- 4 Eylül 2014
- 75
- 26
- 28
- 42
Cok tesekkur ederim simdi esimle geldik bekliyoruz ahmet hocayi,icim umut dolu yardimlariniz icin cok tesekkur ederimMerhaba,
Her ikiside çok iyi doktorlar merak etmeyin. Benim doktorum Mehmet Hoca' ydı. Fakat o olmadığı zaman bir kaç kez muayeneme Ahmet Hoca girdi. Ayrıca transferimde de bulundu. Bizzat birlikte yaptılar. Çok iyi bir doktor. Hatta Mehmet Hoca' ya göre biraz daha sıcak ve güler yüzlü. Ahmet Hoca' nın da çok fazla hastası var. İş konusunda birbirlerinden hiç farkı yok. İçiniz rahat olsun.
Cok tesekkur ederim simdi esimle geldik bekliyoruz ahmet hocayi,icim umut dolu yardimlariniz icin cok tesekkur ederim
Canim sen oshh mi oldun cigerlerim su topladi felan yazmissin.cok gecmis olsun.bende de o sikinti var da ilac dozaji cok onemli yani,bebege bir zarari olmasinda canim dikkat et kendine..Merhaba arkadaşlar, listede olmadığı için anketi kullanamadım. Benim de ilk tüp denememdi ve allaha şükür tuttu. Doktorum prof. Mehmet Erdem NOVAART tüp bebek merkezi. Çukurambarda yalnız devletten sadece ilaçlar için yararlanılıyo biraz pahalı transfer 4750 alıyolar fakat cok memnun kalırsınız...
Ben gittim ahmet erdeme ben sorunca cevap verdi herseye tabiki ama cok ayrintili anlatmadi.iste soyle yapariz boyle yapariz diye.tabi onemli olan isini iyi yapmasi sonucta ama artik bi karar vermem lazim.iki sik var aklimda ya ya memoriol aygul demirol ya da ikizlerkarar veremiyorum.aygul daha aciklayici oldugu icin esim daha sicak ama ahmet hoca hakkindada guzel yorumlar varRica ederim. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Görüşmenizden sonra haber verirseniz çok sevinirim.
Sevgiler..
Ben ikisini de bilmedigim icin ahmet erdem den randevu almisim ama internette mehmet erdemin ismi daha cok geciyor.hangisinionerirsiniz acil yardima ihtiyacim var onagore gitcem de ..[/QUOTE]Bi yanlis anlasma oldu sanirim mehmet, ahmet hoca tedavilerini anlastigi ozel hastanelerde yapiyor diye biliyorum, gazi hast. Calistiklarinda gazida tedavi uyguluyorlardi
simdi ozel muayene actilar
Hakkinda hayirlisi olsun.
Hayirli evlat olur insallah.Merhaba,
Her ikiside çok iyi doktorlar merak etmeyin. Benim doktorum Mehmet Hoca' ydı. Fakat o olmadığı zaman bir kaç kez muayeneme Ahmet Hoca girdi. Ayrıca transferimde de bulundu. Bizzat birlikte yaptılar. Çok iyi bir doktor. Hatta Mehmet Hoca' ya göre biraz daha sıcak ve güler yüzlü. Ahmet Hoca' nın da çok fazla hastası var. İş konusunda birbirlerinden hiç farkı yok. İçiniz rahat olsun.
merhaba ben tolga beye subat ayında gittim eşim azosiper mi.Benim için tüm hazırlıklar yapıldı eşimin mikro tesesi başarılı geçmedi o yüzden transfer olmadı .Ameliyatın olduğu gün tolga bey yanımda değildi gelip hiçbir açıklama bile yapmadı zaten tolga bey kontrolleri yapmıyor çoşkun bey var o yapıyor.Ben asla bir daha o hastaneye gitmem.Şuan hocamız Kaan Aydos ve cebeci tıpta yaptıracağız kısmetse.merhaba arkadaşlar, aranızda Ankara Medicana'da Tolga Ecemiş'le tüp bebek yaptıran varmı?
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu tedavinde kavuşursun yavruna, inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz, inşallah bu son tedavilerimiz olurmerhaba ben tolga beye subat ayında gittim eşim azosiper mi.Benim için tüm hazırlıklar yapıldı eşimin mikro tesesi başarılı geçmedi o yüzden transfer olmadı .Ameliyatın olduğu gün tolga bey yanımda değildi gelip hiçbir açıklama bile yapmadı zaten tolga bey kontrolleri yapmıyor çoşkun bey var o yapıyor.Ben asla bir daha o hastaneye gitmem.Şuan hocamız Kaan Aydos ve cebeci tıpta yaptıracağız kısmetse.
BeeeennnnnBaskentte ğöğşen bey de tefavi gören var mı şu anda?
canım merhaba gözün aydın.benimde transferim novaartta yapılacak ancak dr um dışardan geliyo orayla anlaşması var.ben muaynehanesine gidiyorum.tüp bebek için orayla anlaşması oldunu söyledi.benim yumurta toplama işlemmimi ve transeferimi kendi dr um yapacak yani.ama benim dr um kadın doğum uzmanı..bu açıdan başarı açısından bi fark olurmu sence ?sonuçta sadece embriyo transferini o yapacak geri kalan herşey oranın labratuarında olacak.kafam sadece buna takılıyo.senin transeferini mehmet bey mi yaptı ?Merhaba arkadaşlar, listede olmadığı için anketi kullanamadım. Benim de ilk tüp denememdi ve allaha şükür tuttu. Doktorum prof. Mehmet Erdem NOVAART tüp bebek merkezi. Çukurambarda yalnız devletten sadece ilaçlar için yararlanılıyo biraz pahalı transfer 4750 alıyolar fakat cok memnun kalırsınız...
Canım merhaba ben de iki merkez arasında kararsız kaldım görüşme yapmadım internetten araştırıyorum da msj ini okudum sen ne yaptın nereye karar kıldın şuan hangi aşamadasınBen gittim ahmet erdeme ben sorunca cevap verdi herseye tabiki ama cok ayrintili anlatmadi.iste soyle yapariz boyle yapariz diye.tabi onemli olan isini iyi yapmasi sonucta ama artik bi karar vermem lazim.iki sik var aklimda ya ya memoriol aygul demirol ya da ikizlerkarar veremiyorum.aygul daha aciklayici oldugu icin esim daha sicak ama ahmet hoca hakkindada guzel yorumlar var
Ben ankara memorial aygul hocaya basladim su an tedavi asamasindayim,sonuc almis degilim ama ilgi alaka guzel simdilik hersey guzel gidiyor sukur...Canım merhaba ben de iki merkez arasında kararsız kaldım görüşme yapmadım internetten araştırıyorum da msj ini okudum sen ne yaptın nereye karar kıldın şuan hangi aşamadasın
Canım hayırlı haberlerinide yazarsın inşB
Ben ankara memorial aygul hocaya basladim su an tedavi asamasindayim,sonuc almis degilim ama ilgi alaka guzel simdilik hersey guzel gidiyor sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?