- Konu Sahibi herzamanpozitif
-
çok tebrik ederim ne kadar güzel bi haber.allah kucağına almayı nasip etsin .değerinde çok ii maşşallah
çokkkk sevindim tebrik ederim allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin canım süper bir haber bu
tebriklerrr herzamanpozitif duanızda bizleride unutmayın darısı bize inşallah
çok teşekkür ederim. Dualarım hep bizimle...Allahım tüm isteyenlere versin inşallah...
Merhabalar .. Bende geldim 3 .denemem ..yumurtalarım toplancak birkaç gün içinde ..allah herkesin yardımcısı olsun
Merhabalar beni de listenize ekleyin lutfen. Belki banada ugurunuz gecer. :)))
O kadar pozitif ve ugurlu bir topikki listenizdeki hamileler sayisindan belli masallahh...
Tum hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum allah saglikla kucaklariniza almayi nasip eder insallah mis kokulularinizi.
Bende yarin aksam ignelerime basliyorum. 2. Tup denemem.
Merhabalar beni de listenize ekleyin lutfen. Belki banada ugurunuz gecer. :)))
O kadar pozitif ve ugurlu bir topikki listenizdeki hamileler sayisindan belli masallahh...
Tum hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum allah saglikla kucaklariniza almayi nasip eder insallah mis kokulularinizi.
Bende yarin aksam ignelerime basliyorum. 2. Tup denemem.
Canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :)) hoşgeldiiiiiiiiin tedavine başlamışsın nasıl sevindim anlatamam herşey çok güzel olacak buna inan olur mu ?
2. denemen sana meleğini getirecek inş dualarım seninle
Şimdiden hayırlı olsun
arkadaşlar çok sıkıldım bu gece, iki laf edecek birilerini aradım. kimse yok konuşacak nerdesiniz????
Kızlar selam,
Listeniz uğurlu gelmiş ve hamileler çoğalmış topikde şenlik var... 7-2-2010 yumurtalarım toplanmıştı 11-2-2010 transferim yapılmıştı veee şimdi 3.5 aylık boncuk gözlü kızım kucağım darısı sizlerin başına kısmet olursa seneye bu zamanlarda sizinde bebişleriniz 3.5 aylık olacaklar ve sizlerde sizlerin yerine topikler açanlara bu güzel yazılar yazacaksınız inşallah..... veee tedaviye başlıyan ve başlıyacak olan arkadaşlarda inşallah bebişleri ile yollarına devam ederler hepiniz için herşeyin hayırısı olsun .... takipteyim kısmet olursa hergün topiğinizi ziyaret edeceğim .......
Benimde canim sikliyordu surekli baktim kimsecikler varmi diye ama gec kalmisim(((
Arkadaşım artık başka akşam muhabbet ederiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?