Tüp bebek listesi

Merhabalar beni de listenize ekleyin lutfen. Belki banada ugurunuz gecer. :)))
O kadar pozitif ve ugurlu bir topikki listenizdeki hamileler sayisindan belli masallahh...
Tum hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum allah saglikla kucaklariniza almayi nasip eder insallah mis kokulularinizi.

Bende yarin aksam ignelerime basliyorum. 2. Tup denemem.

Merhabalar .. Bende geldim 3 .denemem ..yumurtalarım toplancak birkaç gün içinde ..allah herkesin yardımcısı olsun

inşallah güzel iyi kalitede yumoşların olucak ve transferin gerçekleşince bebğin seni hiç bırakmayacak canım Allahın izniyle

hayırlı olsun canım inşallah 2.denemen meleğini getirir sana

aman allhım ben yokken neler olmuşşş masallh sizlere rabbım sonuna kadar meleklerınızı ayırmasın sizden... cok sevındımmm bızler içinde dua edınn hamişlerrr insallhh bızde mutlu haberlr yazabılırız..

Canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :)) hoşgeldiiiiiiiiin tedavine başlamışsın nasıl sevindim anlatamam herşey çok güzel olacak buna inan olur mu ?
2. denemen sana meleğini getirecek inş dualarım seninle
Şimdiden hayırlı olsun

Hosbuldum tatlim benim. Senin pesini birakmiyorum :))))))
Basladim evet canim aksama ilk ignemi yapacagim. İnsallah bu sefer kavusuruz canim yaa...

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE

4. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat-HAMİLE

5. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat

6. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

7. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 16 şubat

8. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

9. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

10. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

11. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

12. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

15. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

17. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

19. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

20. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

arkadaslar bende ayın 15 de baslıyorum tedavıme 4. denemem olucak lısteye benımde adımı yazın lıste hamılerle baslamıs cok sevındım sızın adınıza banada şans getırır işşallah listeniz

Kızlar selam,

Listeniz uğurlu gelmiş ve hamileler çoğalmış topikde şenlik var... 7-2-2010 yumurtalarım toplanmıştı 11-2-2010 transferim yapılmıştı veee şimdi 3.5 aylık boncuk gözlü kızım kucağım darısı sizlerin başına kısmet olursa seneye bu zamanlarda sizinde bebişleriniz 3.5 aylık olacaklar ve sizlerde sizlerin yerine topikler açanlara bu güzel yazılar yazacaksınız inşallah..... veee tedaviye başlıyan ve başlıyacak olan arkadaşlarda inşallah bebişleri ile yollarına devam ederler hepiniz için herşeyin hayırısı olsun .... takipteyim kısmet olursa hergün topiğinizi ziyaret edeceğim .......

maşallah canım Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah

Merhaba kızlar. Bu listeyi gördükten sonra kendimi alamadım yazmaktan. Belki bana da uğur getirir. Hamile arkadaşlarımı kutluyorum. Artık maddi olarak toparlanabilirsek adetimi bekliyorum 2. deneme için. Dondurulmuşum yok. Herşeye yeniden başlıycam. Mart yada nisan olarak benide eklermisiniz listeye.

selam kızlar doktordan geldim şimdi allaha şükür herşey yolunda büyük ihtimalle 14 şubatta alıcam miniklerimi cumartesi son kontrolüm var allahtan hayırlısı inşallah yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…