- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Valla canım ben önce ankalife diye saçma sapan bi yere gittim, içime sinmedi hiiiiiiç tavsiye etmem Orayı. bir doktor hanımın bana Mehmet -Ahmet erdem hocaları tavsiye etmesiyle gittim. Ilk tüp bebek tuttuğu için bana göre iyi fakat tutmayan da vardır yani. Ama benim doktor olup olmayacağını, ihtimalleri açıkca söylüyor. Bi tanıdığıma açık açık - zor gözüküyor ama tedaviye başlayalım Görelim ne olacağını- dedi ve dediği gibide yumurtası gelişmediği için diğer aya attılar. Benden bu kadar hakkında Hayırlısı olsun zor bir süreçMerhaba araniza yeni katildim.2 asilamam tutmadi.ilk tup tuttu kimyasal gebelik oldu kurtaj yaptilar.sonra iki tane dondurulmus embriyo verdiler tutmadiacibadem ankara rana karayalcindaydim ama genartta yapti hep operasyonlari.cok yogundu ve aciklamalari yetersizdi.hep olacak diyordu en son baya bi denemeden sonra olmayinca sen polikistik over sin dedi.madem bu kadar onemliydi neden bassta olur dedi hep.bende doktor degistircem simdi ama cok kararsizim.biri bir doktora cok iyi diyor baska bir kisi kotusu an hakan satiroglu ve ankara memorial aygul demirol var aklimda.dogru bir yere baslamak ve ayni izdirabi bos yere cekmek istemiyorum.cok zor islermis bunlar,lutfen goruslerinizi yazinn...
Saol cok tesekkur ederim,benimde bir doktor arkadasim var ona soruyorum.hala karar veremedimdedigin gibi ayni doktor bazen ilkinde tutturuyor bazen de olmuyor,kismet....Valla canım ben önce ankalife diye saçma sapan bi yere gittim, içime sinmedi hiiiiiiç tavsiye etmem Orayı. bir doktor hanımın bana Mehmet -Ahmet erdem hocaları tavsiye etmesiyle gittim. Ilk tüp bebek tuttuğu için bana göre iyi fakat tutmayan da vardır yani. Ama benim doktor olup olmayacağını, ihtimalleri açıkca söylüyor. Bi tanıdığıma açık açık - zor gözüküyor ama tedaviye başlayalım Görelim ne olacağını- dedi ve dediği gibide yumurtası gelişmediği için diğer aya attılar. Benden bu kadar hakkında Hayırlısı olsun zor bir süreç
Birde onlar su an neredeki,devletse isten izin almam zor oluyor ama onemli olan olmasi...sen ne zaman gitmistin ve ilk denemendemi tuttu,sureci biraz anlatirmisinValla canım ben önce ankalife diye saçma sapan bi yere gittim, içime sinmedi hiiiiiiç tavsiye etmem Orayı. bir doktor hanımın bana Mehmet -Ahmet erdem hocaları tavsiye etmesiyle gittim. Ilk tüp bebek tuttuğu için bana göre iyi fakat tutmayan da vardır yani. Ama benim doktor olup olmayacağını, ihtimalleri açıkca söylüyor. Bi tanıdığıma açık açık - zor gözüküyor ama tedaviye başlayalım Görelim ne olacağını- dedi ve dediği gibide yumurtası gelişmediği için diğer aya attılar. Benden bu kadar hakkında Hayırlısı olsun zor bir süreç
Yine aynı gazi hastanesinde proflar. Özel tüp bebek merkezleri ankara çukurambarda , Artı özel muayeneleri balgatda. Şubat'ta gittik, martta tüp bebek yapıldı. Görüşmeye gidebilirsin. Aklındakileri birebir hocaya sorarsın istersen yalnız bazen çok beklemek zorunda kalıyorsun.Birde onlar su an neredeki,devletse isten izin almam zor oluyor ama onemli olan olmasi...sen ne zaman gitmistin ve ilk denemendemi tuttu,sureci biraz anlatirmisin
Yine aynı gazi hastanesinde proflar. Özel tüp bebek merkezleri ankara çukurambarda , Artı özel muayeneleri balgatda. Şubat'ta gittik, martta tüp bebek yapıldı. Görüşmeye gidebilirsin. Aklındakileri birebir hocaya sorarsın istersen yalnız bazen çok beklemek zorunda kalıyorsun.
Cok tesekkur ederim icim rahatladi.bu cumartesi icin ucretsiz on gorusme aldim.bi an icim umut doldu.labaratuvar lisnida cok onemli tabi doktorda bu ekip isi.sizin kacinci denemede tuttu yani,insallah dogru karar verir ve bende bu duyguyu yasarim..
Merhaba arkadaşlar, listede olmadığı için anketi kullanamadım. Benim de ilk tüp denememdi ve allaha şükür tuttu. Doktorum prof. Mehmet Erdem NOVAART tüp bebek merkezi. Çukurambarda yalnız devletten sadece ilaçlar için yararlanılıyo biraz pahalı transfer 4750 alıyolar fakat cok memnun kalırsınız...
Bi yanlis anlasma oldu sanirim mehmet, ahmet hoca tedavilerini anlastigi ozel hastanelerde yapiyor diye biliyorum, gazi hast. Calistiklarinda gazida tedavi uyguluyorlardiUOTE="tubamatematik, post: 36839283, member: 617952"]SGK ile anlaşmalı özel tüp bebek merkezi duymadım ben bilmiyorum. Ama dediğim gibi ilaçlar için rapor çıkartılabilir
Novaart tüp bebek merkezi. Mehmet Erdem ve Ahmet Erdem hocalarda çok başarılı. Çok yoğun olmalarından belli.ankette yoktu oy kullanamadım. Ankalife 'a da gittim ama hiç hoşlanmadım
Ben ikisini de bilmedigim icin ahmet erdem den randevu almisim ama internette mehmet erdemin ismi daha cok geciyor.hangisinionerirsiniz acil yardima ihtiyacim var onagore gitcem de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?