Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344

Arkadaşım nasılsın?değerlerin inşallah yükseliyordur?ikiside tutmuşmu?ben sıcaktan ölüyorum ben 32.haftayı bitiriyorum,korku başladı birde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim çok dikkat et kendine karadenizdeyim ben şuan nefes alabiliyorum gel sen de:) çok dikkat et kendine çok az kaldı canım kucağına alınca unutacaksın herşeyi inşallah :) değerlerim iyi yükseliyor çok şükür bugün 1000i geçecek inşallah kan verdim sonuç bekliyorum. Canım şimdilik kan vermeye geliyorum hastaneye cuma Tekirdağ'a gidicem o zaman doğru düzgün bi doktor kontrolü yaptırıcam. Artışlar İkiye katlayarak devam ediyor ikiz olsa dörde katlardı heralde hep öyle okudum burda. Doktoru arayacağım çıkan sonuca göre ilaçlar ve yapmam gerekenler konusunda yönlendirir sanırım. Kese ne zaman görünür ki acaba onu merak ediyorum çok. Senin herşeyin çok güzel olacak hiç korkma güzel günler Sizi bekliyor

Ay maşallah çok sevindim,bakalım belli olmaz ama dediğin gibi 4 katlaması lazımmış.aman sağlıklı bir kuzucuğun olsun tekmiş çiftmiş önemli değil.keseyi 7. Hafta görmüştük sanırım,kalp atışlarıyla beraber.ay ne güzel maşallah diyorum,inan bundan sonra tatlı telaşların,merakların olacak.tadını çıkar:)bende iyice şiştim ama herşeyin bir güzelliği var,dokunmuyor hiçbirşeyiyi bak kendine de bebişe veya bebişlere :)

Merhabalar. Ben Hakan Satiroglunda tup bebek yaptim ve cok memmun kaldim. Suan hamileyim. Hakan bey de Cihan bey de cok ilgili. Allah ikisinden de razi olsun

Merhabalar. Ben Hakan Satiroglunda tup bebek yaptim ve cok memmun kaldim. Suan hamileyim. Hakan bey de Cihan bey de cok ilgili. Allah ikisinden de razi olsun

hayırlı olsun arkadaşım

Arkadaşım mutlaka vardır oraya giden de bizim sayfaya gelmiyor sanırım

hayırlı cumalar kızlar
şu mübarek saatin yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur inşallah

hayırlı cumalar kızlar
şu mübarek saatin yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur inşallah

İnşallah arkadaşım,ben hep dua ediyorum.Rabbim inşallah kabul eder

kızlar hiç ilgilenmemişsiniz yaaa aşkolsun

canım ben ahmet bostancıda tedavi oldum çok memnun kaldım kendisi hiçbir merkeze bağlı değil ama transferi genartta yaptı

şu an 5 aylık ikizlerim var ben genartı değil de kendi dr umu tavsiye edebilirim

İnşallah arkadaşım,ben hep dua ediyorum.Rabbim inşallah kabul eder

Canım nasılsın ? Sıcaklarda Allah yardımcın olsun çok az kaldı. Biz bugün keseyi gördük ve kalp atışlarını duyduk 6+1 olduk biz de teyzesi :)) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok öpüyorum

Ay maşallah,ne güzel dikkat et kendine.sıcaklar fena yaptı ama evet az kaldı 34 oldum 2500 kg olmuş maşallah benim oğluşumda:)inşallah 2mizde herşeyi sorunsuz,sağlıklı atlatırız,bebeklerimizi kucağımıza alırız.

BAŞKENTE KANIM KAYNADI BENİM

msj attım bakalım ne diyecekler

zekai tahire karar vermiştim

ama geçen yiğen çok kötü vb.şeyler dedi
o hamile kontrol için gitmişti

BAŞKENTE KANIM KAYNADI BENİM

msj attım bakalım ne diyecekler

zekai tahire karar vermiştim

ama geçen yiğen çok kötü vb.şeyler dedi
o hamile kontrol için gitmişti

Hulusi hoca ya mail atın hemen döner.memnun olan da var olmayan da,ben çok memnundum.sadece yoğunluğu çok oluyor,sabırlı olmak lazım.inşallah herşeyiniz iyi olur

canım bize ulaşın atttım bide öyle deneyim
teşekkürler

canım bize ulaşın atttım bide öyle deneyim
teşekkürler

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın. Hulusi hoca yurtdışında şuan geç cevap verirse endişelenme mutlaka döner sana

amin canım...hayırlısıyla inşallah..
sen nerde tedavi oluyosun arkadaşım

canım merhaba naber yeni gördüm msjlarını kuzum uzun zamandır girmedim forma ben bu ay gidiyorum tüp bebeğe ağustosta kayseri acıbademde başlıyorum bakalım hayırlısı senden var mı güzel bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…