Canım inşallah Allah tüm isteyenleri tez zamanda hayırlı, sağlıklı, analı-babalı evlat sahibi yapar.
Benim de eşim azosperm. İlk denememi yaptırdığım merkezde eşim tese ameliyatı oldu, deneme yaptık ama oradaki benimle ilgili yapılan tedaviden memnun olmadığım için merkez değiştirdik. 2. denemede Bahçeci fulya ya gittik. Tedavi başlamadan tese tüplerinide ücretsiz olarak taşınmasını sağladık. Neden azosperm olunca laboratuvar en öncelikli tercih olmalı bence. Genetik test yaptırdığım merkezdeki bayan istanbuldaki en iyi laboratuvarın Bahçeci fulya sonrada şişli memorial olduğunu söylemişti. Ben de Bahçecide Erbil Yağmura gittim. Çok şükür ilk denemede hamile kaldım. Çok ilgili bir doktor. Kendisine ve hemşiresine ne zaman mail mesaj atsanız mutlaka o gün veya ertesi gün döner. Telefon etseniz açarlar. İnşallah Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder.
Fiyat olarak bu sene biraz daha zam geldi. İlk doktor muayene ücreti 300. Tüp bebek 5900. Ayrıca hem yumurta toplama öncesi hem de transfer zamanı kullanılan ilaçlar var. Ben öncesinde tüm tahlillerimi devlet hastanesinde ve uygun fiyatlı yerlerde yaptırıp hazır gitmiştim. Zaten doktor istediği tahlilleri yazıp veriyor, istediğin yerde yaptırabiliyorsun. Ama iğne zamanı orda vermen gereken kanlar da var. Tedavi sırasında da orada verdiğini kanlar için 200-300 civarı verirsiniz. Tüp bebek ilaçlarımı da sultanbeylide bir eczaneden uygun fiyata almıştım. Merkezde de ilaç satılıyor. Tedaviden önce doktoruma reçete yazdırdım ve dışardan aldım. Bazılarını oradan aldım. Gebelik aşısı için 600 verdim.