Eşimde azospermi var,TESE ile sperm bulundu,donduruldu,ilk denemede kimyasal gebelik oldu,2.deneme negatif,Aysun hanım takip etti beni,sonuç için açıklama yapılmadı,takdiri ilahi dendi bizeCanım benim eşim tıp fakültesinde kaan hocaya tedavi oldu, tüpe geçince hoca bizi ordaki kadın doğumcuya yönlendirdi. 2011de genartta kızıma hamile kaldım. Bu sefer de yine aynı doktorla ikizlere hamileyim. Yine genartta oldu herşey. Genetiğe falan bakıldımı sizde? Sorununuz ne? Benim eşimin hareket sorunu vardı
Bizimde azospermdi ilk, sonra çıkış oldu çok şükür iğne vitaminleEşimde azospermi var,TESE ile sperm bulundu,donduruldu,ilk denemede kimyasal gebelik oldu,2.deneme negatif,Aysun hanım takip etti beni,sonuç için açıklama yapılmadı,takdiri ilahi dendi bize
Biraz daha açıklayabilir misin?Nasıl çıkış oldu iğne ile?Bizimde azospermdi ilk, sonra çıkış oldu çok şükür iğne vitaminle
Canım bizim fsh kaynaklıymış galiba. Önce klomen kullandı fayda etmedi. Sonra menegon iğne kullandı 6 ay. O zaman sperm çıktı ama tüm hareketler sıfırdı. Proxeed falan kullandık bikaç ay, hareket değişmedi. Ölüde olabilir dediler ama çok şükür yıkanınca harekette oldu. İkincide zaten hiç tedavi olmadık. Sayı fazlasıyla vardı ama yine hareket yüzde 5 ti toplamı.Biraz daha açıklayabilir misin?Nasıl çıkış oldu iğne ile?
merhaba genartta n memnun kalmadı niz miArkadaşlar merhaba,genartta iki negatif denemeden sonra özel Ankara tüp bebek merkezinde başlayacağız tedaviye.Dr Cem akarsu ve merkez hakkında görüşlerinizi paylaşır mısınız
Maalesef memnun kalmadımmerhaba genartta n memnun kalmadı niz mi
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten çok üzüldüm. O kadar emek veriyoruz, hem maddi hem manevibende anatolia ile ilgili yorumlar yazmak istedim. Tabii zamanında yazmıştım takii Hakan Yaralı ile muhatap olana kadar. İlk kontrole gittim ve bir sıkıntınız yok 6 ay kendiniz deneyin dendi. bizde hayır biz tüp bebek istiyoruz dedik. Hakan Bey okadar ilgiliydi ki. Sonrasında reglnin 3. günü lucrine başlayacaksınız vs şu gün geleceksiniz dendi. Bundan önce bana ne kan tahlili yapıldı, ne hormonlarıma bakıldı nede başka birşey. Neyse.. Kontrollerimi hep Zuhal Hanım yaptı. Yumurta toplandı ve sıkıntı yok. Sonrasında embriyolardan haber alıyoruz ve 5.gün embriyo transferine geldik. Hakan Bey 1.5 saat hepimizi bekletti ve tüm bayanlar wcden dolayı patlama noktasındayız. Bankoda duran bayana soruyoruz azarlıyor. Neyse sonrasında Hakan Bey geldi , herkesi teker teker içeri alıp embriyo kalitesini söylüyor. Bize 3BC , ellerinizi verin daha gençsiniz üzülmeyin vs dedi. Biz şoka girdik, eşimin ağzını bıçak açmadı. Sonrasında aşağıya transfere aldılar koyun gibi ..
Sıra bana geldi , içeri aldılar. Her bayan gibi o kısmı açmak zor, Hakan Bey beni bir güzel azarladı , aşırı tersti. sonrasında benim tansiyonum düştü gözümün önü karardı. Dedim ben bayılıyorum adamın umrunda değil.. Hemşirelere neden bukadar ters , beni azarladığını sorduğumda doktor beyin transfer esnasında çok gergin olduğunu söylediler. Transfere çok önem veriyormuş vs vs vs. Şimdi size soruyorum bizim mi gergin olmamız gerekiyor yoksa onun mu? Onun bizi rahatlatması gerekmez miydi?
Sonrasında tabiiki sonuç "NEGATİF". ilk transfer esnasında o embriyonun tutmayacağına emindim ben , çünkü beni aşırı strese sokmuştu..
Hakan Bey olmasaydı Anatolia'ya gider miydim , giderdim. Çünkü Zuhal Hanım ve hemşireler mükemmellerdi.
Hepinize fikir vermek istedim , şimdi anlıyorum neden internette Anatolia ile ilgili yorum yok denecek kadar az diye.
Sağol canım Allah razı olsunn , benim psikolojimi bozdular bende Allaha havale ettim. Ama biz aceleciliğimizin kurbanı olduk. Dua et bizede hayırla olsun.Canım hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten çok üzüldüm. O kadar emek veriyoruz, hem maddi hem maneviRabbim çok aratmasın inşAllah.. o merkez ile ilgili ben 2010 yılından bu zamana burada iyi birşey okumadım açıkcası. Sadece genarta giderken tabelasını görüyordum.
Bazı arkadaşlar genarttan memnun kalmamış ama ben çok memnun kaldım. 2 tüp tedavimde orada yapıldı ve ikiside tuttu şükür.
Ben genartın doktorlarını bilmiyorum, benim doktorum dışarıdandı. Opu ve transfer genartta oluyor sadece.
Raporunuz varmiydi..nekadar tuttu toplam da..ozel hastane miYaşım 37..Novaart'ta ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Doktorum Prof. Mehmet Bey'e gönülden teşekkürler ..herkesin bu duyguyu yaşamasını dilerim..
Yaşımdan ve 3 yıllık evli olduğumuzdan dolayı dr ilaç için rapor çıkardı. Toplamda tam olarak ne kadar bilmiyorum ama ilaçlar dışında tüp bebek tedavisi 6500 tl..iyi bir tüp bebek merkezi..Raporunuz varmiydi..nekadar tuttu toplam da..ozel hastane mi
Ben raporla yaptırıyorum,ilaçlar için 300 tl ödedim,hastane de TESE dahil2175 dolarRaporunuz varmiydi..nekadar tuttu toplam da..ozel hastane mi
Keşke raporum olsaydı çok iyiymis fiyat..ama raporum yok..gazi hakkında duydunux mu birşeyler acabaBen raporla yaptırıyorum,ilaçlar için 300 tl ödedim,hastane de TESE dahil2175 dolar
Benim yaşım 35 eşim azospermi o yüzden rapor hemen çıkıyor başka şartlar aranmadan,gazi ile ilgili bilgim yok maalesefKeşke raporum olsaydı çok iyiymis fiyat..ama raporum yok..gazi hakkında duydunux mu birşeyler acaba
Rabbim yardımcınız olsun inşallahBenim yaşım 35 eşim azospermi o yüzden rapor hemen çıkıyor başka şartlar aranmadan,gazi ile ilgili bilgim yok maalesef
Amin,hepimizin yardımcısı olsunRabbim yardımcınız olsun inşallah
Sende mi Ankara da yaptircaksin canim bende kismetse bayramdan sonra yaptircam.bende senin gibi kararsızım hangisine gitsem..başka hangi hastaneleri düşünüyosunarkadaşlar bana ankara memorialla ilgili yorum yapabilecek olan var mı?
emin olamıyorum başka tavsiyeler var ama onlarla ilgili de bir fikrim yok.
çok kararsız durumdayım kötü hissediyorum lütfen yardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?