Tüp bebek listesi

:evetttt 9:30 transfere gıdıyorum hayırlısı bakalım 4.tarnsfer bu...RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..inşalalh guzel haberler verırım burdan:19:

benimde 2. denemem, dün transferim yapıldı, test 15 şubat...

benide ekleyin lütfen...

bende geldimmm...
1.tüp bebek..bu ay ilaçlara başlıorum...uzun protokol...mart sonunda belli olur inşallah...
hepimize bol sabır ve şans diliorum...
hoş geldin.. ben de şubat sonu kısa protokolle deniycem benim de mart sonu belli olur.. umarım güzel haberleri beraber alırız..
:evetttt 9:30 transfere gıdıyorum hayırlısı bakalım 4.tarnsfer bu...RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..inşalalh guzel haberler verırım burdan:19:
hayırlısı olsun canım inşallah hemeeen tutunur hiç de bırakmaz seni..
benimde 2. denemem, dün transferim yapıldı, test 15 şubat...

benide ekleyin lütfen...
ne güzel mutlu sona az kalmış.. sana sabır diliyorum 12 güncük daha sabır..

Son düzenleme:
evet arkadaslar transerim oldu ıkı embrıyo transfer edıldı kalıteleride ıyıdı yalnız hucre bolunmesı yavasmıs 4 hucreli bakalım ne olacak bu arada 7 yumurtamdan 2 gun once aradıklarında 6 sı dollenmıs demıslerdı bugun 7 cısıde dollendıgıgnı ogrendım eger kalan 5 emryo 5.gune kadar gıderse dondurulcak acaba bu transfer embrıyolarla tutma sansı ne dır kı dahah obcekılere gore en kalıtelı bu sefer olanlar rabbım hepimize hayırlısını versın ınsallahhh

cemrehayal ne desek boş ama üzüntünü çok iyi anlıyorum kendini çok yıpratma çabucak toparlan ve yola devam et..

evet arkadaslar transerim oldu ıkı embrıyo transfer edıldı kalıteleride ıyıdı yalnız hucre bolunmesı yavasmıs 4 hucreli bakalım ne olacak bu arada 7 yumurtamdan 2 gun once aradıklarında 6 sı dollenmıs demıslerdı bugun 7 cısıde dollendıgıgnı ogrendım eger kalan 5 emryo 5.gune kadar gıderse dondurulcak acaba bu transfer embrıyolarla tutma sansı ne dır kı dahah obcekılere gore en kalıtelı bu sefer olanlar rabbım hepimize hayırlısını versın ınsallahhh

hakkında hayırlısı olsun :)

ilk tup bebek denenmem yumurtalar toplandıtoplam 11 adet 11 ıde dollenmıs carsamba gunu transferım olucak .benıde ekleyebılırsınız:))

:nazar:
11. gün 0.01 yani olmadı

canımm...ne olur canını sıkma ben bu konuda deneyimli sayılırım 2 kez bende bu durumu yaşadım. ne olur kendini salma...en azından bunun için bir umudumuz var ve inanıyorum ki bir gün güzel anneler olucaz:))Hiç umudu olmayanları düşün senden daha zor durumda olanları düşün ve yılma benim müstakbel güzel annem:))

kızlar listeyi görünce çok duygulandımmm
tedaviye başladığım güler geldi yaşadığım heycan korku endişe bütün duygular karmakarışıktı
rabbm beni sevindirdi hayırlısıyla cuma günü kızım dünyaya gelecek inşlhhhhhhhhhhhh sizlerde pozitifleri görür bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız bu yolda uğraşan her kadına rabbm anne olabilmeyi nasip etsinnn dualarımdasınız hepiniz

Back
X