Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayirli etsin canim insallah hayirlarla sonuclanir
:evetttt 9:30 transfere gıdıyorum hayırlısı bakalım 4.tarnsfer bu...RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..inşalalh guzel haberler verırım burdan![]()
benide ekle ugurlu listene 4. deneme normal protokol transveri 3.şubat test günüm çok şükür hamileyim
hoş geldin.. ben de şubat sonu kısa protokolle deniycem benim de mart sonu belli olur.. umarım güzel haberleri beraber alırız..bende geldimmm...
1.tüp bebek..bu ay ilaçlara başlıorum...uzun protokol...mart sonunda belli olur inşallah...
hepimize bol sabır ve şans diliorum...
hayırlısı olsun canım inşallah hemeeen tutunur hiç de bırakmaz seni..:evetttt 9:30 transfere gıdıyorum hayırlısı bakalım 4.tarnsfer bu...RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..inşalalh guzel haberler verırım burdan![]()
ne güzel mutlu sona az kalmış.. sana sabır diliyorum 12 güncük daha sabır..benimde 2. denemem, dün transferim yapıldı, test 15 şubat...
benide ekleyin lütfen...
11. gün 0.01 yani olmadı
11. gün 0.01 yani olmadı
evet arkadaslar transerim oldu ıkı embrıyo transfer edıldı kalıteleride ıyıdı yalnız hucre bolunmesı yavasmıs 4 hucreli bakalım ne olacak bu arada 7 yumurtamdan 2 gun once aradıklarında 6 sı dollenmıs demıslerdı bugun 7 cısıde dollendıgıgnı ogrendım eger kalan 5 emryo 5.gune kadar gıderse dondurulcak acaba bu transfer embrıyolarla tutma sansı ne dır kı dahah obcekılere gore en kalıtelı bu sefer olanlar rabbım hepimize hayırlısını versın ınsallahhh
11. gün 0.01 yani olmadı
herzamanpozitif cnm listeyi ilk sayfaya yaparsan bence daha iyi olur konuyu yazdığın yere yaparsan bulmasıda kolay olur cnm :))