Tüp bebek listesi

bende dun basladım daha dun ılk muyanemı oldum alman hastanesınde ama dr. rahmınde perde var dedı ama ınce dedı kalın olsaymıs dusuk ve erken doguma neden oluyomus ama senkı ınce bı sorun olmaz dedı benım bı hastam vardı senınkınden daha kalındı ve sorunsuz hamılelık gecırdı dedı ama ıcıme bı korku gırdı ıste tutsa bıle ya duserse dıyorum ılaclarımada basladım bugun 2.ıgnemı oldum amelıyat olsam 1 ay daha uzuyacak tedavım bu gune zor geldım zaten bılmıyorum kontrol gunum persembe tekrar konusacagım drla

inşaah guzel ve sorunsuz bı tedavı surecı gecırırı guzel sonuc alırsın dr perde konusunda sorun olmaz dıyorsa ve sende dr guvenıyosan cok takılma bu konuya..RAABIM yardımcın olsun.

slm herkesin öncelikle Mevlit Kandilini kutlarım. İnşallah bu önemli günde hepimizin duaları kabul olur. Bugün benim 10uncu günüm 16 Şubat 2011 test tarihim ve 4. denemem. Bugün bende idrar testi yaptım. Sonuç negatif. Hiç umudum kalmadı ama yinede kan testini bekliyorum. Allahtan ümit kesilmez. Bugün bol bol dua edelim. :emir_bebek:

slm herkesin öncelikle Mevlit Kandilini kutlarım. İnşallah bu önemli günde hepimizin duaları kabul olur. Bugün benim 10uncu günüm 16 Şubat 2011 test tarihim ve 4. denemem. Bugün bende idrar testi yaptım. Sonuç negatif. Hiç umudum kalmadı ama yinede kan testini bekliyorum. Allahtan ümit kesilmez. Bugün bol bol dua edelim. :emir_bebek:

İdrar testini erken yaptırmışsın. Çıkmaması gayet normal. Boşuna üzmüşsün kendini.

Bilmiyorum. 8 inci gün idrarda çıkan bile olduuğnu duyunca geçen seferde 9 üncü gün yapmıştım. çift çizgi silikte olsa çıkmıştı ama kimyasal gebelik oluşmuştu. Dedimya yine Allahtan ümit kesilmez

arkadaslar tupbaby hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

demistim iste listede sıra ondaydı!!!

Hey maşallah be!!! Tekrardan tebrikler cicimm:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

tupbaby tebrik ederim canım. Bu liste uğurlu gelecek inşallah herkese. Bana sıra var daha. İnşallah herkesin karşısına hamile yazılacak. Bozmayın sakın haa

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE:nazar::nazar::49::49:

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE:nazar::nazar::49::49:

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE:nazar::nazar::49::49:

4. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat-HAMİLE:nazar::nazar::49::49:

5. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE :nazar::nazar::49::49:

6. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

7. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 16 şubat ??

8. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

9. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

10. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

11. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

12. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

13. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

14. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

15. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

16. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

17. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

18. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

19. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

20. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

21. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

22. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

23. ailhan76-------------yarın test yapacak? sonuc??

24. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

:1::1::1::1::1::1::1::1: valla ben o listeyi bozucam sanıyordum ama çok şükür öyle olmadı tatlım :nazar::nazar::nazar:

canım tebrik ediyorum Allahım sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı biz isteyen ve bekleyenlerin başına inşallahhh
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

ben de yarın kan testi yaptıracam. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. İdrar testinde çıkmadı ama yinede ümidimi kesmedim.

inşallah hayırlı güzel mutlu haberlerle gelmek nasip olur canım

1.Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 5 şubat

2. Herzaman pozitif -- 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

3. Tupbaby ----------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

4. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

5. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

6. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

7. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

Hadi kızlar listemiz hayırlı olsun:))Katılımlarınız için çok teşekkürler:34:

subos bende katilabilirmiyi

Back
X