Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344

merhaba canım umarım pozitif sonuc alırsın transferimi mehmet hoca yaptı. Bence içini rahat tut ve doktoruna güven bu iş tamamen ekip işi. ne sadece doktora bakıyor ne de labaratuara her aşaması cok önemli novaartın embriyologu da labaratuarı da çok iyi aklın kalmasın o açıdan..

Cok tesekkur ederim canim.bugun son kontrolu olacam sanirim birazdan randevum var yumurta toplama gunu belli olur bakalim hayirlisi Allahdan.

ben de memorial Aygül Hanım 'da ilk denememi yaptım ama sonuç negatif maalesef

ben de memorial Aygül Hanım 'da ilk denememi yaptım ama sonuç negatif maalesef
Allah sabır versin. İnşallah bundan sonraki denemenizde pozitifi görürsünüz.

Ankette en çok oyu başkent hastanesi almış. Bu hastanede hangi doktoru tercih ettiniz acaba.hastane nasıl ilgileniyorlar mı.sgk la anlaşması var mı

çok sağol canım çok umutluydum ama olmadı nasip tabi. Tüp bebek bölümünde tek doktor prof.Aygül Hanım var zaten. sgk ile anlaşması yok cnm.sen nerde yaptıracaksın

çok sağol canım çok umutluydum ama olmadı nasip tabi. Tüp bebek bölümünde tek doktor prof.Aygül Hanım var zaten. sgk ile anlaşması yok cnm.sen nerde yaptıracaksın
Bende çok umutluydum ama 2 negatif denemem oldu. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İkisini de güven hastanesinde yapmıştım. Üçüncü için çekincelerim var. O yüzden yeni merkezler araştırıyorum. Ben yaza erteledim.

HakkimiZda hayirlisi olsun canim ben doktorumla uZun uzun konustum mart gibi gidicem yine nasip olursa

HakkimiZda hayirlisi olsun canim ben doktorumla uZun uzun konustum mart gibi gidicem yine nasip olursa
Siz nereye gidiyorsunuz. Memnunmusunuz doktorunuzdan. Sizin sorun neydi.
Bizim sorun azosperm. İki denemede aceleye geldi gibi oldu. Benle ilgili sadece rahim filmi çekildi. Bundan sonra farklı bir yöntem uygulamazsa gitmeyeceğim oraya. Gerçi böyle diyorum ya nasip tabiki kısmet değilmiş. İnşallah bundan sonrakilere poxitifi görüp hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.

canım memorial Aygül Hanım benim doktorum.ben doktorumdan çok memnunum 2. yi yine onunla yapıcam nasip olursa ama tabi nasip işi bu iş bizim herşey çok iidi ama olmadı mesela

canım memorial Aygül Hanım benim doktorum.ben doktorumdan çok memnunum 2. yi yine onunla yapıcam nasip olursa ama tabi nasip işi bu iş bizim herşey çok iidi ama olmadı mesela
Memorial duymuştum ama hiç araştırmadım. Sgk ile anlaşması varmı acaba. Ücretini söylermisiniz. Ne kadara geliyor.
Uzun uzun konuştum demişsiniz. Ben sadece yine negatif oldu dedim oda bir dahakine farklı yöntem uygularız dedi bu kadar. Hastaneye gidince daha çok hemşirelerle konuşuyoruz. Doktoru zor görüyoruz buda beni sinir ediyor açıkcası. Hayırlısı inşallah

C
Canim sgk ile anlasmasi yok.hastaneye 4575 tl ilaclara da 1500 tl verdim.bu is bi yerden sonra da nasip canim biz elimizden geleni yapicaz evet ama Rabb'im ol dediginde olacak

C

Canim sgk ile anlasmasi yok.hastaneye 4575 tl ilaclara da 1500 tl verdim.bu is bi yerden sonra da nasip canim biz elimizden geleni yapicaz evet ama Rabb'im ol dediginde olacak
Teşekkür ederim. Öyle tabiki ama nefis durmuyor acaba oluyor hep içimizde. Allah büyük bizede nasip eder inşallah.

Kesinlikl3 memorial. Doktoru gorememekten sikayet edenler her gittiginizde bir melek karsiliyor sizi hemde tum ictenligiyle.. hemsireleri de ayni samimiyetiyle konusuyor.

Kesinlikl3 memorial. Doktoru gorememekten sikayet edenler her gittiginizde bir melek karsiliyor sizi hemde tum ictenligiyle.. hemsireleri de ayni samimiyetiyle konusuyor.
Doktorun ismini söylermisiniz. Bir yerde bu hastanede kadronun değiştiğini yazmıştı o yüzden belki doktorlarda değişmiş olabilir belki

Hastane yeni canim degistigini sanmiyorum ama vereyim tabiki aygul demirol doktorum.
ALxFa canım selamlar bebeğin hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende Aygül Demirol un hastasıyım dediğiniz gibi çok içten samimi hemşireleri yani yardımcıları
Ben konyada geliyorum Ankaraya hatta yarın randevum var benim kendisi ile şu ana dek bir aşıalamam ve birde transfer edilemeyen tüp ebek maceram var
Bir tane bebeğim var dondurulmuş bu kez bebeklerimi alırımda gelirim inşallah
Sizinkide tüp bebek canım?

Amiiin rabbim herkese nasip etsin insallah:)
Evet tup bebek benimde. Ikizlerime hamileyim. 1 tane dondurulmus mu var yoksa 1 tane bebeginmi anlamadim o kismini. Insallah rabbim gonlundekini nasip etsin

Amiiin rabbim herkese nasip etsin insallah:)
Evet tup bebek benimde. Ikizlerime hamileyim. 1 tane dondurulmus mu var yoksa 1 tane bebeginmi anlamadim o kismini. Insallah rabbim gonlundekini nasip etsin
Maşallah sizlere ya Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım geçen transferde 8 yumurtam olmuş bundan da sadece 1 tanesi kaliteli embriyo olarak dondurduk dediler bize
Bu tedavimde de 13 yumurtam olmuş 10 tanesi olgun dedi bakalım bunda kaçı kaliteli olacak bilmiyorum
Banada bu ay sanki transfer etmiyecekmiş gibi geliyor rahimde sıvı var dedi o sıvıya birde cumartesi bakayım eğer gitmişsse koyarım ama duruyorsa bi dahaki ay koyarım dedi sanırım 3 tane falan koyacak bizede hayırlısı ile
Duada yürekten amin diyorum inşallah tüm isteyenlere

Arkadaşlar genart sertaç bey e tüp bebek tedavisi olanlar var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…