıkça daha da mutlu oluyorum:))

canım su topigi actıgından beri senin hamile oldugunu biliyordum icime dogmustu..Allah tamamına erdirsin kucaginda gormeyi koklamayi nasip etsin tatlım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::nazar:

bu liste cok ugurlu geldi kızlar haydi darısı basımıza geride kalanlar icin:66::66:

sıra sende tupbaby :62:

Teşekkürler canım...ben de hamile olduğumu bu sefer hissettim bilio musun diğerlerinde de tutmuştu ama bu kadar net hissetmemiştim. O kadar aklıma düştü ki 7.gün dayanamadım idrar testi yaptım:))çizgiyi gördüğümde de anlamıştım zaten dedim kendi kendime:))Darısı sizlere:))

çok uğurlu bu liste çooook.. keşke günler çabucak geçse de ben de güzel haberimi alıp davul zurna çaldırsam..:66:

valal günler su gibi akıp gidiyor Ayşecim merak etme bi bakmışsın transferin gerçekleşmiş test için gün sayıyorsun bide bakmışsın ki HAMİLEYİM yazıyorsun inşallahhhhhhhhhh ALlahım hepimizi nasip etsin bu kelimeyi yazmayı:31:

ismim gibi herzamanpozitif olayım di mi:))ama sizinle daha da pozitif oluyorum sağolun burda olduğunuz için:))sizinle paylaştıkça daha da mutlu oluyorum:))

paylaşmak derdi azaltır sevinci çoğaltır canım ismin gibi hep pozitif ol ki meleğinde bu pozitifliğine dayanamayıp seni hiç bırakmasın:nazar:

Ay kızlar bu bana yapılır mı ? Omuzlarımda büyük bir yük var listenin 5. sırasında ben varım umarım bu güzel sırayı ben bozmam ayyyy dahada strese girdim şimdi :60:

valal günler su gibi akıp gidiyor Ayşecim merak etme bi bakmışsın transferin gerçekleşmiş test için gün sayıyorsun bide bakmışsın ki HAMİLEYİM yazıyorsun inşallahhhhhhhhhh ALlahım hepimizi nasip etsin bu kelimeyi yazmayı:31:

ahh canııım Allah ağzından duysun İnşallah hepimize kısmet olsun..

Teşekkürler canım...ben de hamile olduğumu bu sefer hissettim bilio musun diğerlerinde de tutmuştu ama bu kadar net hissetmemiştim. O kadar aklıma düştü ki 7.gün dayanamadım idrar testi yaptım:))çizgiyi gördüğümde de anlamıştım zaten dedim kendi kendime:))Darısı sizlere:))

amin tatlımmm!! gelismelerden haberdar et bizi!!:13:

Ay kızlar bu bana yapılır mı ? Omuzlarımda büyük bir yük var listenin 5. sırasında ben varım umarım bu güzel sırayı ben bozmam ayyyy dahada strese girdim şimdi :60:
yapılır yapılır insallah bu liste hamilelerle dolup tasacak :49::49::49::kkk::72::nazar:

Arkadaslar, MASALLAH :nazar: simdiden liste pespese hamile ile gidiyo, sonuna kadar boyle gider insallah'da listenin mucesi deriz, butun pozitif sonuc alan arkadaslar icin cok sevindim, rabbim ahyirlis ile kucakalrinada almayi ansipe der insallahhh:31: tedavisi basliycak yada, devam eden arkadaslarda:49: bende dahilll hepimizi bebis haberleri aliriz insallah...

Back
X