Tüp bebek listesi

Merhaba. Üzgünüm en azındanm listeyi bozacam diye korkuyordum. Benden önce bozanlar oldu. Benimde sonucum negatif. Çarşamba günü test yaptırdım. Sonuç 0.29. Ama hala adet olamadım. Onun sıkıntısını yaşıyorum. 4üncü denememdi Daha öncekilerde tam 12. gün gelirdi. Hatta bir gün önce akşam. Hiç bu kadar gecikmemişti. Öğleye kadar bekleyeceç.Olmazsa doktorumu arayacam. Kullandığım ilaçlardan olabilir belki bu gecikme.

canım hayırlısı olsun benımde dun test gunumdu ve benımde negatıf benımde 4.denemem.hayırlısı bende daha adet olmadım...ınsallah bı dahakı sefere vaktı zamanı var demek

arkadaşlar, doktora gittim ama maalesef net bir kese görüntüsü yakalayamadı:(((istanbuldaki doktorumu aradım 1 hafta kadar beklememi söyledi buarada da beta takibi yapıcaz bakalım hayırlısı...sanırım bu seferde olmıcak gibi geliyo bana:(((

kızlar izmirde tedavi olan ve memnun kalan varsa bana merkez önerebilir misiniz???

canım erken demekki keseleri görmen için inşallah 5-6 haftada göreceksin ve için rahat edecek üzme kendini meleklerin seninle olacaklar hep

geçmiş olsun canım bügün bende korkunç bir gün yaşadım akşamüstü keseyi görmeye gidecektik ögleden sonra kıpkırmızı kanamam oldu aglamaktan perişan oldum doktora gittik şükürler olsunki keseyi görebildik ancak kalp atışını duyulmadı haftaya tekrar gelin dedi doktor şimdi öyle çok korkuyorumki ya duyamazsam ya buraya kadarsa :59:

yok canım hemen evhamlık yapma neden kendini ve bebeğini üzüyon biraz sabret bebğine bişi olmayacak Allahın izniyle

merhaba arkadaşlar...
Ben 3.tüp bebek tedavimde ikizlere gebe kaldım.12.gün testim 298 çıkmıştı.14.günde ise 1088.Dr muhtemelen çoğul kaç tane olduğuna bakacağız demişti.Normalde 21 gün sonra kontrole gidecektim ama kan testimden tam bir hafta sonra sanki kırmızı bir iplik yutmuşcasına birşey gelmişti ve ben telaş edip hemen dr gitmiştim.Vajidan bakıldığında 2 tane ufak kesem görülmüştü 5.5 haftalıktı.
İstirat verdiler 2 gün sonra tekrar kontrole gittim ve sadece 1 tane kese gözüktü.Hatta büyütü kesenin içindeki minikte görülüyordu.
İşe tekrar gittim ve 2-3 gün sonra tekrar lekelenme şeklinde gelince hemen apar topar dr gittim.Kontrol ettiler ve 2 tane kesem gözüktü yine.6.5 haftalık ve birinin kalp atışı vardı diğerinin yoktu.7.5 haftaya kadar bekledik ama maalesef yoktu ve artık veda ediyordu.
Ve ara ara yaşadığım lekelenmelerimden diğerini kaybedişimdendi ve vücudum onu attı.Ama hiç parça olarak gelmedi.Hep yatak istiratı geçirdim 3 hafta boyunca.

Yazmamın amacı keseler 5 hafta sonrasında görülmeye başlıyor.Lekelenme yaşanlar lütfen yatın ayaklarınızı kaldırın istirat edin..

Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Merhaba. Üzgünüm en azındanm listeyi bozacam diye korkuyordum. Benden önce bozanlar oldu. Benimde sonucum negatif. Çarşamba günü test yaptırdım. Sonuç 0.29. Ama hala adet olamadım. Onun sıkıntısını yaşıyorum. 4üncü denememdi Daha öncekilerde tam 12. gün gelirdi. Hatta bir gün önce akşam. Hiç bu kadar gecikmemişti. Öğleye kadar bekleyeceç.Olmazsa doktorumu arayacam. Kullandığım ilaçlardan olabilir belki bu gecikme.

hayırlısı olsun canım Allahım sabır versin inşallah adetin bekletmeden gelir

hamilelik haftanz hesaplayn, gebelik haftas hesaplaycs - gebelik.net
kizlar bu safya girerseniz tup bebekte gebelik haftanizi nasil hesaplayacaginiz orada yaziyor
yumurta toplandigi tarih,dondurulmus embriyo transfer tarihi,dondurulmus blasosist tarihi
hangisi ise onu isarretleyp tarihleri secerseniz size kac haftalik hamile oldugunuzu gosteriyor

bana cok mantikli geldi hesabima gore ben bugun tam 6 haftalik hamileyim
e bulantilarda asagi yukaru bu haftalarda basliyor benimde basladi bile
simdilik cok rahatsiz edici degil cok sukur herkese hayirli hamilelikler diliyorum..

kızlarrrrr lıstede sıra bendeydıııı veeeeeeeeeeee sımdı ıdrar testı yaptım 2. cızgı cıktı cok mutluyummmm ısalaah dogrudur ptsı kan testı yaptırıcam ayyy allahım sana sukurler olsun ya ısaalaahh bekleyen herkese allaah nasıp etsın en kısa zamandaaaaa:)))

kızlarrrrr lıstede sıra bendeydıııı veeeeeeeeeeee sımdı ıdrar testı yaptım 2. cızgı cıktı cok mutluyummmm ısalaah dogrudur ptsı kan testı yaptırıcam ayyy allahım sana sukurler olsun ya ısaalaahh bekleyen herkese allaah nasıp etsın en kısa zamandaaaaa:)))

hairli olsun canim rabbim devamini getirsin insallah

kızlar kötü haber vereceğm için üzgünüm ama benim değerim düştü yani hamileliğim sonlandı:((Tekrar listenin sonuna düştüm...rica etsem biriniz listeyi yeniler misiniz?haziran ayında tekrar denicem...Allahım sağlık ve maddiyat verirse tabiki...öğretmen olduğum için tatili beklemem gerekiyo bana kalsa hemen başlamak isterim çünkü içimdeki istek hiç bitmiyo...bebeğimi kucağıma alana kadar da bitmicek....

kızlar kötü haber vereceğm için üzgünüm ama benim değerim düştü yani hamileliğim sonlandı:((Tekrar listenin sonuna düştüm...rica etsem biriniz listeyi yeniler misiniz?haziran ayında tekrar denicem...Allahım sağlık ve maddiyat verirse tabiki...öğretmen olduğum için tatili beklemem gerekiyo bana kalsa hemen başlamak isterim çünkü içimdeki istek hiç bitmiyo...bebeğimi kucağıma alana kadar da bitmicek....

Merhaba canim, buyuk gecmis olsun, allah bundan sonra yardimcin olsun, hamile kalmak bir dert ama hamileligi surdurebilmek ayri bir dert ayni alay benimde ikinci denemede basima geldi cok zor, biranda hayallerinin elinde ucup gitmesi gibi ama yapcak birsey yok malesef, kaderini zorlamaktan baska... Dondurulmuslarlaydi dimi canim senin, bende yarin dogum kontrol hapa basliyorum tedavi icin,,, simdiden stresi sardi ahmilelik haberlerinize cok seviniyodum ama boyle usuzu olunca inanki bende uzuluyorum, umutumu yitirmeye basliyorum... Tekrar gecmis olsunc animmm

Olsun. En azından ümidimiz var. Bir daha deneriz. Umutsuzluğa kapılmayalım. Allah ne mucizeleer veriyor. Dualarımızı esirgemeyelim. Biz de bu duyguyu tadacağız eninde sonunda buna gönülden inanıyorum. Buda bizim için bir sınav. Başarıyla geçeceğiz aşamaları tek tek atlatarak. Allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.

herşeyde vardır bı hayır canım...hiç üzülme..rabbım bıdahakıne nasıp eder inşallah hayırlısıyla...

Olsun. En azından ümidimiz var. Bir daha deneriz. Umutsuzluğa kapılmayalım. Allah ne mucizeleer veriyor. Dualarımızı esirgemeyelim. Biz de bu duyguyu tadacağız eninde sonunda buna gönülden inanıyorum. Buda bizim için bir sınav. Başarıyla geçeceğiz aşamaları tek tek atlatarak. Allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.

slm adet oldunmu sen daha olmadım yazmıstın bendede daha tık yok ta:))

canim cok cok gecmis olsun sebep neymis peki belli oldu mu?
neden boyle oluyormus yanlis hatirlamiyorsam senin ilk de boyle olmustu
allah im yar ve yardimcimiz olsun saglik sihhat versin demekki zamani degilmis
hepimiz kendimizce hamile yazdik ama hepimiz kontrole gidince teker teker dokulduk
benim akibetim ne olacak daha belli degil sizlerden bu haberleri aldikca beni korku aliyo
olsun yine vardir bir hayri rabbim bunu hayirli gormus demekki sagligimiz ve gucumuz yettigi surece
insallah bebeklerimiz olana kadar deniycez yeterki rabbim saglik versin

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE:nazar::nazar::49::49:

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE:nazar::nazar::49::49:

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE:nazar::nazar::49::49:

4. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat-HAMİLE:nazar::nazar::49::49:

5. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE :nazar::nazar::49::49:

6. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

7. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 16 şubat ??

8. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

9. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

10. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

11. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

12. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

13. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

14. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

15. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

16. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

17. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

18. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

19. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

20. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

21. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

22. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

23. ailhan76-------------yarın test yapacak? sonuc??

24. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

25.bebekdls:emir_bebek:10 gün sonra 3.denemeyi bekliyorum:34:

Son düzenleme:
LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ESKİ LİSTEYİ KOPYALAYIP KENDİNİZİ DE SIRALAMAYA UYGUN ŞEKİLDE EKLEYEREK LİSTEMİZİ YENİLEYELİM;):34:

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE:nazar::49:

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE:nazar::49:

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE:nazar::49:

4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE :nazar::49:

5. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

6. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

7. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

8. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

9. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

10. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

11. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

12. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

15. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

17. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

19. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

20. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

21. ailhan76-------------yarın test yapacak? sonuc??

22. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol Transferi - Tedaviye Haziranda başlayacak

23. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

24. Dilberimk----------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

Son düzenleme:
canim cok cok gecmis olsun sebep neymis peki belli oldu mu?
neden boyle oluyormus yanlis hatirlamiyorsam senin ilk de boyle olmustu
allah im yar ve yardimcimiz olsun saglik sihhat versin demekki zamani degilmis
hepimiz kendimizce hamile yazdik ama hepimiz kontrole gidince teker teker dokulduk
benim akibetim ne olacak daha belli degil sizlerden bu haberleri aldikca beni korku aliyo
olsun yine vardir bir hayri rabbim bunu hayirli gormus demekki sagligimiz ve gucumuz yettigi surece
insallah bebeklerimiz olana kadar deniycez yeterki rabbim saglik versin

napalım, dediğin gibi hayırlısı olsun diye düşünüyorum ben de...sebep dondurulmuş olması taze olsa belki şu an devam ediyo olacaktı...ben aslında merkezime kızdım biraz bana bunu denetmeselerdi daha iyi olacaktı...çünkü benim şu ana kadar tutunmama problemim olmadı hep sonradan düştü:(( düşüğün nedeni de dondurulmuşlarda düşük riskinin yüksek olması:((neyse inşallah 4.ye başarılı oluruz...

LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ESKİ LİSTEYİ KOPYALAYIP KENDİNİZİ DE SIRALAMAYA UYGUN ŞEKİLDE EKLEYEREK LİSTEMİZİ YENİLEYELİM;)

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE

4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE

5. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

6. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

7. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

8. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

9. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

10. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

11. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

12. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

15. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

17. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

19. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

20. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

21. ailhan76-------------yarın test yapacak? sonuc??

22. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol Transferi - Tedaviye Haziranda başlayacak

23. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

24. Dilberimk----------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ.
25.aysosman..............3.deneme normal protokol tedavi aşamasında...

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol - Test günü 3 şubat-HAMİLE
2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol - Test günü 4 şubat- HAMİLE
3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş - Test günü 5 şubat-HAMİLE
4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş - Test günü 16 şubat HAMILE
5. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol - Test günü 20 şubat
6. İsmihazır----------2.deneme- Normal Protokol- Test günü 22 Şubat
7. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş - Başlangıç aşaması
8. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol - Başlangış aşaması
9. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol - Başlangıç aşaması
10. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol - Başlangış aşaması
11. Godes------------2.deneme - Normal Protokol - Başlangıç aşaması
12. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol - Başlangıç aşaması
13. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol - Başlangıç aşaması
14. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol - Tedaviye şubat başlayacak
15. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş - Tedaviye şubat sonu başlayacak
16. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş -Tedaviye şubat başlayacak
17. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş -Tedaviye şubat başlayacak
18. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş -Tedaviye mart başlayacak
19. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol - Tedaviye nisanda başlayacak
20. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol - Tedaviye nisanda başlayacak
21. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol - Tedaviye nisanda başlayacak
22. ailhan76-------------test yapacak?
23. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol - Tedaviye Haziranda başlayacak
25. Dilberimk----------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ.
26.aysosman..............3.deneme normal protokol tedavi aşamasında...

napalım, dediğin gibi hayırlısı olsun diye düşünüyorum ben de...sebep dondurulmuş olması taze olsa belki şu an devam ediyo olacaktı...ben aslında merkezime kızdım biraz bana bunu denetmeselerdi daha iyi olacaktı...çünkü benim şu ana kadar tutunmama problemim olmadı hep sonradan düştü:(( düşüğün nedeni de dondurulmuşlarda düşük riskinin yüksek olması:((neyse inşallah 4.ye başarılı oluruz...

öncelikle geçmiş olsun üzülme herşey vardır bir hayır.Yanlız düşük oluşmasının dondurulmuşlardan olduğunu pek sanmıyorum..Daha önceki düşüklerinle ilgili testler yapıldımı sizde??
Nice insanlar var dondurulmuşlarınla hamile kalıp doğum yapanlar.Taze ve dondurulmuşların arasında çok fazla ilişki yok önemli olan sadece donduruluan embrio kalitesi ve çözüldükten sonrada kalitesi iyi olması.Siz bence detailı bir test yaptırsanız daha iyi olur düşük ile ilgili.Kan ölçümleri APTT gibi..

canım erken demekki keseleri görmen için inşallah 5-6 haftada göreceksin ve için rahat edecek üzme kendini meleklerin seninle olacaklar hep

yok canım hemen evhamlık yapma neden kendini ve bebeğini üzüyon biraz sabret bebğine bişi olmayacak Allahın izniyle

Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

hayırlısı olsun canım Allahım sabır versin inşallah adetin bekletmeden gelir

Canım maalesef ben bebeğimi 27 haftalık kaybetmiştim.

öncelikle geçmiş olsun üzülme herşey vardır bir hayır.Yanlız düşük oluşmasının dondurulmuşlardan olduğunu pek sanmıyorum..Daha önceki düşüklerinle ilgili testler yapıldımı sizde??
Nice insanlar var dondurulmuşlarınla hamile kalıp doğum yapanlar.Taze ve dondurulmuşların arasında çok fazla ilişki yok önemli olan sadece donduruluan embrio kalitesi ve çözüldükten sonrada kalitesi iyi olması.Siz bence detailı bir test yaptırsanız daha iyi olur düşük ile ilgili.Kan ölçümleri APTT gibi..

Canım maalesef ben bebeğimi 27 haftalık kaybetmiştim.

arkadaşım sen bu konuda baya deneyimlisin galiba...şu an ne durumdasın kaç deneme yaptın ne testleri yaptırdın biraz anlatır mısın?bebeğin için çok üzüldüm, sen bebeğini neden kaybettin?
benim pıhtılaşma zamanıma bakıldı herhangi bir problem yok...bilmiyorum ki belki başka bir merkeze giderim bu sefer...o kadar yüksek değerlerden sonra düşmesi garip tabi...

ben sık sık giremiyorum neler olmuş neler herzaman pozitif çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı böyleymiş
dilberimk ve diğer arkadaşlar yılmak yok yola devam bende 26 şubatı bekliyorum test günüm

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol - Test günü 3 şubat-HAMİLE
2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol - Test günü 4 şubat- HAMİLE
3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş - Test günü 5 şubat-HAMİLE
4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş - Test günü 16 şubat HAMILE
5. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol - Test günü 20 şubat
6. İsmihazır----------2.deneme- Normal Protokol- Test günü 22 Şubat
7. Yares-bulut------- 2.deneme - Dondurulmuş - Test günü 26 şubat
8. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol - Başlangış aşaması
9. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol - Başlangıç aşaması
10. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol - Başlangış aşaması
11. Godes------------2.deneme - Normal Protokol - Başlangıç aşaması
12. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol - Başlangıç aşaması
13. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol - Başlangıç aşaması
14. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol - Tedaviye şubat başlayacak
15. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş - Tedaviye şubat sonu başlayacak
16. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş -Tedaviye şubat başlayacak
17. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş -Tedaviye şubat başlayacak
18. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş -Tedaviye mart başlayacak
19. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol - Tedaviye nisanda başlayacak
20. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol - Tedaviye nisanda başlayacak
21. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol - Tedaviye nisanda başlayacak
22. ailhan76-------------test yapacak?
23. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol - Tedaviye Haziranda başlayacak
25. Dilberimk----------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ.
26.aysosman..............3.deneme normal protokol tedavi aşamasında...

ben yeniledim kendimi bilginize...

Back
X