Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
UOTE="tubamatematik, post: 36839283, member: 617952"]SGK ile anlaşmalı özel tüp bebek merkezi duymadım ben bilmiyorum. Ama dediğim gibi ilaçlar için rapor çıkartılabilir[/QUOTE]
Bi yanlis anlasma oldu sanirim mehmet, ahmet hoca tedavilerini anlastigi ozel hastanelerde yapiyor diye biliyorum, gazi hast. Calistiklarinda gazida tedavi uyguluyorlardi

simdi ozel muayene actilar
Hakkinda hayirlisi olsun.

Merhaba araniza yeni katildim.2 asilamam tutmadi.ilk tup tuttu kimyasal gebelik oldu kurtaj yaptilar.sonra iki tane dondurulmus embriyo verdiler tutmadiacibadem ankara rana karayalcindaydim ama genartta yapti hep operasyonlari.cok yogundu ve aciklamalari yetersizdi.hep olacak diyordu en son baya bi denemeden sonra olmayinca sen polikistik over sin dedi.madem bu kadar onemliydi neden bassta olur dedi hep.bende doktor degistircem simdi ama cok kararsizim.biri bir doktora cok iyi diyor baska bir kisi kotusu an hakan satiroglu ve ankara memorial aygul demirol var aklimda.dogru bir yere baslamak ve ayni izdirabi bos yere cekmek istemiyorum.cok zor islermis bunlar,lutfen goruslerinizi yazinn...

Valla canım ben önce ankalife diye saçma sapan bi yere gittim, içime sinmedi hiiiiiiç tavsiye etmem Orayı. bir doktor hanımın bana Mehmet -Ahmet erdem hocaları tavsiye etmesiyle gittim. Ilk tüp bebek tuttuğu için bana göre iyi fakat tutmayan da vardır yani. Ama benim doktor olup olmayacağını, ihtimalleri açıkca söylüyor. Bi tanıdığıma açık açık - zor gözüküyor ama tedaviye başlayalım Görelim ne olacağını- dedi ve dediği gibide yumurtası gelişmediği için diğer aya attılar. Benden bu kadar hakkında Hayırlısı olsun zor bir süreç

Saol cok tesekkur ederim,benimde bir doktor arkadasim var ona soruyorum.hala karar veremedimdedigin gibi ayni doktor bazen ilkinde tutturuyor bazen de olmuyor,kismet....

Birde onlar su an neredeki,devletse isten izin almam zor oluyor ama onemli olan olmasi...sen ne zaman gitmistin ve ilk denemendemi tuttu,sureci biraz anlatirmisin

Birde onlar su an neredeki,devletse isten izin almam zor oluyor ama onemli olan olmasi...sen ne zaman gitmistin ve ilk denemendemi tuttu,sureci biraz anlatirmisin
Yine aynı gazi hastanesinde proflar. Özel tüp bebek merkezleri ankara çukurambarda , Artı özel muayeneleri balgatda. Şubat'ta gittik, martta tüp bebek yapıldı. Görüşmeye gidebilirsin. Aklındakileri birebir hocaya sorarsın istersen yalnız bazen çok beklemek zorunda kalıyorsun.

Cok tesekkurler,senin ilkinde tuttu degilmi.ozel bir sikintiyi giderdiler mi yani,yoksa sikinti yok muydu.bizimki sebepsiz infertilte

Merhaba,
Bende tedavimi Novaart ta yaptırdım. Doktorum mehmet hoca. Tedaviye başlamadan önce birçok doktor ve merkezle görüştük. Tek güvenilir yer ve doktorlar novaartta bana göre. Durum hakkında abartmadan açık ve net konuşuyor hocalar. Ben 38 yaşındayım ve 6cm çikolata kistim var. Mehmet hoca muayeneden sonra en az sağlam 6 yumurta çıkar buda bize yeter demişti. 19 yumurtam toplandı. 3. Güne 6 tane 1. kalite embiriyo geldi. 2 tane transfer edildi 4 tane donduruldu. bugün transferim 15. Günü. Pozitif sonucumu 11. Günümde aldım çok şükür. Değerlerimde gayet düzenli yükseliyor. Nova Art' ı Mehmet ve Ahmet hocayı kesinlikle tavsiye ederim. Allah isteyen herjese hakkında hayırlısını versin. Sormak istediğin başka sorunuz olursayardımcı olnak isterim. Bende doktor ve merkez araştırırken karar vermekte çok zorlandım. Ama şimdi sonucum negatif bile olsaydı doğru kararı verdiğim için çok mutluyum.

Merhaba arkadaşlar, listede olmadığı için anketi kullanamadım. Benim de ilk tüp denememdi ve allaha şükür tuttu. Doktorum prof. Mehmet Erdem NOVAART tüp bebek merkezi. Çukurambarda yalnız devletten sadece ilaçlar için yararlanılıyo biraz pahalı transfer 4750 alıyolar fakat cok memnun kalırsınız...

Cok tesekkur ederim icim rahatladi.bu cumartesi icin ucretsiz on gorusme aldim.bi an icim umut doldu.labaratuvar lisnida cok onemli tabi doktorda bu ekip isi.sizin kacinci denemede tuttu yani,insallah dogru karar verir ve bende bu duyguyu yasarim..

Cok tesekkur ederim icim rahatladi.bu cumartesi icin ucretsiz on gorusme aldim.bi an icim umut doldu.labaratuvar lisnida cok onemli tabi doktorda bu ekip isi.sizin kacinci denemede tuttu yani,insallah dogru karar verir ve bende bu duyguyu yasarim..

çok sevındim canım doğru tedavi ve doğru ekiple mutlaka hamile kalırsın hep pozitif ol ve dua et allah yardımcın olsun benim ilk denemede oldu inş sende güzel haber alırsın..

merhaba arkadaşlar, aranızda Ankara Medicana'da Tolga Ecemiş'le tüp bebek yaptıran varmı?

Ben ikisini de bilmedigim icin ahmet erdem den randevu almisim ama internette mehmet erdemin ismi daha cok geciyor.hangisini onerirsiniz acil yardima ihtiyacim var ona gore gitcem de ..

UOTE="tubamatematik, post: 36839283, member: 617952"]SGK ile anlaşmalı özel tüp bebek merkezi duymadım ben bilmiyorum. Ama dediğim gibi ilaçlar için rapor çıkartılabilir
Bi yanlis anlasma oldu sanirim mehmet, ahmet hoca tedavilerini anlastigi ozel hastanelerde yapiyor diye biliyorum, gazi hast. Calistiklarinda gazida tedavi uyguluyorlardi

simdi ozel muayene actilar
Hakkinda hayirlisi olsun.[/QUOTE]
Ben ikisini de bilmedigim icin ahmet erdem den randevu almisim ama internette mehmet erdemin ismi daha cok geciyor.hangisinionerirsiniz acil yardima ihtiyacim var onagore gitcem de ..

Ben ikisini de bilmedigim icin ahmet erdem den randevu almisim ama internette mehmet erdemin ismi daha cok geciyor.hangisinionerirsiniz acil yardima ihtiyacim var onagore gitcem de ..

Merhaba,

Her ikiside çok iyi doktorlar merak etmeyin. Benim doktorum Mehmet Hoca' ydı. Fakat o olmadığı zaman bir kaç kez muayeneme Ahmet Hoca girdi. Ayrıca transferimde de bulundu. Bizzat birlikte yaptılar. Çok iyi bir doktor. Hatta Mehmet Hoca' ya göre biraz daha sıcak ve güler yüzlü. Ahmet Hoca' nın da çok fazla hastası var. İş konusunda birbirlerinden hiç farkı yok. İçiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…