Canım benim çok teşekkürler her şey için bu süreçte öyle rahatlatın ki beni dualarım seninle bebeğinle. Şimdi başladı değer katlanacak mı telaşı inşallah bu süreçleri de güzel bi şekilde atlatırız :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşım nasılsın?değerlerin inşallah yükseliyordur?ikiside tutmuşmu?ben sıcaktan ölüyorumben 32.haftayı bitiriyorum,korku başladı birde
selam kızlar
anket sonuçlanmamış ama ben merak ediyorum genartta tedavi olup tüp bebek yaptıran var mı
Canım benim çok dikkat et kendine karadenizdeyim ben şuan nefes alabiliyorum gel sen de:) çok dikkat et kendine çok az kaldı canım kucağına alınca unutacaksın herşeyi inşallah :) değerlerim iyi yükseliyor çok şükür bugün 1000i geçecek inşallah kan verdim sonuç bekliyorum. Canım şimdilik kan vermeye geliyorum hastaneye cuma Tekirdağ'a gidicem o zaman doğru düzgün bi doktor kontrolü yaptırıcam. Artışlar İkiye katlayarak devam ediyor ikiz olsa dörde katlardı heralde hep öyle okudum burda. Doktoru arayacağım çıkan sonuca göre ilaçlar ve yapmam gerekenler konusunda yönlendirir sanırım. Kese ne zaman görünür ki acaba onu merak ediyorum çok. Senin herşeyin çok güzel olacak hiç korkma güzel günler Sizi bekliyor
kızlar hiç ilgilenmemişsiniz yaaa aşkolsun
Merhabalar. Ben Hakan Satiroglunda tup bebek yaptim ve cok memmun kaldim. Suan hamileyim. Hakan bey de Cihan bey de cok ilgili. Allah ikisinden de razi olsun
Arkadaşım mutlaka vardır oraya giden de bizim sayfaya gelmiyor sanırım
hayırlı cumalar kızlar
şu mübarek saatin yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur inşallah
İnşallah arkadaşım,ben hep dua ediyorum.Rabbim inşallah kabul eder
cevap seçeneklerine özel etimed hastanesi etimed tüp bebek merkezini de ekleyin lütfen.ben orda tedavi gördüm çünkü
kızlar hiç ilgilenmemişsiniz yaaa aşkolsun
Canım nasılsın ? Sıcaklarda Allah yardımcın olsun çok az kaldı. Biz bugün keseyi gördük ve kalp atışlarını duyduk 6+1 olduk biz de teyzesi :)) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok öpüyorum
BAŞKENTE KANIM KAYNADI BENİM
msj attım bakalım ne diyecekler
zekai tahire karar vermiştim
ama geçen yiğen çok kötü vb.şeyler dedi
o hamile kontrol için gitmişti
Hulusi hoca ya mail atın hemen döner.memnun olan da var olmayan da,ben çok memnundum.sadece yoğunluğu çok oluyor,sabırlı olmak lazım.inşallah herşeyiniz iyi olur
canım bize ulaşın atttım bide öyle deneyim
teşekkürler
amin canım...hayırlısıyla inşallah..
sen nerde tedavi oluyosun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?