Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Cok tesekkur ederim simdi esimle geldik bekliyoruz ahmet hocayi,icim umut dolu yardimlariniz icin cok tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim simdi esimle geldik bekliyoruz ahmet hocayi,icim umut dolu yardimlariniz icin cok tesekkur ederim

Rica ederim. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Görüşmenizden sonra haber verirseniz çok sevinirim.

Sevgiler..

Canim sen oshh mi oldun cigerlerim su topladi felan yazmissin.cok gecmis olsun.bende de o sikinti var da ilac dozaji cok onemli yani,bebege bir zarari olmasinda canim dikkat et kendine..

Rica ederim. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Görüşmenizden sonra haber verirseniz çok sevinirim.

Sevgiler..
Ben gittim ahmet erdeme ben sorunca cevap verdi herseye tabiki ama cok ayrintili anlatmadi.iste soyle yapariz boyle yapariz diye.tabi onemli olan isini iyi yapmasi sonucta ama artik bi karar vermem lazim.iki sik var aklimda ya ya memoriol aygul demirol ya da ikizlerkarar veremiyorum.aygul daha aciklayici oldugu icin esim daha sicak ama ahmet hoca hakkindada guzel yorumlar var

C
Bi yanlis anlasma oldu sanirim mehmet, ahmet hoca tedavilerini anlastigi ozel hastanelerde yapiyor diye biliyorum, gazi hast. Calistiklarinda gazida tedavi uyguluyorlardi

simdi ozel muayene actilar
Hakkinda hayirlisi olsun.
Ben ikisini de bilmedigim icin ahmet erdem den randevu almisim ama internette mehmet erdemin ismi daha cok geciyor.hangisinionerirsiniz acil yardima ihtiyacim var onagore gitcem de ..[/QUOTE]
Canim bende senin bildigin gibi biliyorum.
Hocalarin isimlerini duydum sadece hangisi iyi bi bilgiye sahip degilim.

Hayirli evlat olur insallah.

Son düzenleme:
benim doktorum Ankara tıp fakültesinden Prof. Dr. Murat Sönmezer di. Kendisi çok ilgili bilgili bir doktor .

Baskentte ğöğşen bey de tefavi gören var mı şu anda?

benım doktorum ank. üniversitesi profesörü Murat sönmezer. doktor bulamayanlar mutlaka göüşmeli... tedavim hrs'de oldu ankette olmadığı için oyumu kullanamadım ..

merhaba arkadaşlar, aranızda Ankara Medicana'da Tolga Ecemiş'le tüp bebek yaptıran varmı?
merhaba ben tolga beye subat ayında gittim eşim azosiper mi.Benim için tüm hazırlıklar yapıldı eşimin mikro tesesi başarılı geçmedi o yüzden transfer olmadı .Ameliyatın olduğu gün tolga bey yanımda değildi gelip hiçbir açıklama bile yapmadı zaten tolga bey kontrolleri yapmıyor çoşkun bey var o yapıyor.Ben asla bir daha o hastaneye gitmem.Şuan hocamız Kaan Aydos ve cebeci tıpta yaptıracağız kısmetse.

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu tedavinde kavuşursun yavruna, inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz, inşallah bu son tedavilerimiz olur

Etlik kadın doğum hastanesinde görev yapan aslı öcal hanım gerçekten çok iyi bir doktor.İdrar yolu enfeksiyonu için gitmiştim.Şu anda da tüp bebek tedavisi için...

Arkadaşlar güven hastanesinde tüp bebek denemesi olanlar var mı. Varsa deneyimlerini paylaşabilir mi.

canım merhaba gözün aydın.benimde transferim novaartta yapılacak ancak dr um dışardan geliyo orayla anlaşması var.ben muaynehanesine gidiyorum.tüp bebek için orayla anlaşması oldunu söyledi.benim yumurta toplama işlemmimi ve transeferimi kendi dr um yapacak yani.ama benim dr um kadın doğum uzmanı..bu açıdan başarı açısından bi fark olurmu sence ?sonuçta sadece embriyo transferini o yapacak geri kalan herşey oranın labratuarında olacak.kafam sadece buna takılıyo.senin transeferini mehmet bey mi yaptı ?

Canım merhaba ben de iki merkez arasında kararsız kaldım görüşme yapmadım internetten araştırıyorum da msj ini okudum sen ne yaptın nereye karar kıldın şuan hangi aşamadasın

B
Canım merhaba ben de iki merkez arasında kararsız kaldım görüşme yapmadım internetten araştırıyorum da msj ini okudum sen ne yaptın nereye karar kıldın şuan hangi aşamadasın
Ben ankara memorial aygul hocaya basladim su an tedavi asamasindayim,sonuc almis degilim ama ilgi alaka guzel simdilik hersey guzel gidiyor sukur...

arkadaslar ben de Anatolia'ya gidiyorum. tedavim Ocak'ta baslayacak. Oraya giden arkadaslar dusuncelerini yazabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…