Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Merhaba ben Sertaç bey in hastasiyim
Benimde üçüncü deneme olacak. İlk ikisi güven hastanesindeydi. Şimdi başka merkez araştırıyorum. Kafam çok karışık. Genart ve memorial arasında gidip geliyorum. Sizce nasıl doktor hastalarıyla ilgili mi yeterince bilgi veriyormu. Deneyimlerinizi yazarmısınız

Bizi eşimin doktoru Kaan Bey yönlendirdi Genart a, dna hasar sorunumuz vardı. Çok fazla yorum okudum diğer merkezlerle ilgili ama kaan bey yonlendirdigi için burayı tercih ettim. Dışardan pek çok doktor da bu merkezi kullanıyor. Bizim ilk denememiz olacak. Sertaç bey den memnunum..Yani süper ilgili alakali diyemem ama kendinden emin ve sizi olmasi gerektiği gibi yönlendiriyor. Eşimle benim kafama takılan her soruyu cevapladı sağolsun. Hemşireler de çok yardımcı oluyor. Merkezde hersey otomatik bir düzen içerisinde aksamadan ilerliyor diğer hastalarida gözlemliyorum bu iyi birsey bence..başka merkezler gibi paraci da değiller sahte yapmacik güler yüzleri yok bu yüzden..

Teşekkür ederim. Önemli olan her hastaya özgü tedavi biçimi belirlemek ve son çıkanlarda dahil teknolojiyi sonuna kadar kullanmak. Genarta çok giden var bu yüzden tecrübelilerdir diye düşünüyorum.ama çok kalabalıksa hastalarla tek tek uzun uzun ilgilenirler mi bu kafamı kurcalıyordu. Biz yaza erteledik. Yaza kdar vaktim var. Ara ara deneyimlerinizi burdan yazarsanız çok sevinirim. Sürekli takip ediyorum.

Kalabalık olmaları ilgiyi etkilemiyor dediğim gibi yeterince vakit ayirabiliyorlar birseyleri aksatmadan herkes sorumluluğunun farkında..inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde..Bu süreç bitene kadar hatta inşallah olursa hamilelik sürecinde deneyimlerimi mutlaka paylasacagim; ) iyi bakın kendinize

Teşekkür ederim. İnşallah sizde bebişinize kavuşursunuz bu tedavinizle. Allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar benimde iki adet 5 gün emriyo olmasına rağmen ilk tüp bebek tedavim başarısız oldu. yaşımda 36 yaiındayım. ne yapmacağımı bilmiyorum benim gibi olanlar lütfen yardım

Ben de ilk denenemdi negatif alanı 1 hafta oldu ben de çok üzgünüm nasıl geçecek bilmiyorum

Hulusi bey'i ilk intibada super doktor havasi veriyor. Ama bana mesela bir teshis koydu adenemiyosis diye birsey. Ondan sonra hangi doktora gitsemse hicbiri bu teshisi onaylamadi mesela. Ondana oncede hicbir doktor fark etmedi. Bu aslinda bana garip geldi. Bana bunu tedavi etmezesen gebe kalamazsin dedi. 1 ay sonra baska yere gittim gebe kaldim gerci dusuk oldu malesef ama sonucda dedikleri dogrumuydu?? En son gene gittinmi Hulusi bey'e?

arkadaşlar benimde iki adet 5 gün emriyo olmasına rağmen ilk tüp bebek tedavim başarısız oldu. yaşımda 36 yaiındayım. ne yapmacağımı bilmiyorum benim gibi olanlar lütfen yardım
ohh hic endiselenme cok baslardasin daha. Bu isler uzun soluklu. Insallah benim gibi bir suru denemezsin ama su asamada hic endiselenme. Ceske bede 36 yasinda baslasaydim senin gibi. 40 kadar aklima gelmedi.

25yasindayim 30a kadar bebek oldu oldu olmazsa daha da olmaz dedi.yoruldum artık.

ay sana inanamiyorum, 30 kadar gorende oldu olmadi demek cok garibime gitti. Nekadar gencsin. Niye boyle dusundun merak ettim? 30 olunca nede is bitti sana gore?

Ya bu iki yere Hakan Yarali ve Hulisi Basket gorusmelerim oldu. Oralarda islem yapmamaya karar verdim. Hakan Yarali ve Hulisi Bey cok iyi doktorlar gibi hissediyorum ama pratikde hastayi pek dinlediklerini sanmiyorum. Herkes ayni degil? Cok iyi doktor olduklari icin kendi bildiklerini yapiyorlar. Bende Anatolia yaptirmadim. Butun istedigim yan tedavilere hayir dedi. Bu kan pihtilasma ignesisi icin bile butun doktolarin ayri fikri olmasi beni sasirtiyor. Kimisi karsi, kimisi olsada olmasad pek farki yok, kimisi olmazsa olmaz seklinde. Valla bu doktorlarin bir konuda bile ayni fikre sahip oldugunu gormedim. Sen nasil hissediyorsan onu yap. Valla inaniyorsan arastirdiysan inandiginda israr et. Kimesnin umrunda degil transferden sonra,

Arkadaşlar mrb. Bnde 2 yıldır bebek için uğraşıyorum. 3defa zekai tahir Burak'a aşılama için gittim hepsi negatif. Bırakmıştım tedaviyi ama tekrar tüp bebek için başladım Ocak ayında cok araştırdım ve novaartta mehmet erdem e karar verdim. Çok ii ve bilgili bir doktor tabi çok konuşmaz siz sorarsanız cevap verir bn transferimin 6. Günümdeyim bekliorum simdilik 9 Mart test tarihim bakalım hakkımızda hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Başkent kesinlikle coookkkk kalabalık sanırım fiyatlardan dolayı öyle. O kalabalığı görünce insan korkuya kapılıyor açıkcası .

fıyattan dolayı degıl bence ozel merkezde yaptırdım 4*4500 tl odedım merkeze burda da 3 kususr sonucta 3 u veren 4 u de verırı degıl mı baskette her ıkı dr da cok ıyı ben hulısı bey e gıttım durust bır dr yanı olacaksa olur dıyor olmayacksa vazgec bu sevdadan dıyr bnm 3 denenm oldu farklı yerlerde bana her trsferden once ooo cok ıyı super embıryoların var kesın tutar dedıler ama tutmadı hulısı bey eskı embıryo fotolarını gordu ve san hep kalıtesız trsfer yapmıslar dedı yanı kandırmıslar once yumurta kalıtem ıcın ılac kullandım 3 ay kadar sonra 14 ve 16ç gun rahıme cıızk attı bu tutnmayı kolaylastıruyr sonra rahım guclendırıcı ıgne vurdu falan fılan yanı kısıye ozel yontem kullanıyr

ben 2 yıl once gıttım baskente ne bu yaaa dedım bnka sırası gıbı 2 saat bekledım ve cıktım sımdı cok pısmanım yontemını soyleyım sabah 7.45 de orda olacaksınz adınını yazıp beklıcksız 8 30 dr gelıyo en gec 9 30 da ısınz bıter

daha önce hangi merkezlerde yaptırmıştınız özel değilse paylaşırmısınız

ılkını satıroglu klınıkte sımdıkı nar hastanesı yaptırdım tuttu 10 hftlkkn kalbı durdu kromozomnda sıkıntı var dedı 2. de aynı merkezde yapılcaktı ama dr um rahatsızlamdı asııstanı yaptı tutmadı 3 ankalıfe dıye bı yerde yapıldu tutmadı
satıroglumdan cok memnundum ama bı konuda guvenımı sasrtılar bıraktım

Teşekkürler. bu söylediğiniz hastanelerin bir kaçını duymamıştım daha önce.inşallah bundan sonraki denemenizde bebeğinize kavuşursunuz.Allah doğru insanlarla karşılaştırsın. Bazılarının para için yapmayacağı şey kalmıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…